Přejít na výpis diskuzí
Systémové požadavky Battlefieldu 3, beta začne za týden
20.9.2011 | Aleš Smutný
438 příspěvků
-
Beta proběhne na všech platformách, tak to bylo dřív řečeno, myslím že to platí stále.
-
Je to síce od teba pekné, že si sa konečne skludnil a ustúpil si od tých vulgárnych výrazov, ale napriek tomu si nie som sto percentne presvedčený, že tvoj psychický stav je v poriadku. Týka sa to hlavne tvojej poslednej vety, to že či si to myslel humorne ma nezaujíma, každopádne je to na uváženie.
Ono totižto ja som zo žiadnej rovnováhy ako to ty tak vehementne tvrdiš vyvedený nebol, ja som si bol istý, že mi to na vysoké detaily v danom rozlišení bude šlapať jedna radosť, to že si ty niekde splašil tieto overené požiadavky je síce pekné ale pridávať si ich sem nemusel. Nikdo ťa o to nežiadal a ako som už napísal nespočetne veľa krát ja nepotrebujem nejaké utvrdzovanie váhy mojich slov po niekom, kedže som bol sto percentne presvedčený o svojej pravde.
A to slovíčkarenie si si mohol odpustiť v tvojej agresívnej odpovedi, na ktorú reagujem momentálne ===>>> (editováno v 18:05) před 5 hod.
Ja som sa nesprával arogantne , to by si dalo polemizovať o tom,že kto sa tu správal ako hulvát a arogantný chumaj z prvej ľudovej. -
hej morda ani se nezapotim
-
Eh. Ty požadavky jsou takový standart co mě ale zaráží je počet komentářů, ve kterých jsou napsané sestavy :-D
-
Docela by mě zajímalo jak a jestli bude probíhat i beta test na konzolích, je to taky hráčská platforma a rád bych si to vyzkoušel než si to koupím.
Ano konzole, minuskujte mě *1*
A vůbec sem nepíšu z pc že.. *15* -
Snad mi to pojede
intel i7 920
6GB DDR3, SSD HD
AMD 6990 -
:-D .... má tu vůbec ještě někdo na to, aby taktoval?
-
Na mém PC: Úspěch nepravděpodobný.
Na mém PS3: Po zkušenostech s LA Noire, kdy jsem málem měl po konzoli budu mít asi strach to vyzkoušet.
Závěr: Co bych pro zábavu neudělal. PS3 to jistí.
*1* -
Tak doporucene oficialni pozadavky jsou pekelne. Mam dva mesic nove koupeny stroj, vice mene prave kvuli BF3, tesne pred koupi jsem premyslel zdali by me HD 5770 (6770) nestacila.
Moje sestava:
Intel Core i5-2400 (Sandy Bridge)
4GB DDR3 1600Mhz
ATI HD 6850 1GB DDR5
Sound Blaster X-FI Gamer -
Ja sem v cajku na ultra ;)
i7 2600k 4.2Ghz
Nvidia GTX580
corsair 2x4GB 1600Mz
Nevíte jak to bude chodit na 3D vision? jestli budu potřebovat druhou 580
Dik -
finta je v tom ze v desktopu by to stalo 25
-
kladivem *5*
-
omg tak drahy notebook.
-
Bude, je to napsany na ofi strance, nv DX10 (8, 9, 200, atd..)
-
tak na ultra ultra max detail to asi nerozjedu ale nový noťas MSI GT780DX by z toho snad mohl něco vymáčknout když už mě to finančně zruinuje:D
-
no na mým ntb bych to měl rozjet v pohodě, čtyřjádro mám, ramky ještě víc a HD6970.. a nechlubím se, jen jsem si ho koupil (vydělal jsem si na něj, takže hnidopichové si můžou), protože bych ntb nikdy za nic jinýho nevyměnil, ani za desktop a už vůbec né za konzoli..
-
Jak zvládli klucí z Mrkvošitu spojení tabletového a standartního Pc systému? Na osmičkách jim to moc nevyšlo, takže bych se chtěl poradit jestli ma na ty "9" vůbec cenu přecházet... *2*
-
I za 12 000 (nepočítám bednu, monitor, bedýnky, myš, kávesnici, prostě jen počítač) se dá pořídit solidní mašina, jen to chce trochu přemýšlet a pak si ji třeba doma složit sám...já to udělal podobně před dvěma lety, a nestěžuji si...
Co se týká BF III, tak se těch 64 hráčů a celkově Conguest map docela obávám, no co, uvidíme v betě :-) -
Ale zas tak cerny to neni. Preci jen grafika nebude uz postupovat tak viditelnyma skokama jako doted.
-
Mě taky :D