Přejít na výpis diskuzí
Systémové požadavky Battlefieldu 3, beta začne za týden
20.9.2011 | Aleš Smutný
438 příspěvků
-
Pech máš ty, že jseš takovej debil, co nesnáší Radeon.
Jo, sice to nerozjede, ale není třeba říkat, ježíš radeon. *6*
Hlavně, že jsou výkonější a v poměru cena/výkon lepší než nVidie
Pro ty rejpaly, co do mě budou hustit, že su ATI fanatik, tak jsem byl taky pořád do nVidie. :) -
To lenovo právě mám :), a chlazení zatím ok (mám i podložku) a šase je v pohodě :)
-
Taky jsem se bránil, ale s novim kompem jsem do sedmiček šel. Nelituju. Stabilní systém. A halvně novej hardware prostě lépe funguje s novým systémem. A cena RAM? To snad nemůžeš při dnešních cenách myslet vážně. Obyčejné 4GB DDR3 paměti stojej 550,- Kč
Jasně na starej komp jsou sedmičky blbost, ale na novej komp by mě v životě nenapadlo je cpát. -
Tak Nvidia je obecně výkonnější, ale já mám třeba 5750 a nemůžu si stěžovat..pokud teda nejdu do 16x antialiasingu, ale ten na mém rozlišení stejně nemá žádný vliv *2*
-
sice vůbec netuším, nakolik je následující stránka věrohodná (první odkaz googlu), ale i dle třeba statistik steamu (hráči) se to už docela pomalu obrací:
http://www.w3schools.com/browsers/browsers_os.asp -
cca jako 580ka
-
Nezávidím mu, že nemá o pc ani páru. Není frajeřina sestavit pc z nejdražších komponentů (to umí každý blb), ale sestavit ho tak aby to bylo nejlepší v poměru cena/výkon.
-
...souhlas, žádný HW v PC nevydržel tak dlouho, jako ten za existence X360/PS3. Je fakt, že před tím už grafikám (i když byly vyšší mainstream) po roce a půl docházel dech takřka úplně. Ale po uvedení "next-gen" jsem upgradoval tak 3 roky vlastně jen "příslušenství" a pokud člověk nelpí na ultra-high detailech a 16xAF/8xAA, tak si vystačí s převážnou většinou her s pomalu 4 roky starým HW ještě dnes. Případně upgrade na něco slušnějšího už není taková pálka, jako tomu bývalo při předchozí generaci konzolí.
-
Ježíš radeon. To budeš rád kdyřž to půjde na střední. To máš celkem pech. *9*
-
EA tímhle ztratila půl trhu (absence podpory XPček). Pořád na tom jede plno lidí, navíc je tam i menší potřeba RAMky. Hm, stejně nejspíš vyjde nějakej mod nebo něco.
-
Podle tvého komentáře a komentářů ostatních bych řekl, že Artose shazujete, ale přitom mu tiše závidíte, tak jako já ( jak typické ).
Když na to má, tak ať si to koupí, jsou to jeho peníze. -
Ted jsi mě zabil hochu :D
-
Naprosto nikomu nezávidím, silný čtyřjádro, grafiku co utáhne vše a dostatek RAM mám, není co závidět. Btw jsou i jiný věci než počítač, do kterých se dá investovat :).. A peníze snad může vydělat každý nad 15 let, takže kde je problém?
-
at zije PC a DICE, konecne vyuziju svoje PC
Windows 7 64-bit
intel core i7 2.66
ATI Radeon 5850 1GB
8 GB RAM -
sa da vypnut jadro hej? no tak to je potom OK ale ktovie ako vykonne to bude potom...
-
Však jsem psal, že je to jeho věc... jestli si tísícovkama vytírá řiť, tak si může koupit co chce.
A závist... jasně že závidím, to je snad dnes normální. -
Podle tvého komentáře a komentářů ostatních bych řekl, že Artose shazujete, ale přitom mu tiše závidíte, tak jako já ( jak typické ).
Když na to má, tak ať si to koupí, jsou to jeho peníze. -
Posledních několik let takřka není nutné upgradovat. Snad nikdy nebyl výkon PC o tolik vyšší než bylo na hry potřeba. Stačilo rozumně nakoupit a maximálně stačilo vyměnit mainstremovou grafárnu. Hi-end PC je dneska ne hry zbytečnost.
-
No jo... víš co, mě je to fuk, co si kdo koupí, ale když jde něco udělat správně, tak mám radši když se to tak dělá...
-
Samozrejme ze muzes s dual GPU nechat pracovat jen jedno jadro. Mam GTX295 a uznavam ze ma svoje mouchy ale takova katastrofa jak pises to rozhodne neni.