Přejít na výpis diskuzí
Systémové požadavky Battlefieldu 3, beta začne za týden
20.9.2011 | Aleš Smutný
438 příspěvků
-
Modern Warfare 2 nema jedinou animacku a graficky je to slaby prumer a presto potrebude na disku neco malo pred 11GB. S tim, jak ma vypadat Battlefield 3 se nakonec zda byt tech 20GB docela realnych.
-
>ať žijí konzole
Bacha... varuju tě jako člověk člověka. Na této stránce a potažmo v celé ČR jsou podobné výroky chozením po hodně tenkém laně, které se houpe nad nebednou propastí. -
drsne na nich neni nic .. ale v dobe kdy se dela vsechno nejdriv na konzole a az pak na PC je to 3x narocnejsi nez jsme si zvykli ;)
-
Hmm... já když četl to původní oznámení, tak mě to zklamalo, protože na PC jsem měl ješte Win XP. No teď mám ntb s Win 7, takže by mi to asi šlo... ale jak říkám... BC2 zatím stačí. BF3 si koupím možná ve slevě na Vánoce 2012.
(Očekávám mínuska od grafických maniaků za to, že bych chtěl aby hry podporovaly DX9. *2* ) -
tak ty doporucene jsou takovy mainstream dnesni .. otazka jestli to opravdu pojede na full ..
-
Ta se psala v následujících minutách:)
-
Co je na nich drsného? Nevím, ale příjde mi, že už nějakou dobu mají hry stejné požadavky.
U takové hry mi ty požadavky příjdou celkem normální.. -
Ať žijí konzole, protože na mým PC bych to nerozjel ani náhodou, jen asi kdybych měl lepší grafiku a 8GB RAM *4*
-
Ty jejich požadavky... Stejně i když to budu splnovat tak to nepojede tak jak má...
-
no jsem zvědavej co za stroj to bude chtít na max detaily.. obecně platí že doporučený požadavky = medium detaily 30fps *7*
-
dík, dávám plusko, já že četl dřív asi milión fór a článků, kde se to tvrdilo
-
Textury ve vysokým rozlišení zaberou spoustu místa, to mi věř.
-
SW:TOR a tuny dabovaných scén, který každej přeskočí volají ahoj! *15*
-
Ne, bylo oznámeno, že to non-DX9 only... takže 10.1 pod Vistou to vezme.
-
Cajk :) Akorát nechápu, proč tam pořád házej těch 20gb na disk, to si žádná soudná hra (GTA IV port, koukáme na tebe) nemůže ukousnout
-
nemělo to být náhodou dx11 only? já to teda už delší dobu nesleduju, protože v poho splňuji, tak mě to celkem překvapilo
-
Spis by bylo fajn udelat novinku na zahajeni verejne bety, pristi tyden ve ctvrtek. *14*
-
Hmm... tak vypadá to, že na střední by mi to mohlo jít... ale stejně na to asi kašlu. BFBC2 mi stačí...