Přejít na výpis diskuzí
Systémové požadavky Battlefieldu 3, beta začne za týden
20.9.2011 | Aleš Smutný
438 příspěvků
-
me to pojede na plni detajli na mem 6 jadru a mam dve ati 6990 *5* *5*
-
Na plne detaily??? bez SLI??? no neviem neviem :D
-
Tak tuhle hru (stejne jako jiné) si zahruju až za pár let. Dnes mam v stolnim PC dvoujádro, 2gb ram, td. Na příští rok plánuju spíš ultrabůk , takže nové výkonné stolní pc hned tak asi neuvidím (repect. nevím co dřív). o to větší prožitek zažiju za pár let kdy si rovnou seženu BF4 a pojedu na max. to bude prožitek..
-
to se vážně chcete do nekonečna plácat na rozhraní z roku 2004?
-
to už dávno využíva i BFBC2
-
Kdepak :D neni mi 15 clověk musí chodit do práce.
-
DX10 měly už GeForce osmičkové řady někdy pět let zpátky. Na starších kartách by sis stejně asi moc nepohrál.
-
Pokud bude umět využívat 4-jádro tak by to bylo super. Dle mě je to jen fantazie.
-
To to podporuje jen DX10? Vše ostatní by mi stačilo, ale tohle fakt ne. To nemůžou, když už dělají tak ambiciózní super hype projekt, udělat hru i s podporou nejrozšířenějšího DX9? Byť třeba na úkor kvality grafiky... Já tedy nikdy Battlefield nemusel, ale takhle se zbytečně připravují o početnou skupinu platicích zákazníků... Jejich blbost. Jen kvůli téhle hře investovat do nového hardware nebudu :-/
-
Ale kterých, to už mi nenapíšeš? A já se tak chtěl poučit...nebo dovysvětlit, že vlastně popletené nemám nic, kromě smyslu orientace.
-
Právě. Přijde mi, že PC scéna je podezřele klidná. Jako kdyby se pod tím klidem dělo něco strašného...jakože celý internet ovládá nějaký Belzebub.
-
myslim ze mas popleteny vyznam nekterych slov ....
-
Ja by som typoval tú druhú možnosť ! Veď teraz je svet plný konšpiračných teórii tak prečo nie v PC a grafikách?!.... *3*
-
No jo no... tam jsem "asi" psát nemusel... to je kravina, aby dnešní věc používala jen jedno jádro.
-
Zajímavé, jak je CPU s pamětmi v nepoměru ke grafice. To zas někdo odflákl port, co? Nebo žeby nVidie a ATI platili pod stolem za umělé udržování laťky? Hmmm...
-
Ne pokud se PC verze nějak výrazně neliší od konzolové. A navíc ty "plné" detaily znamená "jak to má být". To je jak lidi co hrají 1.6 s 16b barvami. Střílet todlecto.
Edit: Jo a bych navázal na to předchozí. Neříkám, že by si měl každý s celeronem nastavit plné detaily, ale snižovat je se záměrem usnadnění hry je ubohost na úrovní wallhacku, doslova. -
Jedna věc je mít high-end počítač, druhá je ho umět používat. Takže jestli ti tohle nepůjde v pohodě na plné detaily, problém bude mezi židlí a klávesnicí, jak se tak říká.
-
Nejsou egomaniaci právě ti, kteří se za každou cenu budou snažit rozjet BF3 na plný detaily? :-)
-
Spíš egomaniaci s potřebou mít co nelepší K/D i za cenu ponižujícího zjednodušování. Jako srabi a tak.
-
ty jadra. minimalne 2. pokud vim prvni jadro pouziva AI a druhy to ostatni tak to bylo u army