Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • akurat ma zaujima kolko ludi ostane este hravat BFBC2 ked dojde na trh BF3 *1*
  • to ti spis popravilo penezenku ne? *15* ale popravde, vubec netusim jak se ted pohybujou ceny HW, ale tusim ze to zrovna levny nebylo.
  • trolo
    po masle hej ale tak na low-custom detaily. grafika ta bude dost brzdit a o procesore ani nehovorim
  • Napoleony maj asi 21 gb potřebnejch... Nebo ETW... teď přesně nvm
  • Ethy
    Neboj se :), tahle kalkulačka tě bude tak dávat, že s brekem ještě switchneš na MW3 *7* *1*
  • Jen dej pozor at se ti ta tvoje herni kalkulacka neupece az to budes hrat na low detaily *1*
  • Mato1987
    No na mojom C2D 8500 ~ 4.16 GHZ, GF 295 GTX a 4 GB ram s WIN7 x64 to pôjde ako po masle, ale len v tom prípade, že to nebude nejaký lacný a špatný port z konzole, lebo ja im tie pr žvásty, ohľadom ich primárneho zamerania na PC moc nežeriem.
  • trolo
    ferrari green edition =/= ferrari :D
  • Cajk
    víš co, tam je důležitý to slovíčko "mobile". Ale myslim, že ti to půjde v pohodě.
  • Cajk
    asi tak, navíc je to v některejch případech i dobrá size DRM :)
  • Ethy
    i5 2.3 ghz, gf gtm555, 8gb ram, popraví to i tohle ? *4*
  • to rozhodně, to bude notebookové popraviště *1*
  • trolo
    to vies niektorym optimalizacia a kompresia nic nehovori a teraz ked su 2TB disky tak zbytocne setrit miestom nie? :D
  • Jen mental si koupi NB na hry...a ze jich je *1*
  • Ach sladke zapomneni :) Stranglehold vyzadoval pocas instalacie 50GB!!! potom si vystacil s 20GB. Vsak tuna ludia na tiscali vyplakavali, lebo nemali temp presmerovane na disk s dostatkom miesta, tak to nemohli ani nainstalovat :) No a ta hra naozaj nemala ziadne hires textury, co by ospravedlnovali taku ozrutnost.
  • smejki
    DX11 je zpětně kompatibilní s DX10, jen se vypnou nepodporované technologie (třeba tesselace). Naopak DX9 a DX10/11 vzájemně kompatibilní nejsou.
  • sklamanych bude asi hodne notebookovskych "hracov" *1*
  • smejki
    hmmm.. první hra po téměř dvou letech, kterou nedám na plné detaily, jen na střední až vyšší.
  • no skoda toho ze moje styrjadro AMD ma vykon asi ako Core2Duo :D, inak lahodka ostatne... cakal som hodne hodne horsie... ale bude sa taktovatit :D
  • Ocenuju rychlost ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit