Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak treba ten vlak je boží :-)
  • ehm co prosim ? autor to asi prehnal s kofeinom alebo sa mu zahmlela vestecka gula. To radsej ani ten mega clanok co ma vyjst citat nechcem ak z artworkov a prace prijatych grafikou odhadujete ako bude projekt Titan vyzerat. Preboha prakticky kazdy grafik v hernej bradzi (alebo teda artworkista) ma dve,tri moznosoti/oblasti ktore moze kreslit (fantasi, scifi a realitu).To znamena ze kazdy bude mat vo svojom portfoliu nieco z tohoto.
  • Kopie, nekopie. Na druhou stranu co mají pořád vymýšlet nového? Vymyslet něco, co tu ještě nebylo a ani vzdáleně se nepodobá něčemu jinému je sakra velkej oříšek, zvlášť u tak velkého světa, kterýmž "Titan" určitě bude.

Btw. kdyby okopírovali Half-life, vůbec bych se nezlobil. *1*
  • Trol.diskuzni
    Dobře, v tom případě to jsou jen "kecy v kleci", spokojen? *2*
  • Vacsina pracuje na TITANe bratm :)
  • stfu ty mamkojeb uz tvoje trapne komenty nikoho nejebu
  • Cahir
    Co přesně je na takových tvrzeních "promo" ty chytrolíne?? Mediální masáž je jedna věc, lhaní naprosto odlišná. Z takových tvrzení by neměli vůbec nic.
  • Malleth
    Nemůžu si pomoct...už to vidim všude *11*
  • Trol.diskuzni
    No jo, promo kecy v kleci...
  • Nepar uz toho Dark soula *1*
  • Nevím, ale kdesi jsem četl, že Titan by neměl mít nic společného s universem Warcraftu, Starcraftu a Diabla
  • To maš smulu, že maš tak omezenou fantazii.

Prostě_WoW_2 by neuspěl, je totálně ohraný a lidi by hledali automaticky negativa.

Blizzard si může dovolit vytvořit úplně nové universum, pustit fantazii uzdu a nemusí být založené na ničem doposud známém, aby přilákalo publikum.

Lidi do toho půjdou už jen proto, že je to "Blizzard's next MMO", zkusí to ti co WoW hrajou, ale i ti co ho nehrajou právě proto, že je to WoW.
  • Overwatch
    Blizzard několikrát veřejně řekl, že to nebude pokračování WoWka, ale nová značka.
  • Trol.diskuzni
    Jj, já si to taky myslím...
  • Prostě bude WoW 2. Je to naprosto jednoznačné. Neumím si představit, že by Blizzard pracoval na něčem jiném.
  • Takove hry se ale obecne neprodavaji tak dobre.
    Precejen pokud chteji tvurci zaujmout co nejsirsi okruh hracu,tak barevny rozjuchany svet je povetsinou asi lepsi volba.
  • Vůbec není jisté, jestli to bude casual mmo, ale pravděpodobně to bude nástupce wowka a nabídne určitě i nějaký HC content.
  • Jenže co mi na MMO chybí je povětšinou atmosféra...všechno je takové pastelkové, komixové. Warhammer jistě nebude vyjímka. Prostě mi nesedí ta většinová nerealistická a barevná stylizace... nejradši bych něco ve stylu Blade runnera, Deus Ex, nebo nějaký Robosvět a la Asimov...
  • syntakticky božský článek.... sarkasmus
    abysme – předpokládám, že je to vtip, tohle by se nemělo stávat na takovém webu.
  • nuz ti ludia co robili na povodnom wow uz v blizzarde niesu, teraz pracuju na guild wars 2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit