Přejít na výpis diskuzí
Systémové požadavky Battlefieldu 3, beta začne za týden
20.9.2011 | Aleš Smutný
438 příspěvků
-
nj zivotnost je orisek .. ale pokud vydrzi tolik hodin/zapisu/cteni kolik by meli, tak tech cca 200 let mi uplne staci .. je to na system .. zadne dulezite data tam nemam ... ja treba mam problem ze soucasne nabidky vybrat HDD kteremu bych alespon trochu veril ... Sata6 me zatim zadnym nepresvedcila ..
-
Já se moc nedivím... Osobně jsem se XP držel až do příchodu W7, to jsem zvědavě nahodil 90denní zkušebku, rovnou ze zvědavosti X64 (jak to nepojede) a ono to jelo jako po másle ještě před SP1 (což se třeba o Vistách nedalo říct ani půl roku po vydání) Ale XP jsou pořád skvělý systém. Bohužel MS i výrobci SW od něj již pomalu a jistě upouštějí a za rok snad už skonší i Wupdate. Z vlastní zkušenosti ale můžu říct, že pokud má PC aspoň ten 1GB ram (optimálně 2GB) a nějaký né moc starý 250GB disk, tak to běhá naprosto svižně. Tak jako tak ale na těch XP ještě jede kvanta lidí a ty absence DX9 asi moc nepotěší :/ Ale dříve nebo později by to stejně přišlo tak jako tak....
-
Jak bohužel? Snad konečně, ne? Pořádnej důvod k upgradu.
-
. : tak ja mam momentalne 10k rpm velociraptor 300gb. uvazoval som o SSD ale stale mi to pride dost drahe za taku kapacitu.. + riziko straty dat je vacsie ako u klasik HDD a nemaju taku zivotnost no su zase odolnejsie co mi je ale naprd kedze HDD neprenasam :D
-
Menšie, ako som čakal, ale požiadavy ktoré uvádza marketingové oddelenie EA a reálne požiadavky môžu byť dve úplne rozdielne veci *3* Pokiaľ sa teda bavíme o hraní na max...
-
To jo :)
Já splňuji doporučené požadavky přesně - akorát se bojím toho "quadcore", když je to q6600 :) -
GTX650Ti? To jsou nějaký nový čipy? Že jsem o nich ještě neslyšel *1*
-
Ty si můj člověk. Mám víceméně stejné zkušenosti. Teš se chystám nakoupit GTX560Ti nebo 570 (ještě nevím) a na AMD jsem ani nepomyslel...
-
Bohužel, třeba já bych do BF3 100% šel, stejně jako třeba do BC2, ale jedu stále na XP.
Bohužel se mě ale přechod na Win7 v současnosti nevyplatí a tak mam smůlu... -
cajk: je to levny mainstream .. v pohode je, jinak bych ho vymenil, ale nadupana herni masina nikoliv ..
-
Bohužel. Je třeba upgrade :)
Ale pokud máš sestavu, která tu hru utáhne, pak mi XP nedávají smysl :) -
Jo máš recht, diky konzolim se to dost zpomalilo.
-
V pohodě .. i5 GTX650Ti a 8Gb ram to jistěji ....
-
trolo: nj ... kdo ale rika ze starsi, nebo mene narocne hry nemuzes mit na druhem plotnovem disku .. pro me ideal: SSD 60GB, 7200rpm HDD 500GB, 5400rpm HDD 1-2TB na data .. pri dnesnich cenach disku je to v pohode ... a proti pripadu, ze SSD nemas vlastne o nic neprichazis, pac rychly disk mas tak ci tak ..
-
tiez by som rad vedel kde sa da kupit taky ssd disk za 2k X/
-
saaakra, tagze na xpckach nemam narok jo?
-
když už se to nakouslo.... Já jsem třeba fanoušek nVidie, rozhodně ji ale nikomu nevnucuji a nerozdmýchávám pořád hádky o tom, co je lepší. Takový Stratos by mohl vyprávět ;o) Je snad v každé diskuzi u NV karet a všem tam vnucuje ATI...
Když to třeba (z mého pohledu) za posledních 5 let shrnu, problémy s nVidií:
Hodně dávno, to ještě byly forceware, se v jedněch WHQL ovladačích neukládalo nastavení brightness. Pak akorát relativně nedávno s jednou verzí driverů poblikával BF2BC, což se hned zase opravilo a akorát až v nynější řadě 280< jsou nějaké problémy. Jinak těžko vzpomenout na nějaký zádrhel, ať už při instalaci, nebo fungování mnoha mnoha her (hlavně těsně po vydání). Zatímco kdykoli jsem měl v ruce ATI (pravda naposledy tak před půl rokem) narážel jsem na problémy často. Ať už BSOD, nebo error při instalaci WHQL Catalystů na čistý updatovaný systém, nebo problémy ve hrách, právě těsně po jejich vydání. Naštěstí ne za dlouho přišel vždy nějaký hotfix, nebo nové Catalysty.
To ale neznamená, že je to berná pravda!!! Úplně klidně může mít někdo naprosto opačnou zkušenost. Každý ať si má v PC kartu, jaká mu vyhovuje a k jaké má kladný vztah co do spolehlivosti. A jak píše někdo výše, ATI mívala problémy dávněji, ale třeba u mně se ta důvěra po těch letech trápení získává už těžko. Před měsícem jsem upgradnul z 8800GTX např. kvůli DCS-A10-C a Witcherovi 2 na GTX560TI (první mainstreamová karta u mně) a krom ARMAII a METRO2033, zatím nebylo kde proč ubírat detaily, nebo AA/AF při FullHD. A to METRO nestíhalo akorát na ty úplně nejvyšší. No a teplota při zátěži kolem 60 stupňů, po hodně dlouhém hraní a při zavřených oknech ;o) -
Omyl. Jen mentál a někdo, kdo neřeší peníze. Výkonný mobilní řešení existujou. To, že je podobně hloupý příspěvky popírají ještě neznamená, že neexistují. Například "obyčejná" GTX 560m zvládá Crysis GPU benchmark v high nastavení při 62 fps. V dnešní době konzolovejch portů naprosto dostačující a chlazení taky není problém. Stačí nesahat po multimediálních kaších do 20 tisíc, který spolíhaj na jeden větrák zespodu a jeden otvor pro vývod teplýho vzduchu zezadu.
-
No vidíš, já to co jsem na ní ušetřil, jsem pak projezdil do servisu *1* aneb už nikdy víc *1*!
-
athlon II x4 3ghz OC, gtx 460 OC a 4GB ram.. hra nepadne NIKDY pod 50FPS.. 1680x1050, 4xAA, 8xAF, vypnuté SSAO. Tudíž musíš mít o dost horší grafiku a pak se nesmíš divit..