Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevim jestli bi nam to´rozjelo mam stejni pc mam 2gbram vindous 7 64bitu misliš že mi to rozde a chci se zeptat jak jadu v pc grafiku
    *13*
  • myslíte, že to rozjedu na tomto, aspoň na minimum?

Operační systém: Windows 7 64bit
    Procesor: Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 2,60GHz
    Paměť: 2GB RAM
    Grafika: NVidia GeForce 9500 GT
  • Kde se mam zaregistrovat abych dostal tu pistoli zdarma?
  • Nezasloužíš si, aby se k tobě někdo v této diskuzi choval s respektem. Svými příspěvky a výroky o sexuální orientaci - konkrétně homosexualitě, tu urážíš ostatní uživatele. Jako vykonavatel osudu tě odsuzuji k pokání a vyjadřuji pohrdání nad tvými vyjadřovacími schopnostmi. Jestli nejsi nerudný adolescent, ale naopak někdo starší, za koho se kradmě a potají vydáváš, tím hůř pro tebe. Nechť tvůj slizký počítač postihne chorobný virus při kradení her z internetu. Doufám, že se při čtení těchto řádků budeš smát a budeš přemýšlet nad skvělými přídomky a přívlastky, kterými bys mě počastoval. Na tvoji reakci budu čekat, ba se dokonce těšit, ale věz, že tvé komentáře zadupu do horoucích pekel. Přesně tam patří od první chvíle, kdy si znásilnil svoji klávesnici, aby ze sebe něco takového vůbec vykoktala.
  • morik
    Nemusis tady urazet, nemyslim si ze H4wk je mentalek. Zakomplexovany adolescent urcite je ale ruku na plice kdo z nas neni že Unmore...
  • Nechte toho mentálXka být... Beztak je to nějaká zakomplexovaný adolescent.
  • morik
    Jestli se daj se lecit? Proc by se meli davat lecit, dospivani se lecit neda. Muzou sice podstoupit kastraci a vyhnout se tak preskakujicimu hlasu, zbrasnemu obliceji akne a pohlavnimu sebeuspokojovani, ale to je zbytecne. Nevim jestli je ti to nyni jasne - pravdepodobne neni, ale neboj, az budes jednou dospivat, pochopis tak jako vsichni ostatni.
  • H4wk
    daj sa liecit ...
  • dekuju ze se o me takle starate a zajimate. Vasich nazoru si doopravdy velmi cenim, je videt ze vase maminky udelali dobre kdyz s vami prestrihly pupecni snury a pustili vas do sveta a snad ani státní správa nepochybí když vám, po letech toužebného čekání, vydá občanské průkazy, abyste se konečně mohli cítit jako dospělí lidé. Vím přesně jak se v tomto věku cítíte a byl bych nelida, kdybych nenapsal že je mi vás také líto.

P.s. Nezapomeňte, že ipsace (ten úkon když si hrajete s pindíkem a líbí se vám to) je naprosto normální věc a dělá to každý. Nebojte se si o tom popovídat s vaším tatínkem či pediatrem.
  • LOL, ak ty máš viac ako 15, tak ťa úprimne ľutujem *9*
  • souhlasim:))
  • Dufam ze okolo toho nebude saskarna ako v BC2. Som pisal na podporu EA, ze mi nejde zadat CDkey z BF1942, already in use a oni ze ziaden problem. Tak som si to pozrel a namiesto BF1942 mi tam nahodili BC1 Gold, BF Modern Combat, BF Vietnam a BF2142 Northern Strike (2142 nemam) :D
  • I hate when I must pee with boner
  • I hate it when I must pee with boner
  • H4wk
    okay, don't feed the troll.

not a single fuck was given that day
  • moc děkuji za tvůj komentář! Najednou cítím, že ze mě začíná být lepší člověk a díky tobě já snad překonám tu "agresivní fázi puberty" (v originale "agresivnejsej faze puberty") kterou mám sice dávno za seboul, ale kdo ví, třeba má vícero fází ( mohl bys to vědět zrovna ty, jsem přesvědčen, že máš bohaté lékařské znalosti - například ta agresivní puberta.)

Bohužel jsem přecenil tvé znalosti ohledne predvidani, nebot jak ti jiz jiste doslo, nepohybuji se ve vekove hranici 13-15 let a zde bych také chtel poukazat na zname prislovi "Podle sebe, soudim tebe." Ano pochopil jsi to spravne co tim chci rict, jestlize ne odkazuji te na Ottuv slovnik naucny.

Ohledne tve rady abych se venoval necemu jinemu, te bohuzel (pro tebe a dalsi dospivajici gaye) neuposlechnu, protoze prave verim ze na tomto serveru udelam diru do sveta.

BTW Chci podekovat vsem lidem kteri me v techto diskusich podporuji, nebot prave diky nim jsem stredobodom pozornosti!
  • H4wk
    Ok takze si to zhrnme
    -Chodis citat novinky o hre, ktora je primarne urcena na MP
    -Ty osobne nemas MP hry rad ako sam vravis
    -Nechces si BF3 kupit, namiesto toho si to chces stiahnut kvoli SP
    -Ako si sam povedal, nepoznas nikoho kto si kupuje hry v dnesnej dobe (Vraj kvoli kvalite)
    -Strapnujes sa blbymi komentarmi
    Toto Tvoje spravanie mi v ziadnom pripadne nepripomina dospeleho cloveka, skor by som to specifikoval ako spravanie 13-15 rocneho fagana, ktory nevie co so sebou kvoli prave nastupujucej agresivnejsej faze puberty a preto ta poprosim, chod sa radsej venovat inej aktivite, tu zrejme neuspejes a do sveta dieru nespravis. Taktiez nie si stredobodom pozornosti ktorym by si mozno byt chcel.
    Myslim, ze sem chodia diskutovat povacsine ludia ktory maju k tejto hre a novinke co povedat, ty k nim nepatris, takto sa vacsinou definuje aj 'troll'. Osobne si velmi rad zaplatim za kazdu hru, ktora ma bavi. Nie je ich malo a ako pracujuci clovek viem ocenit namahu ktoru vyvojari na vyvoj danej hry vynalozili.
    Ty niekedy dospejes a taktiez pochopis.
  • ne ctu to jenom po tobe, protoze tvuj nazor je jediny na kterem mi zalezi
  • H4wk
    Citas ty niekedy po sebe co pises za nezmysly ?
  • adresováno hčtyřiwkovi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit