Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GorSilverarm

On už to teda někdo opravil, ale popravdě to byla jen blbě formulovaná věta. Pokračovala, že jednota je už dávno pryč a byla doopravdy myšlená korupce, ne zkaženost.

• zanek.s

Ale já nemluvím o lokalizaci ve hře. Tu budu instalovat až večer, ale o textu v této recenzi. Proto mne to tak zarazilo. Buď autor recenze použil nějaké texty přeložené AI z angličtiny, nebo už začíná být slovo korupce ve smyslu zkaženosti používáno i v češtině (což je za mně špatně). Přiznám se bez mučení, že občas hraji i něco s AI překladem (Veilguard naposledy) a korupce vs zkaženost mne dosti iritovalo. 

• Corvus

Máš pravdu, je to tak. Lokalizace není rozhodně bez chyb.

• Corvus

Naprostý nesmysl.

• lito

Claire Obscure je vynikající záležitost, ale je taková pěkná osmička v kontextu JRPG. Nic nového pod sluncem. 

• SlavicBes

No pozrel som si niekolko videi. Fakt netusim za co ta hra dostala 9. Samozrejme, najlepsie je hru vyskusat, ale skor mi to pride ako Skyrim z Wishu.

• SlavicBes

Je výborná ale rozhodne nie je na 10, dokonca ani nie na čistú 9.

• lito

to je nejlepší strategie rok počkat, ovšem já v tomhle pravidelně selhávám a kupuji hned, pokud mě hra zaujme. 😀

• A právě proto si počkám na pár patchů.

• JohnyTheZik

Avowed je ideální na game passu, dohraješ za 45 hodin komplet a nemusíš řešit plnou cenu.

• JohnyTheZik

Tak Clair Obscur je super hra, tam se nadšenejm recenzím není čemu divit. 

Avowed byla výborná jednohubka, která tu dostala lehkou bídu za to, že vyšla s KC:D2 a že to není "živý" RPG, ale jen akční zábava na pár hodin. 6 není nic proti ničemu, záleží, co od tý hry čekáš. Asi bych to na tvým místě tolik neřešil B-)

• Morraw

Why not both? V půlce hraní Oblivionu jsem se plynule vrátil do ESO, abych dokončil poslední dvě kapitoly, a až ukojím své Elder Scrolls choutky, tak přijde na řadu tohle 😀

Co jsem se díval, tak stealth archer se hraje dobře, takže nebudu váhat.

• lito

Mně ta grafika přišla v pohodě, hrál jsem na PS5 Pro demo a ta hra má hodně povedený artwork, za mě to je určitě koukatelnější než Oblivion Remaster. Art design >grafika.

Jediný čeho se bojím, jsou pozdější akty, viděl jsem nějaké recenze a prý se tam projeví, že to nebylo v EA. Dost nekonzistestní kvalita v pozdějších častech hry mi vadila i v BG3.

• Morraw

Upřímně taky čekám na slevu, ale hraju dost a vidím, že u některých her i třeba po 3+ letech nešla cena pod 30€. A to se bavím o neofiko e-shopech. Na Steamu apod. to je většinou o 20% vice i ve slevách. 

• SlavicBes

Trocha až príliš nadšená recenzia ako vtedy na Clair Obscur. Ja by som radšej stál nohami na zemi. Predsa len skvelý Avowed tu dostal 6.

• TheSuffering

Avowed mám ve wishlistu také, barvy mně až tak nevadí, ale viděl jsem videa, navíc kamarád mi to pár dní streamoval, rozhodně za to nedám plnou cenu, tak za 20-25 EUR si to asi dokážu představit.

• Jevo83

Vcera som nainstaloval este 0.9 verziu, a zistil som, ze treba na 1.0 cakat do dnes, tak som nezacal hrat....ale uz uvodne menu malo paradnu atmosferu😁

• Davies182

😀 Taky mě tu všichni namlsali, a navíc to vypadá fantasticky temně, ne jako Awoved s barvičkama - takže hned jak za pár dnů dohraju Drovu, jdu nakupovat a hrát. Díky všem!

• TheSuffering

Dobře, dobře, tak já vám věřím. Jdu to přesunout z wishlistu do knihovny.😀

• zanek.s

"korupce roste" Vážně? To je typická chyba AI překladů ve hrách. Ale tady? V recenzi? Stále si myslím že corruption je v češtině něco úplně jiného než korupce. A správný výraz je "zkaženost". Nebo se mýlím? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit