Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Z některých obrázků na mě dýchnul Avatar.
    Na Titan jsem zvědavej, uvidíme co se z toho v roce 2015 vyvrbí *3*
    • 2015? :)
      • MrSanta
        Skromný odhad, nějaký ten pátek by se na tom už mělo pracovat. A i když to je Blizzard, tak by to mohli v tom roce 2015 zvládnout.
  • Koukam ze nekdo byl hodne ujetej na obracene kuzelovite skaly.
  • Doufam ze to nebude 123 wowstyle mmo *6*
  • a kdy si zahrajem v roce 2055 ??
  • Co bych dal za nějaké temné kyberpunk či steampunk MMO....
    • Co vím, tak před rokem byl docela bác ohledně Falloutu jako MMO, ale nevím jestli to bylo myšleno vážně :)
      Jinak se dělá Warhammer 40K jako MMO, což bych zrovna zahrnul do steampunk kategorie :)
      • Jenže co mi na MMO chybí je povětšinou atmosféra...všechno je takové pastelkové, komixové. Warhammer jistě nebude vyjímka. Prostě mi nesedí ta většinová nerealistická a barevná stylizace... nejradši bych něco ve stylu Blade runnera, Deus Ex, nebo nějaký Robosvět a la Asimov...
        • Takove hry se ale obecne neprodavaji tak dobre.
          Precejen pokud chteji tvurci zaujmout co nejsirsi okruh hracu,tak barevny rozjuchany svet je povetsinou asi lepsi volba.
          • Masa-san
            To nutí k zamyšlení, jaký typ lidí barevnost a dětskou grafiku vyhledává? Kdykoliv jsem byl svědkem , jak někdo poprvé spustil WoW, vždy jako první reakce přijde "co je to za grafiku, to je ošklivé, pohádka pro děti"
            Mé odůvodnění wowovské grafiky spočívá čistě v nenáročnosti na hardware snížením polygonů v MMO světě, kde se naráz hýbou tisíce věci, každá blbůstka má své světélko co ji obletuje, nějak září, vrhá stíny apod. Snížení náročnosti logicky umožní relativně vysokou dostupnost hry, resp ji bude možné hrát na více sestavách více hráči. Zároveň však udělá z MMO světa šmoulí vesnici a tak je nutné balancovat mezi dvěma extrémy.
  • Má to bejt next gen casual mmo:) Nic pro mě:)
  • Kopie, nekopie. Na druhou stranu co mají pořád vymýšlet nového? Vymyslet něco, co tu ještě nebylo a ani vzdáleně se nepodobá něčemu jinému je sakra velkej oříšek, zvlášť u tak velkého světa, kterýmž "Titan" určitě bude.

Btw. kdyby okopírovali Half-life, vůbec bych se nezlobil. *1*
  • tak treba ten vlak je boží :-)
  • Vůbec není jisté, jestli to bude casual mmo, ale pravděpodobně to bude nástupce wowka a nabídne určitě i nějaký HC content.
  • pokud to nebude další pohádka, bude mě to více zajímat ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit