Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • IntelaMD X12 5,2 GHz
    ATInVidia HDGT 69590 GTXxX 4096 MB
    64 GB Ram 2133 mhz
    Windows 9 64bit

*7*
  • Jediné co mě dostalo na doporučených požadavcích je místo na disku. Grafiku, procesor, paměti všechno v klidu, ale budu muset kupovat hard disk *1*
  • AMD Phenom X6 1090T
    8GB Ram 1333MHz+
    nVidia GeForce GTX560Ti 1GB
    Win 7 64bit
  • Cahir
    Právě ses pochlubil...
  • Já jsem taky pamětník. *4* Ale dneska seženeš slušnej non-TN monitor kolem sedmi tisíc a ten rozdíl je obrovskej. Navíc nic dalšího už nemusíš měnit, když vemeš 22", tak si procák s grafikou i nadále budou ve většině případů válet šunky. *4*
  • trolo
    10.1 je len nadstavba na dx10 na to nepotrebujes novu grafiku
    tak ako na dx11.1 nebudes potrebovat novu. bude stacit dx11 karta
  • Silně pochybuju, že to nebude běhat na DX 10 kartách.
  • IsimonI
    tohle nejsou parametry mého počítače,,x) jen paroduju parametry těch tejpů tady..x)
  • intel i5 2.8 ghz
    win 7 64bit
    6gb ram 1600
    amd radeon 6870 1gb
  • Ale to víš že chladim *4*

Tak ale co LCD slouží a větší by se mi ani na stůl nevešlo. Budu řešit až exne. Nevíc to má výhodu že mi všechno jede na plno a snad i dlouho pojede. To víš my co jsme vyrůstly na těch pár pixelech v devadesátejch letech zas tak náročný nejsme *1*
  • 8800GT je DX 10, ne 10.1... takže to asi nepofrčí kolego.
  • V tomhle rozlišení ty komponenty snad ani nemusíš aktivně chladit. *4*
  • nedáš.. protože hra je přístupna od 18 let a tobě tolik ještě nebylo
  • Jedno decko sa chváli a druhé závidí...
  • SA-reg
    Kdybysi koupil tak podobně, jak jsem psal výše, tak upgrade taky neřeší stejnou dobu a zbydou mu prachy...
    mít prachy < nemít prachy
  • Proč by to nerozjel?
  • Jsem na tom podobně: i5-760, gtx460. Ale naštěstí hraju jen v 1280x1024 takže doufám že na plno to dám.
  • ale tak na netbooku nemůžeš přeci čekat zázraky co se týče her :)
  • Problém nebude s verzí DX, ale s výkonem.
  • No což o to provozní vlastnosti té 6630M jse výborné. teploty nízké, spotřeba nízká, výkon dostatečný. Taky to není ntb na hraní (Thinpad Edge E420). U téhle řady je navíc trochu specifickej problém s přepínáním grafik. Naposledy jsem ale třeba řešil pro děti spuštění Lego Indiana Jones a nespustil. Na fórech jsem našel pouze inormaci ža na ati s novějšími drivery nejede. Naštěstí jsem ji celkem slušně rozhýbal na integrované intel HD3000. Ale bylo to o chlup. Při vypnutých stínech 25 -30FPS.

Je pravda že ntb grafiky jsou trochu specifické. Mě ale spíš naštvalo to že u desktopové nvidie jsem nikdy nic neřešil a u ntb Ati řeším dost často. Ale asi nejde míchat hrušky s jabkama *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit