Přejít na výpis diskuzí
Systémové požadavky Battlefieldu 3, beta začne za týden
20.9.2011 | Aleš Smutný
438 příspěvků
-
Tebe to tak pride, inemu nie, rozdiel je, ze zatial co ty teoretizujes, ten druhy to uz ma odskusane. Ja mam 64GB SSD na system + hlavne programy ako Photoshop/After Effects a mam zapratanu menej ako polku, data samozrejme mam na datovom disku, hry instalujem na 150GB Velociraptor. 300GB Velo tiez nema zrovna idealnu cenu za GB :) Riziko straty dat ta nemusi trapit, pretoze tie male SSD so smiesnou 60GB kapacitou nemas problem cele odzalohovat na datove 2TB disky, tam sa to proste strati a mas tu tvoju istotu :) SSD treba vyskusat, ale na neho sa hrozne rychlo zvykne, vsetko reaguej okamzite, ked nabehne plocha tak sa da spustat okamzite nejaky program a netreba cakat pokial disk dohrabe... :)
-
Samomluvec a fetišista s nickom Drasťa v jednom, ja ťa úprimne ľutujem.
-
A přesto máš potřebu psát že máš Xbox?
-
...ale samozrejme...akurat to nebude za 2 roky...mam ho len 8 mesiacov, dufam, ze nevadi - takze je ich 6, plus dalsie 2 boli ako bundle s X360...chces ich aj vymenovat? :)
-
Porad mas tu hlavu zastrcenou v zadku?
-
muzu se zeptat kolik her na x360 jsi si za posledni 2 roky koupil ?
-
A tohle zajima koho, ze si honis u sveho slovenskeho notasku kde vse rozbehnes ?
-
jak pro koho spokojenost. Už dávno jsme mohli mít fotorealistickou grafiku, ale proč by se někdo snažil, když stačí dx9, žeano:)
-
...no uz mi je jasne, preco vela ludi hrajucich na PC nadava na konzoly...nemohli by si na nich totiz pomachrovat aku maju zostavu :D PC mam mimochodom tiez, mam na nom odohraneho dost (aj ked momentalne mam X360, kedze ma uz prestalo bavit do PC vrazat peniaze kvoli hram), ale nikdy som nepocitoval potrebu vypisovat do diskusii aku mam bohovske zelezo...este by ma zaujimalo, kolko z tych, co sa tu ohanaju kartami aj za viac ako 10tis. si tu hru aj kupi ;) teda, ked uz su taki prachaci, samozrejme...
-
pekne, na svojom notase to dam totalne na full no problem :) parada, tak ako aj vsetky hry co doteraz vysli :)
-
moje rec, aspon k necemu ty konzole sou, taky sem uz dloooouhou dobu neinvestoval a stale hraju vse na high. spokojenost
-
S tebou je to ako s vyšinutým dieťaťom po DMOčke, tebe keď sa raz napíše, že reaguj relevantne a nie z cesty, ty spravíš presný opak, toto zvyknú robiť autistické deti so sklonom k sebepoškodzovaniu.
Vážne nerozumiem tvojim myšlienkovým pochodom,tie tvoje reakcie sú mimo misu ako so hovorí a táto tvoja posledná odpovedať len potvrdzuje fakt, že trpíš tažkou formou dyslexie, trepeš tu inkoherentné nonkongnitívne zlátaniny, ktorým ani sám nerozumieš.
Je mi ťa ľúto , rodičia a okolie to s tebou musí mať náramne ťažké. -
A koho to zajima ?
-
U mňa je všetko ok na doporučené požiadavky , len kde nájsť tých 20GB miesta na disku ??? ... Do frasa to bude, ale fakt,fakt dosť vážny problém !!! *3* *5* *1*
-
jsi hrál tohle jo? :) http://www.everytrail.com/guide/alpha-trail
hehe, jen škádlím ;o) -
Pěkná kus šrotu , měl bys uvažovat o upgrade...
(Jen ho provokuju blbánka *15* ) -
Vydali 650Ti viacmenej potichu... vela ludi o tom nevie no prichadzaju dalsie edicie a medzi nimi 680 na ktoru si brusim zuby :)
-
Mam i5 750, 4GB RAM, GTX 260 a všechno rozjedu na 1920x1080 na plné detaily. Ty sem snižoval jedině u ARMA II a Crysis. Akorát když si zapnu PhysX, tak klesne FPS, ale stejně tam moc rozdílů nevidim. Je to pohodová sestava a byla za pakatel. Alespoň tě nestála 40 tisíc.
-
Hlavně nemá SSD disk skoro žádný vliv na hry (loadingy a pod) - upozorňuji, že mám vyzkoušené (OCZ Vertex 2 60GB). Hry zásadně instaluji na klasický HDD. Jinak mám vše ostatní (systém a všechen software) na SSD a stále mám 30GB volných.
-
tak to je jedna z nejhorších, jakou jsi mohl vybral. pokud mermomocí chceš zelenou, tak jdi do 560 nebo 570. z předchozhí generace stojí za řeč jen 460, ale ta je na tom s výkonem v tomto případě lehce nedostatečně.