Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z toho,co s wow posledni roky provadeji,mam dojem,ze se blizz vycerpal a preslapuje na miste.
    Jsem tedy zvedav,jestli jsou schopni prijit s necim opravdu originalnim,nebo to bude jen dalsi variace na casual wow.
    A pritom zacatky wow byly skvele,na ktere rad vzpominam.
    • nuz ti ludia co robili na povodnom wow uz v blizzarde niesu, teraz pracuju na guild wars 2
      • ale kulovy, vetsina zustala v blizzu, neprizpusobivej smejd byl vyhozen a nyni vytvari jednu tragedii za druhou
      • Vacsina pracuje na TITANe bratm :)
  • Co bych dal za nějaké temné kyberpunk či steampunk MMO....
    • Co vím, tak před rokem byl docela bác ohledně Falloutu jako MMO, ale nevím jestli to bylo myšleno vážně :)
      Jinak se dělá Warhammer 40K jako MMO, což bych zrovna zahrnul do steampunk kategorie :)
      • Jenže co mi na MMO chybí je povětšinou atmosféra...všechno je takové pastelkové, komixové. Warhammer jistě nebude vyjímka. Prostě mi nesedí ta většinová nerealistická a barevná stylizace... nejradši bych něco ve stylu Blade runnera, Deus Ex, nebo nějaký Robosvět a la Asimov...
        • Takove hry se ale obecne neprodavaji tak dobre.
          Precejen pokud chteji tvurci zaujmout co nejsirsi okruh hracu,tak barevny rozjuchany svet je povetsinou asi lepsi volba.
          • Masa-san
            To nutí k zamyšlení, jaký typ lidí barevnost a dětskou grafiku vyhledává? Kdykoliv jsem byl svědkem , jak někdo poprvé spustil WoW, vždy jako první reakce přijde "co je to za grafiku, to je ošklivé, pohádka pro děti"
            Mé odůvodnění wowovské grafiky spočívá čistě v nenáročnosti na hardware snížením polygonů v MMO světě, kde se naráz hýbou tisíce věci, každá blbůstka má své světélko co ji obletuje, nějak září, vrhá stíny apod. Snížení náročnosti logicky umožní relativně vysokou dostupnost hry, resp ji bude možné hrát na více sestavách více hráči. Zároveň však udělá z MMO světa šmoulí vesnici a tak je nutné balancovat mezi dvěma extrémy.
  • Malleth
    trochu Ash Lake
    • Nepar uz toho Dark soula *1*
      • Malleth
        Nemůžu si pomoct...už to vidim všude *11*
  • Warcraft 40k?
    • To že StarCraft je "ošklivá" kopie Warhammeru 40K víme, ale ještě aby vzniklo Warcraft 40K a měl bych z toho opar na prostředníčku!
  • No grafika mix vseho mozneho aneb SW + Avatar + StarCraft, ale jsou to jen artworky, tak to bude nakonec in game vypada snad jinak. Hlavne kdyz uz se zbavi toho svyho "Blizz" stylu kterej na hrace bafne z kazde jejich hry...
    • Co máš z jejich stylu? Právě to dělá z Blizzardu, blizzard :-)
      Ano dříve byl Blizz temný, teďka jsou od dob "nového" WarCraftu 3 takové barevnější, ale zase mě se to líbí a mají od té doby větší zisky, takže tady asi problem nebude :)
      • Me se nikdy jejich styl fantasy nelibil, at uz v dobe Diabla, nebo nasledne Warcraftu. Nicmene jestli to ma byt nova hra, tak by mela mit automaticky take novy "facelift", jinak jsme zase prakticky u stare hry. *3*
  • ,.-,.-,.-,.-,
    • Přečti si napřed článek a potom něco piš...
  • star wars?
  • World of Starcraft?
  • Má to bejt next gen casual mmo:) Nic pro mě:)
  • Koukam ze nekdo byl hodne ujetej na obracene kuzelovite skaly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit