Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    co je na tom zajímavého? střílendo grando je na paměť i na CPU poměrně nenáročná věc.
  • smejki
    škoda, že nelze mít dual system... oh wait!
  • tak za to ze tu pises ako to budes stahovat ti moze dat minus hocikto
  • hehe vedel jsem ze mi bf troubove daj minuska *1* *1*
  • Tak tohle snad ani nema cenu zminovat. Pochopitelne mluvim o vyladenem systemu bez zbytecneho balastu.
  • H4wk
    no wow, o zakaznika ktory pre TV kartu drzi XP... tak to by som nelutoval.
  • Bohuzial pouzivam este zastaralu TV kartu, ktora mi bezí len na XP. Bohuzial pre mna hru si nezahram, ale bohuzial aj pre vyvojarov, budu mat o zakaznika menej.
  • pokial to bude naozaj stare dobre BF tak to bude skvele
  • No já se těším jak sviň ale hlavně jsem zvědavej jak to poběží na PC a jak na PS3.
    Mám sestavu tak na půl mezi minimem a doporuč. ale i PS3. Takže jediný důvod proč jsem ještě nedal objednávku je jasný. BC 1 a 2 jsem nehrál ale Battlefield 2, asi 2 roky, takže pokud neudělají nějakou botu tak s kvalitním týmem to nejspíš bude nejlepší FPS multiplayer zážitek. Co myslíte ?
  • No jasne, narvy W7 na pc s 1gb pameti. To si opravdu neco uzijes...
  • No jo, 1942 byla výborná hra. Obrovské mapy, variabilita. BF2 podobné, ale už mi to nepřišlo jako ten ideál. A 2142 nevím, jen jsem to kdesi zahlédl. Nebyl to moc tržně úspěšný titul. To samé Mirror's Edge. Opravdu dlouho jsem hrál jen ten 1942
  • stahovat battlefield? uzasny napad.... az na to ze BF bola MP only seria a i ked tam teraz bude SP tak stale je tou najhlavnejsou castou MP
  • H4wk
    Dobre, nepocitajme BC2 ale iba cistokrvne BF

BF 1942, BF2, BF2142 ... nic z toho som nepocitil ako zeby ma to nebavilo alebo sklamalo, vsetko ma enormne bavilo a vtiahlo na dlhe hodiny do boja ;)
  • finta je v tom, že k desktoptu bych si musel pořídit ještě pěkno obrazovku, klávesnicu a nestrčím ho do batohu
  • Ja vím. Ale nevím, co si myslet o lidech, kteří došli k názoru, že někdo vážně věří na čerty.
  • No že by neklamali, to říct nemůžu. Celá BC série byla trochu ble. Odnož, ale odnož pořád od Dice. Myslím. A navíc jsou pod EA, která poslední dobou dělá psí i jiné kusy.
  • H4wk
    Ja DICE verim, este ma nesklamali. Teba ano ?
  • H4wk
    a je u teba doma pod postelou ... takymto hlupostiam veria len deti a hlupaci :D
  • Nejde o nějaké primitivní nastavování ve hře, jde o za.....hmm...zatěžování systému různými stupidními tweaky, starými ovladači, programy zbytečně náročnými na systémové prostředky a vůbec čistotu systému.
    A ano, to tvrdit chci, pokud tedy nemáš nějaké hlemíždí paměti.
    Na druhou stranu, vzhledem k těm nárokům ta hra nevypadá pro grafiky nějak zvlášť optimalizovaná, tak si budu muset počkat než to vyjde >.>
  • To že tvrdí? Věrohodnost takového prohlášení komentovat nebudu, ale prostě k tomu budu přistupovat hodně skepticky. Možná že to nějaké jádro hry dělali pro PC, ale ta hra musí pořád fungovat na konzolích bez chyby na stabilních FPS. S tím musí vývojáři počítat ze začátku a tu hru tak stavět. Pochybuji, že nejdřív udělají hotovou hru na PC a tu pak budou nějakým způsobem ořezávat, osekávat a vůbec modifikovat tak, aby šlapala na konzolích.
    Ale to je můj laický názor, kdyby mě někdo mohl zasvětit do tajů vývoje s tím, že se mýlím, tak se rád poučím. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit