Přejít na výpis diskuzí
Systémové požadavky Battlefieldu 3, beta začne za týden
20.9.2011 | Aleš Smutný
438 příspěvků
-
Zase mas pravdu, uz 4 tydny mam rymu a stahnu si tu hru jen kvuli SP.
Je stejne uzasny ze me umis pres ten internet precist. Je videt, ze vy homosexualove jste jedinecne bytosti. Opet se neboj mi napsat neco dalsiho a udelat ze me lepsiho cloveka. -
Preco potom sledujes clanky o MP hre ?
Stiahnes si ju kvoli SP ? Tak to si asi chory. -
Hocikto je socka, ahááá. Dík jses fakt hodnej clovek, malo lidi ti dneska odpovi na jakoukoli tvoji otazku, takze dekuju moc za odpoved, moc si ji vazim. Neveril jsem ze mi nekdo doopravdy odpovi, ale ty jsi to udelal. Vsadim se ze jsi moc dobry clovek.
-
no jooo, dalsi vedma *1* vsechno vi vsechno zna, vi kolik mi je let, nemuzes mi prosim rict jaky jsou vyherni cisla na sportku? Jestli ne, rozhodne se mi neboj odepsat neco moudreho, tvuj duchaplny nazor si vzdy rad prectu. *14* *14*
nicmene abychom se nerozptylovali nazory kdejakych masturbujicich homosexualu.... souhlasim clovek co dela brigady si pak hry muze dovolit, jenze si koupi hru kterou dohraje za 8 hodina nic dal v ni delat nejde.... Proto hry nekupuji - naposled jsem to udelal pri Mafie 2, kde jsem se velmi spalil.
A nakonec - MP me nabavi, proto si tu hru nechci kupovat. Utracet 1599 Kč za 12 hodin požitku mi prijde jako volovina -
Presne tak.
You will receive Veteran rewards in select Battlefield games if you have a Veteran rank of 1 or higher. You need two full Battlefield games to be rank 1. -
tak to ses socka to ti nepujde! *12* *6* ja mam gameboy color me to pojede krasne *5*
-
@KENNY: Wow, ono už se dá v 5i letech chodit na brigády ? o_O
-
no ved ma BC 2 a ked bude mat BF 3 tak bude vet. 1
-
mám konzoly Belgame a počítač s operačním systémem DOS, myslíte že mi ta hra pujde?
-
Niekto zrejme nepochopil moj post.
-
nema??? a co treba brigady? nebo setreni penez??? nerikej, ze kdyz si nebudes setrit a budes utracet za kraviny jako cigarety apod tak ze na hru si nenasetris...sice si nemuzes asi koupit vsechny hry co chces ale jednu nebo dve si klidne poridit muzes...
-
No jo vlastně, DX10 hra. Ale ty paměti, to jsem myslel mapy, modely...pochopitelně že ne akce hráčů.
-
Teď si nejsem jistej, ale podívej se na stránky. Myslim že Vet status získáš až po dvou hrách od DICE.
-
@Morik, ono totiz v tvojej vekovej kategorii na ne nikto nema...
-
Nemyslim na hraní BF3, ale jako normální PC. Na WinXP s 1GB RAM s novýma hrama taky moc nepochodíš.
-
není zdejší fyzika náhodou dělaná přes DirectCompute? Mylím, že ano. a info o 64 hráčích je záběr na linku, ne na RAM.
-
Tak železo bychom měli, teď ještě zapracovat na češtině ;)
-
Socka *7*
-
nevim co je hocikto, ale ja neznam cloveka ktery si hry kupuje, pri dnesni kvalite to nema cenu
-
Ty mapy pro 64 lidí by mohly v paměti udělat bordel, zvlášť při průletu...to se snad necpe do VRAM... A taky tam snad je nějaká fyzika, nebo tak něco. Particle efekty. To je to takhle vždycky? Mě nikdy nároky nějak extra nezajímaly, ale většinou mi to přišlo...no vyrovnanější.