Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • decko, sa musi pochvalit?? a s cim.. ked mas male ego tak tu vypisujes ze ti fotrik kupil pc?? haaahaa
  • Myslím, že s přehledem.
  • A pak přijde účet za elektriku. *1*
  • Díky, konečně mě někdo chápe...
  • mam to stejny ale nepobeží, hlavne ramky je malo pro nenazrany windows. ja hraju hlavne starsi hry a strategie takze mi to nevadi, ale treba nektere hry jsem na tomhle radsi ani neskousel treba GTA, Arma 2, witcher a tohle taky nebudu zkouset a pujdu do upgradu.
  • jak tady nekdo pise ze nema paru vubec o pc, z ceho usuzujes? ze ma na to aby si koupil to nejsilnejsi co je na trhu tak tomu nerozumi jo? proste na to aby si to koupil tak si to koupim a nebude resit delsi dobu zadnej upgrade
  • S notebookovýma atinama mám jedinou zkušenost u svojeho HP 625...a tam nejde skoro nic :-D (Taky to není herní notebook), ale spíše jde o problémy procesoru, než grafiky (ale žádné nové hry jsem tam pochopitelně nehrál).
    Pokud jde o Nvidia grafiky, tak opět, nevím, mám jedinou zkušenost s jedním z nové řady Dellu, který má kamarád, a opravdu mě to šokovalo - notebook za 24 000, který se při hraní náročnějších her přehřívá až na 90°+, při čemž se poté okamžitě vypíná. Už jen při AC II grafika topí na 80°C. Je to trochu off topic, ale jelikož šlo o úplně novou řadu, na fórech se o těchto teplotách nic nedozvíte...odkázal jsem kamaráda na support Dellu a jejich odpověď byla skutečně povzbudivá: Nehrajte hry... Ale v tomhle případě jde spíše o konstrukční vadu notebooku, ne grafiky.
    Co se týče mojí ATIny, tak jsem problémy měl jen u Cataclystů tuším verze 11.3, kdy se mi po cca půl minutě hraní zamrzal monitor i celý počítač...vyřešil jsem to downgradem na 11.2 a od 11.4 opět bez problémů...jediné, na co si můžu stěžovat, je zmiňovaný antialiasing a občas i vertikální synchronizace, které když mám zaplé tak se mi v některých hrách zpožďuje pohyb myši...čím to je, nevím, FPS se většinou moc nemění...
    Každopádně nepopírám, že Nvidie jsou na hraní her lepší a výkonější, ale taky jsou výrazně dražší (nebo byli, v době, kdy jsem grafiku potřeboval) a dlouhou dobu chyběla podpora DirectX 11, proto jsem šel do ATIny.
  • Ja ten chaos akosi nechápem mám absolútne starú sračku C2D E6750, 2GB RAM, 8800GT a všetky najnovšie hry si aj tak plynulo užívam pri minimálne stredných nastaveniach, verím, že BF3 taktiež pofrčí rozumne...
  • Asi jak 560
  • ramky stoja par korun, ramky su teraz naozaj ten najmensi problem
  • mas tam napisane requirements, tak naco sa to pytas?
  • Asi budu muset opravdu upgradovat pcčko
  • IsimonI
    Jooo,, to si potahám mrkejte:
    Windows 98
    Intel Atom 1,5 GHz
    Intel Graphics 512
    80 GB HDD
    Komp jsem lehce tunil... to víte,, dělám si z něj pořádný dělo... borci s nadupanejma kompama.xDD STRČTE SI TY SVOJE KOMPY TŘEBA DO PRDELE!!
  • mam 5 let starej PC s GF 8800gtx, core2duo 6400 taktovaný pouze na 2.5 ghz a 4 gb ram a s hrdostí můžu říct že eště před rokem jsem si pustil každou hru na plno ( nepočítám blbej vtip ala GTA4 kterou si 90% lidí v době vydáni zahrálo na minimum nebo vůbec)..dneska jedu většinu na střední detaily a nestěžuju si..jak už tady říkalo několik lidí, dnešní HW vystačí na pár let dopředu teda pokud si nepořídíte nějakou plívu za 10k...BF3 pustí každej kdo má podobný PC jako já,jen jde oto jestli bude chtít SP nebo MP..je rozdíl když všude kolem běhá 64 hráčů a všecko vybuchuje a nebo pár AI , kteří jen čekaj nato až je sundáte..každopádně ikdyž si tuhle hru zahrajete na konzolích, nebude to zážitek jako na pc už jen proto, že HW konzolí je dostačující pouze proto, že hra je osekaná o DX11, polovinu hráčů v mapách atd atd
  • nechci se chlubit ale tohle dam na max a jeste mi bude bezet skyrim na pozadi
  • V žádnym případě nechci začí´t flame, ale musim říct, že do nákupu noteboku jsme měl zkušenost jen s desktopovou nVidií (cca 8 let) a neřešil jedinej problém. Vždy všechno fungovalo. Teď jsem koupil ntb s Radeonem 6630M a už jsem strávil poměrně dost času řešením a zprovozňováním her. A to jsem si před nákupem říakl že to musí být už dneska jedno jakej hardware koupim. Že ty řeči o ovladačích ATI už dávno musej bejt pasé. No aspoň v mém případě nejsou. Sice jsem většinu her rozchodil ale do ATI už nepůjdu nikdy.
  • Co myslíte,dám to s GTX 470 twin frozr II na high? procesor i5-750 (4-jadra) a 4 gb ram.
  • Minimum DX 10.1? tzn, že to na 200 řadě nerozjedu vůbec (mam pouze DX10.0)
  • Jazz
    Ne promiň, na tom fakt není co závidět *3*
    Kdyžbych mu záviděl, tak to poznáš *15*
  • si delas srandu *1* neni nic horsiho sem nvidia

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit