Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z toho,co s wow posledni roky provadeji,mam dojem,ze se blizz vycerpal a preslapuje na miste.
    Jsem tedy zvedav,jestli jsou schopni prijit s necim opravdu originalnim,nebo to bude jen dalsi variace na casual wow.
    A pritom zacatky wow byly skvele,na ktere rad vzpominam.
  • Co vím, tak před rokem byl docela bác ohledně Falloutu jako MMO, ale nevím jestli to bylo myšleno vážně :)
    Jinak se dělá Warhammer 40K jako MMO, což bych zrovna zahrnul do steampunk kategorie :)
  • Me se nikdy jejich styl fantasy nelibil, at uz v dobe Diabla, nebo nasledne Warcraftu. Nicmene jestli to ma byt nova hra, tak by mela mit automaticky take novy "facelift", jinak jsme zase prakticky u stare hry. *3*
  • Co bych dal za nějaké temné kyberpunk či steampunk MMO....
  • MrSanta
    Skromný odhad, nějaký ten pátek by se na tom už mělo pracovat. A i když to je Blizzard, tak by to mohli v tom roce 2015 zvládnout.
  • Co máš z jejich stylu? Právě to dělá z Blizzardu, blizzard :-)
    Ano dříve byl Blizz temný, teďka jsou od dob "nového" WarCraftu 3 takové barevnější, ale zase mě se to líbí a mají od té doby větší zisky, takže tady asi problem nebude :)
  • To že StarCraft je "ošklivá" kopie Warhammeru 40K víme, ale ještě aby vzniklo Warcraft 40K a měl bych z toho opar na prostředníčku!
  • Přečti si napřed článek a potom něco piš...
  • Malleth
    trochu Ash Lake
  • 2015? :)
  • Warcraft 40k?
  • No grafika mix vseho mozneho aneb SW + Avatar + StarCraft, ale jsou to jen artworky, tak to bude nakonec in game vypada snad jinak. Hlavne kdyz uz se zbavi toho svyho "Blizz" stylu kterej na hrace bafne z kazde jejich hry...
  • ,.-,.-,.-,.-,
  • presne tak, bude to ze sveta wowka, akorat o 10 000 let pozdeji, na druhem obrazku je stormwind, ten stema ohnema, to je jasnej ironforge, a ty ruiny jsou zbytky durotaru; jeste tam jsou videt sochy ktere bezpochyby znazornuji hlavu onyxie a nefariana
  • star wars?
  • World of Starcraft?
  • Má to bejt next gen casual mmo:) Nic pro mě:)
  • Koukam ze nekdo byl hodne ujetej na obracene kuzelovite skaly.
  • MrSanta
    Z některých obrázků na mě dýchnul Avatar.
    Na Titan jsem zvědavej, uvidíme co se z toho v roce 2015 vyvrbí *3*
  • Trol.diskuzni
    Prostě další WOWko...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit