Přejít na výpis diskuzí
Tak už i World of Warcraft nabízí možnost hrát zdarma
29.6.2011 | Petr Poláček
88 příspěvků
-
Vzkaz pro Petra Poláčka:
Ne, že by mi to zrovna vadilo, ale pro normalniho cloveka, co wow nidky nehral je zavádějící ten odkaz na registraci, je to jen na US realmy (servery), stačí změnit na začátku odkazu z us na eu, jen at nedojde k omylu, že se někdo zaregistruje, stáhne potom americkýho klienta a bude se divit, kde je drak'thul :D (realm, kde hraje 99% Čechů). -
nevim proč bych měl zkoušet všechna povolaní a rasy když chci hrát jenom za jednu. Nejsem mentálně narušen abych musel hrát za všechny jenom proto že tam sou.
-
Závislost je svinstvo. Kuřáků jsou taky miliony *3*
-
Nudná omalovánka kterou hraje 11milionu hrůču. To bude asi tim jak je nudna.
-
Nudna omalovanka, kdyby mi za to hrani platili tak bych si to mozna rozmyslel :)
-
přesně tak, prakticky to dokonce znamená že je to horší než předtím, protože když se založil account přes trial a zaplatila standard verze, dalo to dohromady celkem 44 (14+30) dnů zdarma.... teď bohužel ne...
-
Až to přestane vydělávat, tak to prostě zruší.
-
Tu strašíte s F2P a přitom udělali jen vicemene maličkost a mužete si hrat zdarma do 20levlu...to je,ale F2P všichni ted začnou bařit wowko,protože si mužou hrat zdarma a vyexpit se AŽ NA 20LEVL YEEAH A PAK MUŽOU TŘEBA .... ehm..nic.
Připadá mi to jak bulvár ze skoro nepodstatne věci udělaj velkej článek plnejch nesmyslů. -
Možná že bude až přestane vydělávát respektvie prodělávát ale to asi potrvá hoodně dlouho nebu wow zruší a budou pokračovat ve svém dalším MMO
-
To bol len priklad :)...
-
za 6 dni?to se ti povedlo jak?uz davno pred CATA to clovek vyexpil za den.
-
Myslel si retardovaného muže doufám.
-
Jasne ale práve som z nej vypustil vzduch zroloval ju a zasunul pod postel
Aby ju mama nenasla *1* -
Tych 6 dni bolo myslene tak ze to nemalo ani predtym ziaden vyznam.. kolko dni najviac je zbytocne kedze sa to da vyexpit velmi, velmi rychlo.
-
Vidim ze autor clanku ma "dobre" info. .. Trial wow (14day) bol stale len po lvl 20. To sa dalo dosiahnut za 6 dni.
Cize co Blizzard urobi tymto krokom? Neurobi nic pretoze hrat trial aj 50 dni nema cenu kedze sa expit nebude dat, tak isto ako aj predtym. -
má tu někdo z vás aspon holku? *12*
-
A kdo mi dal mínus je buď naivní nebo fakt ocas, jestli si myslí že tohle bude někdy opravdu free2play.
-
to vis akcionari by Blizazrd sezrali kdyby udelali wowko skutecne Free to Play, ale neco s tim poklesem hracu delat musej...
-
Vlk se nazral a koza zustala cela .. aneb uplne zbytecnej krok, kterej je na nic :) Omezeni na lvl 20 je hodne omezujici. To neni zadne Free to Play!
-
Já si wowko zahraju občas jako klasické RPG, nebo jako coop RPG s kámošem po LAN. Koupil jsem si všecky krabice až po cataclysm v originále, vlastně ani nevím proč, ale tím jsem s blizzardem skončil. Stál jsem si repack server a prostě to hraju na vlastním serveru se svými pravidly jako RPG. To mě baví. Jako online hra? Žádná mě nebavila... jsou to nudné, pomalé hry přeplněné spoustou opravdu otravných lidí, hraje to spousta lidí jako takový "zábavný facebook". Toť můj názor na věc.