Přejít na výpis diskuzí
Tankové bitvy pro všechny - War Thunder: Ground Forces je v otevřené betě
16.5.2014 | Adam Homola
225 příspěvků
-
možná se ptam zle zaměřovač chapu ale mam problem ,jde ten křížek na prustřel vyce no proste jde cely zaměřovač zvyraznit totiš špatně nato vidim byl bych rad kdyby byli ty stupnice lepe videt i ten zeleny kříž při snajpru *7*
-
Ale co mě hodně vadí tak to je to mizení tanků ve WT :-( v tom jako WoT přece jen trochu víc přemýšlelo...
-
Když porovnám výhody a nevýhody WoT a WT + zvážím že WoT je na světě 8 let!!! A war thunder, co se týče open beta test server tanky jen 9 měsíců, tak u mě jasně vítězí WT....a to jste nečetly rozhovor s jejich vyvojáři co vše se bude přidávat..
Jen zauvažujte jak to bude vypadat za 3 roky :-) WoT a WT :-DDD -
barevně přeplácané
-
A tou fyzikou myslíš obracení tanků nebo to kácení stramu a ničení terénu. A samo tam nejsou žádný neviditelný tanky co na tebe střílí :-D
Jinak hra má potencíál a jestli ho využije je otázka. -
1/2 beta je opravdu málo. Navíc můžu říct, že se tam hodně věcí vychytalo. Spíš to chtěli dodělat do herní podoby a vydat to, co nejdříve.
1. Taky úplně nechápu, jak to funguje. Navíc je v tomhle velkej rozdíl mezi arkádou a simulací.
2. To je snad dobře (alespoň mi to přijde reálnější) - v arkádě to hlásí, jaký modul byl poškozen/zničen
3. Souhlas - je tam víc kouře všude. Tiger navíc čoudí jak továrna, přitom to byl benzíňák.
4. Zaměřovač by se měl měnit (co jsme slyšel).
5. V arkádě asi nemožný, ale v simulaci to trapné. -
Píšeš trochu zcestně. Ten "výbuch" není výbuch, ale většinou rozvířený prach a zemina (podle toho čím střílíš - u HE* je opravdu výbuch).
Vizuální poškození po zásahu je občas vidět presně jak odkazuješ na demo. Hodněkrát se mi stalo třeba s BT-7, že po zásahu do boku se lehce promačknul, u PzII sundali krabice s výbavou a u T-28 náhradní kola. Nicméně hra je ve stádiu vývoje. Podívej se na konkurenci. Tam vidíš max. ty tečky. I když na druhou stranu, co bys tam chtěl vidět za poškození krom díry po vstupu střely... ničil se převážně interiér a až detonace zevnitř něco urvala, ale to už bylo po tanku a to tu máš také. Věže odlétávají, případně začne hořet.
Respawn je zatím dost nedořešený, ale chce to čas. Mizení vraků mi taky vadí, stejně jako to, že se rozjedu na respawnou a nejednou zjistím, že tlačím tank, který se objevil pár sekund po mě.
Na odhad vzdálenosti máš vertikální stupnici na zaměřovači, chce to cvik a odhad, ale mám pocit, že je defaultně vypnutá. Musí se nastavit při respawnu, -
tak určitě, třeba tady na tom videu je krásně vidět, jak v cílové oblasti dopadu není vidět vůbec nic *3*
https://www.youtube.com/watch?v=mnusyfLh-4s -
Jeste pripostnu .. vzhledem k tomu ze to jako beta bezi uz 1/2 roku ... bych teda cekal ponekud lepsi vysledek, predevsim co se tyce chovani/balancu vozidel. Zajimavy, ze nektery daj dmg tak 1 z 10 zasahu ... zatimco jiny 9 z 10 zasahu rovnou znicej protivnika.
Dalsi vec, ze dmg v bitkach neni nijak videt (krom finalniho zniceni) pricemz jak se lze presvedcit engine lecos zobrazit umi (v demo jizde lze odstrelit ruzny prislusenstvi, na panciri se ukazou i zasahy, jen bohuzel v podobe piditecek ...
Mno a pak je tu klasickej aspekt "FPS" - na vic nez par metru stejne nelze mirit na nic jinyho nez "na tank", navic, vzhledem k tomu (da se to nekde vypnout?) ze se po vystrelu na miste dopadu zobrazi peknej (a zcela nesmyslnej) vybuch, tak clovek ztrati enemaka ze zornyho pole a ani nevi, jestli strelil pred/za .... ( pro komentujici pitomce - zcela osobne sem se ucastnil ostrych tankovych i minometnych streleb, u tanku je videt zablesk z hlavne + prevazne bily kour, ale v cilove oblasti neni videt vubec NIC, maximalne muze byt videt jak se strela odrazi, ale pokud dopadne do terenu, neni videt temer nic ani v pripade toho minometnyho granatu - rozhodne zadny zakryti cile, zadny plameny ...)
Taky mi ponekud chybi nejaka moznost odhadu vzdalenosti, byt vzhledem ke smesny velikosti map se da vychazet z toho (klidne bych si doved predstavit, ze mi bude "nekdo" hlasit ze nepritel je na .. 10ti hodinach ... 400m. Pricemz odhad vzdalenosti bude odpovidat mnoztvi bodu nainvestovanych do prislusny ability. S tim samo souvisi to, ze (aspon zatim) nelze nastavit zamerovac, a jelikoz se kazda munice chova jinak ... (casto vzhledem k zamerovaci zcela nesmyslne), tak clovek musi delat pokazdy nastrel, coz u pohybujicich se cilu je ehm ... Ovsem bylo by rozumny mit ten zamerovac aspon defaultne prednastavenej ... na rekneme 400m (= stred miri tam, kam dopadne strela na tuhle vzdalenost), ostatne, to odpovida i realu (strilelo se prevazne s nejakym prednastavenim, na kratsi vzdalenost to nehralo zasadni roli - strela zasahne holt trochu vejs, na delsi se strilelo vyjimecne).
Co me opravdu irituje je ale spawn ... kdyz si clovek najede za vrak aby z poza krytu zlikvidoval enemaka ... a on zmizi ... lol (a to i v simulaci). -
Omyl, nechápeš ty :-) Snažím se říct, že ta výhoda je naprosto zanedbatelná. Proto mluvit o nějakém pay to win je hloupost, protože vítězství si tu prostě nezaplatíš.
Navíc, hra je o subjektivní zkušenosti víc, než o čemkoliv jiném. -
ach jo, tak znova, je úplně jedno jestli ty něco poznáš, tvoje osobní čistě subjektivní pocity mě vůbec nezajímají.Z faktického hlediska bude mít ten člověk co zaplatí ACE za goldy +30 k vlastnostem navíc co člověk bez goldů nikdy mít nebude, těch +30 ta hra nějakým způsobem zohledňuje (uvidíš nepřítele o vteřinu dřív než on tebe, tvůj zadní střelec trefí vic zásahů, rychlejš se ti doplní bomby) a to mu dá nějakou výhodu. to je fakt. ten co zaplati bude mít výhodu kterou ten neplatící nikdy nezíská, co na tom přesně nechápeš?
-
Není. Ten tan je jeden (a snad dočasně) a je to spíš náhoda, že jde o premiovej. Jinak jsou totiž nejlepší stroje ve WT nepremiový. Nebo ty si myslíš, že ta Pz38 s 20mm kanonem v tieru I je nějak OP? Tenhle argument je id tebe čistý oportunismus.
Ace posádky? Nenech se vysmát. Ve hře na 100% nepoznáš, že ji někdo má. -
o tom že WoT se svojí zlatou municí je P2W se snad ani nemusíme bavit *1* ale to že si ve WT můžeš za gold koupit věci ke kterým se grindem nedostaneš (Ace posádky, lepší tank) je P2W taky
-
Pravda.Když si to koupíš tak hned v první bitvě všechny vystřílíš ehehe *1*
Jo máš toho hodně nahráno.Mít tvůj přehled *1* -
Takhle sestavuješ argumenty. Na tomhle základě ty myslíš. Čekal jsem že to pochopíš, ale tímto končím. Je to diskuze fakt o ničem *3*
-
Arkady nehraju a stejne vidim lautr howno ... cim to asi bude chmm ... ale jo, tanky bezne bojujou v lese ... mezi hroamdama sutru a skal ... to je takovej beznej tankovej teren ..
-
Je a neni, wotko vyslo taky jako beta ... a v minimalne jedny veci bylo nekde jinde - protivniky si videl (pomijim problemy se spotem) tady je nevidis, ani kdyz je "vidis", takze se cela bitka meni v hledani mezi travou a krovim ... tohle radne podelali.
-
To je dobre, vzit 4 veci co jsem nikdy nenapsal a stavet na nich nejaky radobyargument. Jen tak dal.
-
Aha, takze kdyz platici ma neco hned a jde s tim do prvni bitvy a druhymu to trva desitky a stovky bitev, tak to vlastne neni rozdil ani nic zasadniho. Vubec to neni kupovani vyhody. Trololol. *5*
-
Nehraj arkádu a nebudú na teba strielať z opačného konca mapy