Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No vzhledem k tomu, ze hry hraju odjakziva a PC jsou moje obziva, troufam si trvrdit, ze vim jak to pouzivat:) Jsou plne a plne detaily. Nekteri lide jsou schopni tvrdit, ze maj neco na plne detaily a pak se ukaze, ze sice ano, ale v DX9:) To je pak uplne jina pohadka. A taky je plynulost a plynulost. Opet znam lidi, co jsou schopni tvrdit, ze je neco plynule pri 15 FPS:) Ja stravil vetsinu sveho gamesnickeho zivota u Q3A a pod 40fps pro me proste hra plynula neni. Obzvlast MP zalezitost. A snad mi tu nikdo nebude tvrdit, ze tohle pujde v 1920x1200 vsechno full s minimalne 4x AA na jedine GTX570. To by byla opravdu velka naivita... pokud tedy ma hra vypadat jak se slibuje.
  • kdyby byli všichni jako ty, tak tu ještě jezdíme na koních a žijeme v jeskyních...
  • 360 příspěvků v diskuzi, ale hnůj jako prase, informační hodnota nulová... Smysl dotazu "mám tohle, půjde mi to?" považuju za naprosto debilní už z toho důvodu, že v tento den tu hru ještě nikdo nehrál (na svém PC). Všechny odpovědi jsou spekulace...
  • Mám prakticky tutéž sestavu a crysis mi jel na max bez jediného problému. Když se povypínají nesmysly, člověk se o PC dobře stará a nemá člověk prostě smůlu na zmetek, musí s tímhle rozjet BF3 bez jediného problému.
  • nezlob se na mě, ale nebudou dělat hru na x let staré technologie. Doba jde prostě dál a oni to musí reflektovat a my taky. S aktualizací PC každých pár let je prostě nutné počítat, když je člověk pařan. Každý koníček holt něco stojí a hraní her není výjimkou. *3*
  • chlape, XPéčka jsou tu už deset let. Nemyslíš, že je na čase měnit? Pomalu žádná hra brzy nebude na tomto OS fungovat. *3*
  • och kurna, táto hra bude urcite pecková, ale tá absencia XP, ma fakt zabíja, menit win kôli jednej hre, och jo
    *6*
  • Záleží na tom jaké používáš rozlišení. Pokud FullHD, nepočítej s detaily vyššíma, jak MEDIUM. S FullHD má i GTX560M na medium(textury na max, SSAO off) co dělat i v BF:BC2. Vlastní zkušenost. A to má oproti GT550 jednou takový výkon.
  • Jazz
    Máš pravdu, to se omlouvám, to jsem asi přehnal.
    Ale na ultra to nedá
  • Tak za par let budes rad jestli sezenes neco do huby. Nejaky BF4 nebude nikoho zajimat
  • No tak s takovym srotem se muzes jit zahrabat. Fakt strasmy co za hruzy maji nekteri lidi doma. Bych se radsi ani neukazoval na ulici.
  • Visty mit nemusis, muzes si totiz nainstalovat Windows 7. Lpeni na DX9 je prezitek a doufam ze bude brzy uplne odstranen abychom konecne mohli naplno vyuzit potencialu 10/11ky.
  • smejki
    kolego, skutečně tomu nerozumíte. dělat hru na DX10/11 a na DX9 znamená dělat hru na dvou zcela rozdílných enginech.
  • smejki
    nejrozšířenější? OLOL, možná tak mezi kanclkompy
    DirectX 11 GPUs       27.68% (+2.54%)
    DirectX 10 GPUs       65.09% (-1.30%)
    DirectX 9 Shader Model 2b               4.71% (-0.71%)
    DirectX 9 Shader Model 2.0 GPUs      1.34% (-0.20%)
    DirectX 8 GPUs and below                 1.18% (-0.33%)

a už jen pro info - WinXP má ani 19% hráčů a podíl konstantně klesá rychlostí cca 1% za měsíc. tož tak
  • Ne, rotoped. Nebo možná stádo křečků s kolečky :)
  • JJ moja rec GTX 580 do quard SLI by mohlo byt fajn ale iba s 3 GB Ram na VGAcku :D
  • A tomas akoze 1.5kW zdroj :D
  • No to si počkáš, troufnu si říct.
  • martin.mirejovsky
    No možná ani tak nejde o grafickou kartu - v tom já se příliš nevyznám. Ale i tak si to podle všeho nemohu zahrát, protože kvůli všem těm super efektům to běží jen na Vistách. A ty já z jistého důvodu nepoužívám a zatím je používat nehodlám. To mi přijde jako další volovina, jak přijít o zákazníky. Ač se to možná někomu nezdá, WinXP je pořád značně rozšířený. A zas takový pokrok v grafice, aby to ospravedlnilo tahle nepochopitelná omezování, to tedy není...

Ale nechápejte mě nijak zle. Popravdě po Battlefieldu vlůbec neprahnu. Jen mi prostě přijde vtipné, že taková super vysokorozpočtová hra kašle na polovinu hráčů a nechá se dobrovolně připravit o podstatnou část zákazníků. A to i když všechny ostatní současné moderní hry nabízejí podporu pro obě varianty... Snad na to autoři Battlefieldu nedoplatí...
  • Bez Quad-Sli ani ránu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší