Přejít na výpis diskuzí
Systémové požadavky Battlefieldu 3, beta začne za týden
20.9.2011 | Aleš Smutný
438 příspěvků
-
kde to bude vypadat jeste o malinko hur nez na znizene detaily .. :)
-
musim si koupit novy pc, zatim se mi libi tahle kraska GTX470 1.28GB
-
ale nepovedz, sranda že alpha trail mi išiel jedna radosť, to potom tá tvoja teória je vážne hodnoverná :D
-
coze ? to mas od kud
-
No ty požadavky přeci jen nejsou tak šílené *4* , kdyžtak si to dám nastavení na střední úroveň (grafika) a pojede to určitě v pohodě. A jinak hra vypadá fakt dobře, já jsem ještě nehrál žádnou hru ze série Battlefield (nějak se mi to vyhlo ) *1* , tak snad hra zabaví. Konzolisti to maj dobrý *4* , sice budou mít znatelně horší grafiku, ale nemusí si kupovat novej HW.
-
no chtělo by to upgrade aspoň toho dvoujádra.. Teď už vycházej spíš hry pro min 4 (resp8) thready.. Edit: Drasťa: vidim, hustý.
-
WoW se všemi datadisky zabira 27GB, takže o ToR zatim nehodlam ani polemizovat.
-
ano a este tu o cervenej ciapocke...
-
väčšinou na paznechtov ako si ty nereagujem, ale môžem ťa ubezpečiť že alpha trail mi išla okolo 60-80 fps. sem tam to padlo na nejakých 30 či 35 pri vonkajších scenériach s viacerými hráčmi ale to len zriedkavo, a to som hral na 1600*1200 s high detailami.
-
To vis ze jo Lojziku...ja uz brecim,ale z takovych hracu jako ty.Opravdu nechapu s cim tady machrujes...z ty tvoji masiny jsou dobry tak akorat ty Ramky.
-
no ja osobne bych takovouhle hru asi na konzolich nezvladal hrat :) pc je pc
-
vzhledem k omezenýmu TDP v nb to bude i pro tuhle celkem oříšek, navíc tuhle asi bude mít minimum kupujících. dneska to bude samé ati/amd 5650m, 6490m a od nv 540m apod. nb na tohle (za rozumnou cenu) jeste tak 1-2 roky nee..
-
Tak moje stará láska si bude muset najít nového páníčka...koupím novou, sice bude méňě vrnět, ale ty detaily, hodiny strávený s ní.... *1*
-
No len aby, pretoze v minimalne to potrebuje grafiku s dx10.1 a nvidia gtx 295 nepodporuje Directx 10.1 :D
-
Proto dávám přednost konzolím *3*
-
komunitní manažer zh1nto tvrdí že ty doporučený jsou vhodný tak na médium high detaily... na ultra bude třeba GTX580 :)
-
Ale netrep blbosti, vsetko je to aj tak otazka optimalizacie, a tej sa pri DICE nebojim.
-
Spíš se bojim FPS dropů o se týče kouře a tak, v BC2 mi vše běhá ok, ale stačí smoke pod hnáty a kolikrát netrefím ani stodolu *8*
-
Stejně si myslím, že většina lidí bude hrát multiplayer na nižší detaily než je pro jejich PC potřeba, ono se hodí mít v multiplayeru co nejvíc FPS a rozplývat se tam nad grafickými detaily většinou není čas.
-
A SW: The Force Unleashed s 24 gigabajtovou PS3 konverziou volaju naspat.