Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :D
  • To nemá ani cenu stahovat... dokud nevydají mod tools
  • Co se tyce notebooku tak je to pekny stroj, ale stolni grafiky jsou uplne jinde, stolni 560 bude asi 3x-4x vykonnejsi
  • jestli si to jeste dobre pamatuju tak byli 72pinovy*3* to clovek nikdy nezapomene-prvni upgrade z 16mb simm na 32mb a byl sem kral, tenkrat jeste s grafikou jestli se tomu da rict grafika s3 trio 2mb a pote az upgrade na nvidia riva 128 a pote 3dfx voodoo 1 *15*
  • Urcite :D
    jinak bych ti chtel rict ze 486ky pouzivaly pameti simm ;)
    pred nekolika desitky let sem jednu 486dx2.ku mel predtim nez sem koupil prvni pentium 133mmx a vim to 486ky pouzivaly pameti simm ne dimm *5*
  • bud v pohode, ja mam teda notas ne stolni pc ale podobne hw specifikace: Intel Core i5-2410m 2,3@2,9GHz (SandyBridge), 8GB DDR3 1333MHz, GeForce GT 540m pretaktovanou na 550m a kdyz sem zkousel hrat aplha verzi (sehnal jsem si ji odsud: http://torrentbay.cz/vsechno/hry/pc/battlefield-3-demo/) tak mi to slo nesekave a hral jsem bez problemu:)
    jen jsem se trochu bal jestli do finalni verze nedaj napr trochu lepsi textury atd ktere by mi snizily framerate ale podle specifikaci se zda ze to bude stejny, jinak ta alpha verze mi jela uplne nesekave pri vsem na high a rozliseni 1366x768 *5*
    uz se tesim az mi konecne prijde zprava na mobil ze uz si je mozne hru vyzvednout:D:D:D predobjednal jsem uz pred ix mesici *15*
  • miker17
    Pojedemi to:
    Intel 80486
    Voodoo 3 fx
    128 SDRRAM
  • jinak mam tu Nv gt 540m mam pretocenou/pretaktovanou na stejny takty ktere ma Nv gt 550m (obe tyhle karty maj stejny pocet stream procesoru a stejnej typ pameti) takze se da vlastne rict ze mam 550ku:)
    (a teploty kdyz hraju napr gta4complete 3hod v kuse jsou jen okolo 75c coz je krasa, driv sem mel stou 8600mgt klidne i 85az95c :D)
  • Erien
    Raději bych přikoupil pro jistotu dalších 86 gb ramek :D.
  • Konečně, čekal jem na parametry hw jestli to rozbeham nebo ne a musim rict ze to neni tak hrozne jak sem se bal. Stolni pc uz nekolik let nemam a mam jen notas ale zato bych rek ze i docela vykonej:
    CPU: Intel Core i5-2410m 2,3GHz s turbem 2,9GHz (Sandy Bridge) je to teda jen dvoujadro ale to by melo bejt +- fuk
    GPU: NVidia GeForce GT 540m s 1GB takze tady by to melo bejt taky +- dobry
    RAM: 8GB DDR3 1333MHz tak tady sem taky vpohode
    No a co se tyce OS tak mam win7 x64 takze taky okay

Takze nemusim litovat ze sem si predobjednal uz pred nekolika mesici:D

ps:a to me ten notasek stal jen okolo 20litru
    (to pred 4roky sem koupil msi gx600 skoro za 31 s OS a to mel jen c2d-t7500 4gb ddr3 a geforce 8600m :D:D:D)
  • At koukam jak koukam nikde nevidim na kolik fps a jaky nastaveni to na tech sestavach "pojede" *7*
  • Pozor, v FPS hrach tvoria tiene velmi dolezity aspekt.. vypnutie = hendikep
  • no kdyby si z nás vydavatelé nedělali srandu a hry se opravdu daly hrát na PC s min. požadavky, ty dotazy by tu asi nebyly...

Ale i tak, každý pořádný hráč MP si stáhne stíny a podobný nesmysly a nechá jen to, co je nutné ke hře. Pak už by to nějak mohlo běhat - kor když destrukce asi nebude zase až tak žhavá.
  • si to vystihl
  • Erien
    Tady to máš ještě oficiálně http://www.battlefield-3.cz/otevrena-bf3-beta-zacina-29-9-2011/ . Není zač :)
  • Uplne me bavi tady cist: pojede to na me a one sestave, kdyby jste se poradne koukly na min. pozadavky.
  • Ne to nedáš ani na minimální měl bys upgradnout PC jako ja.
  • Není důvod. Ale mám Black Edition procík a samozřejmě jsem ho po koupi důkladně otestoval, zjistil kam až můžu jít a přitom zůstat rock stable... a pak zase hezky na default, protože přetaktovanej procík žere víc elektriky a elektrika je drahá jako prase. *4*
  • díky za info, moje jsem to nesledoval bo teď mám málo času *3*
  • AmdIntel x14 30,2 Ghz
    86 GB Ram 4000 mhz
    NvidiaATI HDGTX 1337 8 GB
    Doors 3 128-bit

Myslíte že to rozjedu aspoň na minimální? dík moc.
    *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší