Přejít na výpis diskuzí
Systémové požadavky Battlefieldu 3, beta začne za týden
20.9.2011 | Aleš Smutný
438 příspěvků
-
Dekujme konzolim. Ja treba na svem ctyri roky starem PC, do ktereho jsem nic od sestaveni nepridaval, pojedu porad minimalne na High nastaveni uplne vpohode....
-
hussdaasa: To už taky nějakej ten pátek neplatí... Já měl na ATi/AMD smůlu vždy, do těch už nepudu ani zadarmo... Jinak abych reagoval na původní koment - myslim že 470 bude spíš na medium případně High (ale bez AA)
-
No co. Furt většina pláče, že konzole brzdí technologickej vývoj, tak tady to máte. I když mě osobně to nepřijde nějak extra náročný...
-
joo konkurence je dobra vec.. tres se Call of Stupid :D
-
Takovej NTB se da od MSI (GE620DX) sehnat za cca 19k, od Lenova (Y570) pak o litr draz. Takze zas tak extreme drahy to neni, vzhledem k sestave. Jen radsi nechci vedet kde vsude museli setrit (chlazeni, sasi...).
GT 555M je celkem vykonna, ale porad je to jen laptopova grafika, takze zadny zazrak. Ale BF3 rozjedes v pohode nejspis i na max na klasickym rozliseni 1366x768. Koneckoncu ty pozadavky jsou dost orientacni, casto je to uplne jinak. -
ian: mozno ale ked hovorim o sebe tak urcite nie. a 1-2 hry to musis potom stale odinstalovavat a instalovat nove...stratil by som nervy to stale instalovat. patchovat a nastavovat nastavenia vzdy ked si zmyslim ze si zahram nejaku starsiu hru.
nehovorim ze to je teda uplne useless pre kazdeho ale 60gb je fakt malo. hudbu by som tam nemohol dat vobec a nacitavanie kniznice z datoveho disku je utrpenie (mam odskusane) - a to mam wd black verziu... nechcem vediet ake to je z green... programy zase zalezia od uzivatela cize ked nepouzivas nejak vela programov alebo specificke programy tak budiz mas tak 4-5 hier ale aj to je dost malo... -
Kup si co chceš, já sem třeba šetřivej člověk takže při výběru hlavně koukám na to abych měl za málo peněz hodně muziky.Physx klidně oželím, zas tak moc her ho nemá.Navíc nemám rád lháře a podvodníky takže od nich nic nekupuju.
1
2
3
*16* FLAME *16* -
Proč bys kupoval 8 GB RAM, to mi prosím vysvětli. Minimálně jsou požadovaný 2, z čehož 1 si prakticky vezme Windows, takže tu zbejvá 1 pro hru. Upgrade na 8 je proto naprosto zbytečnej, výkřik do tmy. Mám 4 a ještě se mi nikdy nestalo, že by si hra vzala víc, jak celý 2 GB. Čili mít celkem 3 a jsi vpoho. Mimo to 32 bitový systémy by tolik stejně nezvládly. Nvidia Geforce 7020 neznám, tak nějak pochybuju, že podobná karta existuje. Jak se dá hrát na konzoli s plnými detaily je mi taky záhadou. Já měl za to, že detaily nastavovat nejdou, a odpovídají středním až nižším detailům dostupným na PC. Aniž bych se chtěl navážet do konzolí, tak tenhle příspěvek je s prominutím pěknej plk.
-
Super, zamachrujeme si ještě ?
Sice mám stejnej PC, ale nemachruju s tim tady jak krtén *6* -
zarazejici je spis ten oldschool pomer stran. Hrat na tom hry je utrpení samo o sobě. Jinak 4 jádro je na vyšší detaily tak nějak nutnost, viz GTA4...
-
Neplas. ATI mivala problemy-tak pred 10 lety. Ale spatna povest se spatne napravuje,to je pravda. A taky je pravda ze NVidie zase topi jako radiator. *1*
-
trollo: 60gb na system, zakladni narocne programy a 1-2 hry bohate staci ..
-
LOL kluku jeden s cim mas problem? Ze na Games.cz uvedou neuplne informace, ja je doplnim do vlakna ktere jsi zalozil ty na hned tvrdil ze neco tvrdis? JA NETVRDIL opakuji NETVRDIL ze neco tvrdis, jen jsem upresnoval informace pro lidi co je nevi. Chapu ze jsem tim dost narusil tvou zenovou rovnovahu a proto jsem si od tebe mohl precist spoustu stupidnich kecu ale jak si muzes precist lide vyse tyto informace nevedeli a treba i pro ne jsem je dopnil. Do debaty jsem zatim prispel nejrelevantnejsi informaci ze vsech tak si prosim uz konecne a jednou pro vzdy vyndej svou hlavu ze zadku. Diky
-
Pro vysvětlení:
ATI HD 5970 2Gb
Intel Core i7 965
8Gb RAM
Win 7
Nevidím jediný důvod proč by nemělo -
no tak to zlacnelo co som sa naposledy pozeral a prave co ja som cital na forach tak v hrach su tie rozdiely uplne minimalne. rozdiel je skor v starte win a starte aplikacii + odozve programov. a 60gb je teda skoro nic ked windows +- 14-20gb + programy 20gb + hry, dokumenty, hudba atd... to je malo a ked si nainstalujes programy a hry + podobne veci na datovy disk tak si vlastne kupil ssd nanic
-
treba .. nebo levnejsi Solid 3
-
good for you ! *3*
-
nvidia ma physx a hodne her ho prave podporuje
-
nedá sa odpovedať ďalej, lebo tam končí to "reply vlákno" tak ti to napíšem sem a tentokrát po lopate ako jožkovi z prvej ľudovej, aby si konečne pochopil, môžem ti to zaslať aj v telegrame pre tvoje lepšie porozumenie celej udalosti.
JA SOM NIKDE NETVRDIL ALEBO SA NETÁZAL NIKOHO NA TO ČI MI PÔJDE HRA BATTLEFIELD 3 NA MOJEJ ZOSTAVE MIMO INÉHO S GRAFICKOU KARTOU GF 295GTX SPUSTIŤ, TAKŽE ŤA ŽIADAM ABY SI PRESTAL SPAMOVAŤ A VENOVAL SA RADŠEJ DEBATE S RELEVANTÝMI INFORMÁCIAMI.
Pre istotu som ti to napísal veľkým písmom aby si to náhodou neprehliadol, apropo, netrpíš ty náhodou dislexiou priateľu? -
teď mám Ati a taky si to nepamatuju:)