Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skvele, uz jsem uvolnil asi 15 GB místa... uvidime jestli to za to stahnuti bude stat
  • no ja len dufam ze to ako BC 2 nebude ja chcem poriadne BF a nie nieco v style BF meets CoD ako bol BC 2
  • calwin
    predobjednané :)... taktiež som vlastnil bad company 2 tak dúfam že budem môcť byť veteránom...
  • Jazz
    A ? *7*
  • To tvrdi oni :) Pockej az pustis PC verzi a vykoukne na tebe "Press a key to continue..."
  • Bohuzel pravda je spis ta, ze vetsina top her bude stale fungovat na XP. Ted navic nastala doba, kdy uz je i relevantni cekat na W8.
  • mato1987 je cinknutej nějak , ty ses ho zastal a von tě ještě vyhlásí , mlčeti zlato *1* *1*
  • Hack pro spusteni DX10 na XP bych zkusil pouze v pripade, ze bych sel za pul hodiny reinstalovat system. U tohohle programu mate uplne stejne sance na: fungovani, nefungovani DX10, nenabootovani systemu
  • Jsem veterán a hraju na nízkých detailech protože mám šrot PC. *15* Respektive střední ještě vytáhnu, ale představa ultra vysokých na BF3..proboha, roztřepalo se mi PC už teď :D
  • Hanzales
    ...kdyby tak člověk věřil úplně všemu, co se na internetu napíše... ;o)
    Taky hlavně někteří lidi si takto votuní OS, přikoření to nějakými "zrychlovátky" a regcleanery a pak nejvíce prskají, že jim hry padají, nebo nejedou... *3*
  • H4wk
    Som veteran a vzdy som sa snazil hrat na maximalne detaily.. takze ako bolo spomenute vyssie, na nizke detaily hraju len egomaniaci..
  • H4wk
    Port ? Za toto by si si mal polamat prsty... DICE nerobilo port z XBOX na PC, ale z PC na XBOX.
  • Podle tvého příspevku je i ten tvůj mírně až více debilní protože jeho informacní hodnota je nulova(stejně jako u mého příspěvku). Čum si do huby(na klávesnici), než začneš urážet méně zdatné uživatele, kteří se v tom moc neorientují...
  • GTA IV mi šlo krásne pri 1680x1050, niečo na high, niečo na medium a mal som stabilných 25-30fps, witcher tiež úplne v poriadku, Armu som neskúšal...
  • Pro všechny xpčkáře. http://www.techmixer.com/download-directx-10-for-windows-xp/
    Sám jsem ještě potřebu mít desítku na xpčkách nepocítil, ale dle komentářů to prý fachčí.
  • http://www.techmixer.com/download-directx-10-for-windows-xp/
  • Emmm, holky potřebují ujišťovat o své kráse, chlapci/hráči potřebují ujišťovat o tom jak velký...teda výkonný to mají. Já si počkám do 27. a pak podle výsledku nakoupím.
  • Taky nejsem kuli zbytečnýmu pokroku, ale Win 7 je krok správným směrem a to bych řekl že i na starších počítačích, které mají 1GB+ paměti.
  • Ale no tak, nekteri lide pisou sve sestavy proste protoze chteji ujisteni od jinych, ze jim to pojede (a je fuk ze spekulativni). Hodne lidi je na BF3 naskutecne nazhaveno a nekdo proste ma obavy, jak mu to pojede.

Dalsi lidi samozrejme radi zamachruji, to ostatne neni nic noveho a nechapu, proc se nad tim nekdo pozastavuje a pouziva terminy typu "hnůj jako prase" a to nemluvim o hloupe generalizaci kdy ne kazdy post ma nulovou informacni hodnotu.

Radim trosku vychladnout a pripadne ani necist tyto diskuze, pokud Vas takove hlouposti vyvadeji z rovnovahy /kdo kdy videl hloupe posty v nejake diskuzi??/.
  • Opet jak rikam, jsou plne detaily a plne detaily, je plynulost a plynulost. Staci se podivat na profesionalni testy grafik na zavedenych webech, kde urcite nemaji nevyladene sestavy a netestuji to amateri (az na vyjimky samozrejme) a hned vidite jaka grafika na co staci. Zajimave, ze mistnim pisalkum jde vsechno krasne ale grafy na zavedenych webech rikaji uplne neco jineho:) Ono v Crysis staci treba jen shaders srazit z maxima o stupinek nize a hned mam ze 40fps 80fps. Jenze to uz pak jaksi na max neni, ac to normalni clovek zrejme nepozna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit