Přejít na výpis diskuzí
Takto by mohl vypadat Titan od Blizzardu
7.2.2012 | Adam Homola
62 příspěvků
-
Prostě další WOWko...
-
-
stfu ty mamkojeb uz tvoje trapne komenty nikoho nejebu
-
presne tak, bude to ze sveta wowka, akorat o 10 000 let pozdeji, na druhem obrazku je stormwind, ten stema ohnema, to je jasnej ironforge, a ty ruiny jsou zbytky durotaru; jeste tam jsou videt sochy ktere bezpochyby znazornuji hlavu onyxie a nefariana
-
-
World of Starcraft?
-
ehm co prosim ? autor to asi prehnal s kofeinom alebo sa mu zahmlela vestecka gula. To radsej ani ten mega clanok co ma vyjst citat nechcem ak z artworkov a prace prijatych grafikou odhadujete ako bude projekt Titan vyzerat. Preboha prakticky kazdy grafik v hernej bradzi (alebo teda artworkista) ma dve,tri moznosoti/oblasti ktore moze kreslit (fantasi, scifi a realitu).To znamena ze kazdy bude mat vo svojom portfoliu nieco z tohoto.
-
-
Nevim co se ti na tom nezda, kazdy ma urcity styl a kazdy do konecneho vysledku prida kapanek ze sveho a to tvoti urcity celek, nebo si myslis, ze vsichni grafici maji stejne predstavy a fantazie ? Chce to vice premyslet nad tim, nez neco vypustis ven.
-
-
ano kazdy ma svoj styl ale tu je zobrazenych nikolko artworkov z ktorych sa vesti buduci vzhlad, co je samozrejme blbost, pretoze kazdy dobry grafik je schopny nakreslit scifi prostredie tak isto ako fantasy temu. A co sa tyka celkovej predstavy tak tam grafika usmernuje producent hry alebo proste ten kto ma celu viziu a predstavu ako dany svet ma vypadat. Pretoze keby grafikou tiez niekto neusmernoval tak z toho vypadne maglajz vsetkeho mozneho. Takze tiez popremyslaj nez nieco vypustis von, a hlavne treba trochu citat a popozerat sa aky je napriklad proces tvorby NPC alebo krajny/postredi v hrach.
-
-
-
star wars?
-
,.-,.-,.-,.-,
-
-
Přečti si napřed článek a potom něco piš...
-
-
No grafika mix vseho mozneho aneb SW + Avatar + StarCraft, ale jsou to jen artworky, tak to bude nakonec in game vypada snad jinak. Hlavne kdyz uz se zbavi toho svyho "Blizz" stylu kterej na hrace bafne z kazde jejich hry...
-
-
Co máš z jejich stylu? Právě to dělá z Blizzardu, blizzard :-)
Ano dříve byl Blizz temný, teďka jsou od dob "nového" WarCraftu 3 takové barevnější, ale zase mě se to líbí a mají od té doby větší zisky, takže tady asi problem nebude :) -
-
Me se nikdy jejich styl fantasy nelibil, at uz v dobe Diabla, nebo nasledne Warcraftu. Nicmene jestli to ma byt nova hra, tak by mela mit automaticky take novy "facelift", jinak jsme zase prakticky u stare hry. *3*
-
-
-
Warcraft 40k?
-
-
To že StarCraft je "ošklivá" kopie Warhammeru 40K víme, ale ještě aby vzniklo Warcraft 40K a měl bych z toho opar na prostředníčku!
-
-
Vzpomínáte si na artworky k zrušenému pokračování Outcastu ? .... Nevím přesně proč ale tahle hra se mi poslední dobou vkrádá do mysli až moc často ..
-
trochu Ash Lake
-
-
Nepar uz toho Dark soula *1*
-
-
Nemůžu si pomoct...už to vidim všude *11*
-
-
-
artworky se mi libí, pokud požijí ztvárnění obdobné tomu z artworků a nešoupnou to do WoW stylu, tak to bude vizuálně opravdu pěkné. Koncept komba "magie, sci-fi, alternativních/prolínajících se světů" není nic převratného či nového, ale rozhodně to zní slibně a jako dobrá volba.
Samozřejmě je brzo soudit, ale vypadá to, že Blizzard ještě do starého železa nepatří.