Přejít na výpis diskuzí
Systémové požadavky Battlefieldu 3, beta začne za týden
20.9.2011 | Aleš Smutný
438 příspěvků
-
Tebe zradil tvuj vlastni dementni mozek, kdyz vidim ten pravopis.
-
střih videa:D Ty vole...
-
suhlasim a hlavne 590 je vlasne dual-gpu a s tym je viac problemov... zla optimalizacia na nove hry a na stare ani nehovorim. to mas to iste ako SLI... bud to ide alebo nejde a ked to nejde si v prdeli ale so Sli mozes tu jednu grafiku docasne vyhodit no s 590 mozes buchat hlavu o stol...
single GPU je best :D...16gb overkill ked nerobi s videom ale naco vobec reagujem sak to je trollpost -
ze na to entreba 16 gb ram?
-
Doufám, že to stihnu před zavíračkou.
-
Normálně v Tescu
-
...tak pod to sa kludne podpisem :) ani jeden z tychto argumentov neberiem ani ja...mam 27 LCD na ktorom mam aj X360 aj PC...na gauci sa tiez nevalam pri hrani :) presne to je problem...vacsina diskusii sa zaobera uplnymi somarinami...aj ked s tym 5 rokov starym HW opatrne, lebo sa toho niekto chyti a nastane zasa strasny flame... :D
-
ved ja som nehovoril ze programy nie.. hovorim o rozdieloch v hrach. tie su minimalne. programy jasne tam to je neuveritelny rozdiel to som uz aj pisal hore. odozva, spustanie a ziadne tie lagy ked spustis 5 programov naraz atd... velociraptor nema najlepsiu hodnotu gb/€ ale rozhodne lepsiu ako SSD a stale to je najlepsi HDD. + keby si tam hodim dalsi velociraptorik do raidu tak loadovanie mam este rychlejsie aj ked ta odozva nikdy nebude ako SSD no ja neberiem tu odozvu za take plus. jasne je to super vec ked PC reaguje ale nestoji to za taku velku cenu + tie ssd treba udrziavat. (neviem ako su na tom nove naposledy trebalo cistit pomocou utilit alebo co... neviem presne proste starosti) velociraptora mam uz roky a nic som na nom nerobil ide ako novy. ziadny chybne sektory je svizny. a to ze sa programy nespustia za 0,1 sek ale za cca 3sek ma az tak netrapi
-
Ok tak ja se teda moc omlouvam ze jsem uvedl uplne informace (ktere v clanku chybely) z relativne spolehliveho zdroje kdyz se diskutovalo o tom jestli BF3 pojede na GTX295 ktera umi jen DX10. Nemusel jsem sice pastovat ty pozadavky komplet ale chtel jsem to trochu chytit v kontextu a doplnil jsem i zdroj pro overeni faktu ze to proste podle vseho pujde. Chapu ze tim ze jsi hral alfu a jela ti se muzes citit dotceny a reagovals arogantne a tim ze jsem ti napsal o tom ze jsem te chtel ujisti ze ti to pojede jsem te vyvedl z rovnovahy ale opakuji nikdy jsem netvrdil ze tvrdis ze to nepojede ba naopak jsem chtel udelat to ze dam vahu tvym slovum tak ze pastnu pozadavky z vyse uvedeneho zdroje komplet. Vazim si toho ze nam to cele stalo za to ze jsme se dostali az sem na treti stranku a porad si povidame. Pac a pusu a hlavne slunce v dusi
Drastickej fetisista -
Kde to seženu ?
-
Pokud nevis, co delas, tak si ten xbox kup a nestezuj si zde na vlastni spatne volby.
-
Jojo, na to prostě musíš mít 16GB RAM!!! *1* *1*
-
Já jsem zrovna včera koupil:
i19 9,6 Ghz
104GB RAM
AMD Radeon HD9990
a 50TB HDD
super, že ? -
Teď děláš něco podobného na co si tu před chvílí nadával :-)
-
To je trochu přehnané 2050fps.. řekl bych 100 a bude rád.. a to nepočítám lagy při Multáku..
-
Me osobne uz pocitac dost stve nebyt RPG, tak leti do popelnice a kupuji Xbox. Co na tom ze to ma starsi HW, kdyz hry na tom vypadaji dobre a hrajou se suprove. Na pc za rok nic tak dobre uz nejde a zbyva nez vytahnou zas 10 000kc nebo tu super hru nekoupit. Vazne nechapu proc to na pc nemuzou udelat pouzitelny hry... Napriklad zaklinac 2, tesim se dva roky a pak mi to nejde a lidi se divi ze si to radsi stahnu, kdyz ani nemas jistotu ze ti to pujde. A napsat procesor X2 Athon na om to nepujde to se vsadim... *16* *10*
-
a co ti říká stříh videa ?
-
Tak já očekávám, že v následujících 3-4letech nebudu kupovat nic ( možná jen další HDD ). Mám to taky na střih videa atd...a hlavně je to za prachy tipsportu ( sázky na ligu mistrů vynáší ) ;-)
-
Měli to v letáku, nekup to *4* když je to tak výhodný!
-
A co jako ?