Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    lol kreslena hra pro prvnaky *15*
    • ty ses dobry pako, kdybysi umel trosku cist vedel by jsi ze to jsou artworky a ne gameplay screeny
  • pokud to nebude další pohádka, bude mě to více zajímat ;)
  • Masa-san
    artworky se mi libí, pokud požijí ztvárnění obdobné tomu z artworků a nešoupnou to do WoW stylu, tak to bude vizuálně opravdu pěkné. Koncept komba "magie, sci-fi, alternativních/prolínajících se světů" není nic převratného či nového, ale rozhodně to zní slibně a jako dobrá volba.

Samozřejmě je brzo soudit, ale vypadá to, že Blizzard ještě do starého železa nepatří.
  • Vzpomínáte si na artworky k zrušenému pokračování Outcastu ? .... Nevím přesně proč ale tahle hra se mi poslední dobou vkrádá do mysli až moc často ..
  • tak treba ten vlak je boží :-)
  • ehm co prosim ? autor to asi prehnal s kofeinom alebo sa mu zahmlela vestecka gula. To radsej ani ten mega clanok co ma vyjst citat nechcem ak z artworkov a prace prijatych grafikou odhadujete ako bude projekt Titan vyzerat. Preboha prakticky kazdy grafik v hernej bradzi (alebo teda artworkista) ma dve,tri moznosoti/oblasti ktore moze kreslit (fantasi, scifi a realitu).To znamena ze kazdy bude mat vo svojom portfoliu nieco z tohoto.
    • Nevim co se ti na tom nezda, kazdy ma urcity styl a kazdy do konecneho vysledku prida kapanek ze sveho a to tvoti urcity celek, nebo si myslis, ze vsichni grafici maji stejne predstavy a fantazie ? Chce to vice premyslet nad tim, nez neco vypustis ven.
      • ano kazdy ma svoj styl ale tu je zobrazenych nikolko artworkov z ktorych sa vesti buduci vzhlad, co je samozrejme blbost, pretoze kazdy dobry grafik je schopny nakreslit scifi prostredie tak isto ako fantasy temu. A co sa tyka celkovej predstavy tak tam grafika usmernuje producent hry alebo proste ten kto ma celu viziu a predstavu ako dany svet ma vypadat. Pretoze keby grafikou tiez niekto neusmernoval tak z toho vypadne maglajz vsetkeho mozneho. Takze tiez popremyslaj nez nieco vypustis von, a hlavne treba trochu citat a popozerat sa aky je napriklad proces tvorby NPC alebo krajny/postredi v hrach.
  • Kopie, nekopie. Na druhou stranu co mají pořád vymýšlet nového? Vymyslet něco, co tu ještě nebylo a ani vzdáleně se nepodobá něčemu jinému je sakra velkej oříšek, zvlášť u tak velkého světa, kterýmž "Titan" určitě bude.

Btw. kdyby okopírovali Half-life, vůbec bych se nezlobil. *1*
  • Prostě bude WoW 2. Je to naprosto jednoznačné. Neumím si představit, že by Blizzard pracoval na něčem jiném.
    • Nevím, ale kdesi jsem četl, že Titan by neměl mít nic společného s universem Warcraftu, Starcraftu a Diabla
    • To maš smulu, že maš tak omezenou fantazii.

Prostě_WoW_2 by neuspěl, je totálně ohraný a lidi by hledali automaticky negativa.

Blizzard si může dovolit vytvořit úplně nové universum, pustit fantazii uzdu a nemusí být založené na ničem doposud známém, aby přilákalo publikum.

Lidi do toho půjdou už jen proto, že je to "Blizzard's next MMO", zkusí to ti co WoW hrajou, ale i ti co ho nehrajou právě proto, že je to WoW.
      • Bude to druhé WOW a je jedno, jestli to bude v novém universu. Prostě to nahradí WOW, které bude postupně odcházet. To je podle mě naprosto jisté.

A spousta lidí WOW nezkoušelo proto, že už je rozjeté moc dlouho, že má hnusou a pritimitivní grafickou podobu, že už je prostě až příliš často kritizované a zprofanované. Když by ale Blizzard přišel s novým WOW, budou všichni zvědaví a mnoho lidí si to prostě zkusí už jen z té zvědavosti. Ani nemluvím o infantilnostech, jako jsou polidštěné pandy a je mi jedno, že je to nějaká rasa už dlouho navržená pro WOW.
    • Trol.diskuzni
      Jj, já si to taky myslím...
      • Ringwraith
        WoW 2 už vyšel.
        • Jo? Nevšiml jsem si. A pokud myslíš SWTOR, tak je to jen trapná poznámka.
          • Ringwraith
            Ano, myslím jak Space WoW, tak Gimmick WoW 1, Free Gimmick WoW, Free Gimmick WoW 2 a další.
        • Trol.diskuzni
          +1
          • Ringwraith
            Co tady děláš v jednu v noci? *1*
            Radši spi. Je to lepší.
            • Ringwraith
              Jistě, jistě.
              Soudím, že k úspěchu je potřeba kombinace znalostí, sebedůvěry a štestí.
              Před zkouškou jsem znalostí měl tak 50%, sebedůvěry tak 66%.
              A po zkoušce soudím, že štestí 100%. Vyhnuly se mi otázky na poezii a dostal jsem prózu.
              Snad je to doma. *1*
            • Trol.diskuzni
              Hlavně si věřit, to dělá znatelnější výsledky než doufat ve štěstí...
            • Ringwraith
              Já dřív, ale dneska drtím literaturu na zítřejší zkoušku.
            • Trol.diskuzni
              Jj, zrovna se na to chystám, i když obvykle chodím teda později... *3*
      • Overwatch
        Blizzard několikrát veřejně řekl, že to nebude pokračování WoWka, ale nová značka.
        • tomu moc nevěřím..

a i kdyby to bylo MMO z jiného světa, což by mi teda vůbec nevadilo, bude to MMo, které nahradí WOW, takže to bude stejně WOW 2, byť třeba v jiném světě.

Každopádně si myslím, že je to jediné MMO, které porazí WOW, protože si to bude Blizzard přát.
        • Trol.diskuzni
          No jo, promo kecy v kleci...
          • Cahir
            Co přesně je na takových tvrzeních "promo" ty chytrolíne?? Mediální masáž je jedna věc, lhaní naprosto odlišná. Z takových tvrzení by neměli vůbec nic.
            • Trol.diskuzni
              Dobře, v tom případě to jsou jen "kecy v kleci", spokojen? *2*
  • Vůbec není jisté, jestli to bude casual mmo, ale pravděpodobně to bude nástupce wowka a nabídne určitě i nějaký HC content.
  • syntakticky božský článek.... sarkasmus
    abysme – předpokládám, že je to vtip, tohle by se nemělo stávat na takovém webu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit