Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

Jsem absolutně šťastnej, že se potvrdila má slova a pohled na hru. Poslední tři měsíce, kudy chodím, tam trousím, doporučuji a přesvědčuji kamarády, že tohle rpg stojí jednoznačně za pozornost a že je v mnoha ohledech MNOHEM lepší než série The Elder Scrolls. Konečně dnes vychází a nemohu se dočkat, až se nechám pohltit! 

A to si pamatuji články zde na Games, kde se o hře psalo, že fakt nevypadá zrovna 2x dobře... Naštěstí autoři vše vyleštili a dotáhli do úspěšného konce (i díky komunitě). Z každého pixelu Avalonu je znát obrovská láska a nadstandardní péče. Autoři si doslova zaslouží každý cent. Koupil jsem si záměrně dražší supproted edici s artbookem a soundtrackem na Steamu.

Kdo nevěří recenzím, stále je k dispozici poměrně solidně macaté demo.

• Ono je to fakt dobré? Hrám podle deskovek moc nevěřím, tak jsem tu byl fakt hodně skeptický.

• Deskovka je TOP. Za mě asi nejlepší herní seance co jsem zažil.

• Veskoslav

Mám doma deskovku:-D Asi nejvíce karet, co jsem kdy viděl a uvidím. A Rolebook. Jestli hra má aspoň z poloviny tak dobrý příběh jako její předloha, hurá na to:)

• tomekbobek

Hrál jsem I. oblast v early acessu a velmi příjemně překvapilo. Teď si to dam hezky znova a už celý. :)

• Jevo83

Tak potom, co ma na tuto hru upozornila jedna kolegyna spoludiskutujuca, po tejto recenzii idem rovno kupovat😁

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit