Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty ses dobry pako, kdybysi umel trosku cist vedel by jsi ze to jsou artworky a ne gameplay screeny
  • jindra.veliky
    lol kreslena hra pro prvnaky *15*
  • Ringwraith
    Ano, myslím jak Space WoW, tak Gimmick WoW 1, Free Gimmick WoW, Free Gimmick WoW 2 a další.
  • ano kazdy ma svoj styl ale tu je zobrazenych nikolko artworkov z ktorych sa vesti buduci vzhlad, co je samozrejme blbost, pretoze kazdy dobry grafik je schopny nakreslit scifi prostredie tak isto ako fantasy temu. A co sa tyka celkovej predstavy tak tam grafika usmernuje producent hry alebo proste ten kto ma celu viziu a predstavu ako dany svet ma vypadat. Pretoze keby grafikou tiez niekto neusmernoval tak z toho vypadne maglajz vsetkeho mozneho. Takze tiez popremyslaj nez nieco vypustis von, a hlavne treba trochu citat a popozerat sa aky je napriklad proces tvorby NPC alebo krajny/postredi v hrach.
  • Jo? Nevšiml jsem si. A pokud myslíš SWTOR, tak je to jen trapná poznámka.
  • Bude to druhé WOW a je jedno, jestli to bude v novém universu. Prostě to nahradí WOW, které bude postupně odcházet. To je podle mě naprosto jisté.

A spousta lidí WOW nezkoušelo proto, že už je rozjeté moc dlouho, že má hnusou a pritimitivní grafickou podobu, že už je prostě až příliš často kritizované a zprofanované. Když by ale Blizzard přišel s novým WOW, budou všichni zvědaví a mnoho lidí si to prostě zkusí už jen z té zvědavosti. Ani nemluvím o infantilnostech, jako jsou polidštěné pandy a je mi jedno, že je to nějaká rasa už dlouho navržená pro WOW.
  • tomu moc nevěřím..

a i kdyby to bylo MMO z jiného světa, což by mi teda vůbec nevadilo, bude to MMo, které nahradí WOW, takže to bude stejně WOW 2, byť třeba v jiném světě.

Každopádně si myslím, že je to jediné MMO, které porazí WOW, protože si to bude Blizzard přát.
  • Ringwraith
    Jistě, jistě.
    Soudím, že k úspěchu je potřeba kombinace znalostí, sebedůvěry a štestí.
    Před zkouškou jsem znalostí měl tak 50%, sebedůvěry tak 66%.
    A po zkoušce soudím, že štestí 100%. Vyhnuly se mi otázky na poezii a dostal jsem prózu.
    Snad je to doma. *1*
  • Nevim co se ti na tom nezda, kazdy ma urcity styl a kazdy do konecneho vysledku prida kapanek ze sveho a to tvoti urcity celek, nebo si myslis, ze vsichni grafici maji stejne predstavy a fantazie ? Chce to vice premyslet nad tim, nez neco vypustis ven.
  • pokud to nebude další pohádka, bude mě to více zajímat ;)
  • Masa-san
    To nutí k zamyšlení, jaký typ lidí barevnost a dětskou grafiku vyhledává? Kdykoliv jsem byl svědkem , jak někdo poprvé spustil WoW, vždy jako první reakce přijde "co je to za grafiku, to je ošklivé, pohádka pro děti"
    Mé odůvodnění wowovské grafiky spočívá čistě v nenáročnosti na hardware snížením polygonů v MMO světě, kde se naráz hýbou tisíce věci, každá blbůstka má své světélko co ji obletuje, nějak září, vrhá stíny apod. Snížení náročnosti logicky umožní relativně vysokou dostupnost hry, resp ji bude možné hrát na více sestavách více hráči. Zároveň však udělá z MMO světa šmoulí vesnici a tak je nutné balancovat mezi dvěma extrémy.
  • Masa-san
    artworky se mi libí, pokud požijí ztvárnění obdobné tomu z artworků a nešoupnou to do WoW stylu, tak to bude vizuálně opravdu pěkné. Koncept komba "magie, sci-fi, alternativních/prolínajících se světů" není nic převratného či nového, ale rozhodně to zní slibně a jako dobrá volba.

Samozřejmě je brzo soudit, ale vypadá to, že Blizzard ještě do starého železa nepatří.
  • ale kulovy, vetsina zustala v blizzu, neprizpusobivej smejd byl vyhozen a nyni vytvari jednu tragedii za druhou
  • Vzpomínáte si na artworky k zrušenému pokračování Outcastu ? .... Nevím přesně proč ale tahle hra se mi poslední dobou vkrádá do mysli až moc často ..
  • Trol.diskuzni
    Hlavně si věřit, to dělá znatelnější výsledky než doufat ve štěstí...
  • Ringwraith
    Já dřív, ale dneska drtím literaturu na zítřejší zkoušku.
  • Trol.diskuzni
    Jj, zrovna se na to chystám, i když obvykle chodím teda později... *3*
  • Ringwraith
    Co tady děláš v jednu v noci? *1*
    Radši spi. Je to lepší.
  • Trol.diskuzni
    +1
  • Ringwraith
    WoW 2 už vyšel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit