Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=91129

... sry tak 2300 .. jako platce DPH se pohybuji v nizsich cislach .. rozdily v loadingu jsou dle zkusenosti hracu markantni ...
  • Je to v pohodě, všechno pošlape bez problémů. A Call of Duty ať už si začne kopat díru.. ;-)
  • ja mam nvidii a nepamatuju ze bych mel u nejaky hry problem s padanim nebo rozhazenou grafikou abych musel cekat na novy ovladace *5*
  • Teť ještě co si mám představit pod tím ,,DirectX 10.1 kompatibilní s 512MB RAM " to jako že to rozjedu i na svém trapném notebooku z 5650 ? Jestly jo tak do té hry nakonec půjdu *15*
  • Cajk
    vždyť máš stroj naprosto v pohodě:)
  • Od kdy jsou na PS3 plné detaily??? Většina multiplatformovek tam vypadá stejně jako na Xbox360 nebo ještě hůř.
  • Nevím jakej blázen by si dneska kupoval nvidiu, ale já mínus nedal.
  • na fx 5200 to rozbeham v HD?
  • PsychoCZ
    Přesně *4*. Hlavní je aby člověka ta hra zabavila a dobře se hrála. Třeba já si moc rád zahraju znova prvního Splinter Cella nebo Far Cry a je mi fuk že je tam neni nic moc grafika, protože jsou to dobrý hry i bez ní *3*
  • treba nejaky fanda Radeonu .. lidi jsou dementni ;)
  • trolo
    SSD za 2k? kde? 10gb? wow. rozdiel v loadingoch? 0,5sek? wow
  • :) je to mozne .. ja mam sunkoidni i5-2500K, GTX 260 a 16BG ram, SSD disk .. hold kuli hram do PC vrazet prachy nehodlam a na praci mi to tak akorat staci ..
  • Cituji sam sebe, prosim precti si to jeste jednou a vyndej si pri te prilezitosti hlavu ze zadku. Diky

"Ze se nemusis bat ze by ti to na GTX295 nejelo jak se ti tu mistni snazi vpacit do hlavy."
  • dejme tomu 13 000 a mas to i ssd diskem pro kratsi loadingy ;)
  • Cajk
    rozjedeš, samo že ne na ultra, ale na to sere pes:)
  • Mato1987
    A ja som niekde tvrdil, že by mi to nešlo na GTX295 ? :) to tu vážne diskutujem so slepcami alebo ako teda :D:D:D som momentálne v pomykove :D
  • Požadavky jsou tak drsné že bych to naplno rozjel i před dvouma rokama *1*
  • Cajk
    jj 2x 580. Podle mě si snad dělá prd*l z něj:)
  • kdo mi dal minus. s touhle grafikou mi to pude na high ne ?
  • PsychoCZ
    To je tím že většina nových (hodně očekávaných) her jsou multiplatformní hry a PC verze většinou bývají porty z konzolí, to proto vývoj her/ využití HW stagnuje. Upřímně mi to ani nijak nevadí. Osobně si myslím že současná grafika na PC je celkem fajn a díky tomu si člověk nemusí koupit nový HW za rok ale třeba až za 3. Já mám tříjádrový AMD procesor, Radeon HD 6870 (1 GB, 4000 MHz) a všechny hry rozjedu na plný detaily bez cukání, akorát s touhle hrou sem si nebyl jjistej, ale asi to taky rozjedu v pohodě.

Jinak si právě instaluju stažené Mercenaries 2, tak jsem zvědavý jaký to je. Na obrazcích a gameplay to vypadá pěkně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit