Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • určitě, s vitalitou na plno se prakticky nestává že by ti na jednu ránu zabili pilota, místo toho ti pro změnu na jednu ránu ustřelí křídlo *1*
  • Spis jde o to, ze je to vopruz, protoze musis neustale prehazovat techniku podle toho, co chces zrovna hrat. Navic pokud mas posadky se specializacema, tak abys jeste zkoumal, ktera ma co, abys ty stroje pridelil spravne ...
  • Ty ses totalny trotl ... KV-1 je tank z toku 1939 ... vis ty demente, kdy nemci na rusko zautocili? Nj 1941 ... takze KV-1 zcela standardne potkavali ... a ano, byla pro ne defakto NEZNICITELNA. A vis proc rusaci ustoupili az k moskve? Protoze tomu nemel kdo velet. Dtto T-34-76, ten tank meli rusaci v 41' ve vyzbroji, a nemci nemeli NIC, co by se mu mohlo postavit.

I tahle T-34 samozreme tygra z blizka znici, navic v dobe tygru uz se bezne na fronte vyskytovala spis T-34-85. Tak si tygra da na nejakych 600m. Ano, tygr ji muze znicit na daleko vetsi vzdalenost, jenze na vetsi vzdalenosti se v realu nevalcilo.
  • Od toho je tam kua letectvo ne? Maximalne bys mel pto letectvo oznacit cil, kde se ti v letadle nejak zvyrazni zona, kam mas zautocit ...

Ovsem to by nekdo v gajinu musel aspon trochu premejslet ... chjo ... nadto kdyz sem hral cbt za letadlo, tak sem schdil pumy ... a nez sem doletel na letiste dozbrojit, bylo po bitce ... chmm tohle proste nemaj domysleny.
  • No vidis, a ja si toho spita klidne sejmu ... a vubec me to nepali, protoze on me neutoci.
  • A ta lepší nálada a dobrá odměna, když ho nižším tierem sundám *3* V téhle hře to není tolik rozhodující. Každý tank má své slabé místa. A jestli jedeš na duel s medium proti heavy, je to jenom tvůj boj a pláč *3*
  • Pust si demo projizdku ... tomu kur... rikam teren pro tankovou bitku. A ne ty srackoidni mapy ktery tocej. Kdybych velel armade, zastrelil bych osobne kohokoli, kdo by poslal do neceho takovyho tanky ...

A presne stim souvisi i problem kerej zminujes - neda se to hrat, protoze na tebe litaj strely, a ty nevis odkud a i kdyz vidis napis, nevis kam mirit, protoze pres vsechno to krovi nic nevidis ... coz musel navrhnout totalni trotl ... v tomhle ohledu wot vs wt 100:0.
  • Neskutečná diskuze o ničem :) World of Tank má třeba převod XP za zlatý. Budeš tam mít rychleji vyzkoumaný tank, dokonce rychleji než ostatní. To je neskutečná P2W*3* . Elder Scroll Online musíš platit měsíčně, bez peněz nemáš šanci ani hrát, tak že P2W´ *3*. Ve War Thunderu i když utratíš tisíce goldů, tak to z tebe šampióna neudělá. Jestli se ovšem nepohybuješ v Arcade battles *6*, ale máš pravdu P2W. A jsem rád, že to hnidopich jako jsi ty nehraje *1*
  • Jsi legracni a neschopnej.
  • Killer
    Hmm, ma cenu davat pilotum a tankistum body do vitality? Prijde mi, ze stejne zhebnou tak jako tak.
  • WoT je zatím lepší jediná výhoda WT je lepší grafika tanku a poškození. Bitvy WT sou zatím nepřehledný a většina útoků je z blízka protože v prostředí lesa je kulový vidět. Ovladatelnost tanku je zatím ve WT asi jako u NFS ... Pořád jedeš smykem.
  • wenceslaus
    Ale ano, hraje. Dokazuje to, že nejde o nic zásadního.
  • Gaijin by mohl trochu poresit taky nastaveni grafiky. Snazil jsem se hrat se vsim skoro na max, ale jakmile jsem zacal dostavat zasahy z mist, ktere jsem prez travu nevidel a nepritel ocividne ten problem nemel, tak me to trochu zamrzelo. Trava se da totalne vypnout, jde myslim i omezit vykreslovani stromu a to hodne ovlivnuje hrani,coz je velka skoda. Kez by Gaijin misto vypinani, umoznil spise jen snizovani detailu. S tou travou hra vypada svinsky lepe, ale bez travy se zase casto lepe miri a muzete se vsadit, ze kvantum lidi si vypne co se da, aby vice videli (vzpominam na Counter Strike 1.6 kde to "profici" hrali s vyplyma texturama postav). Taky artilerie by nemela umoznovat "UAV" vyhled za kopce. War Thunder se mi porad libi, chce to jen svinsky vychytat..
  • wenceslaus
    Má, bohužel. Pořád je to ale skvělá zábava.
  • Kez by opravili match making a celkove to vyladili. Myslim,ze potencial to ma a z meho pohledu je to nejlepsi tankova hra poslednich let (ultra simulatory nehraju). Jak jsi psal, chtelo by to vice map podle reality. Dobre, ze jsi zminil Armu, treba mapa Chernarus je tak krasna, protoze je delana podle reality (at zije Ustecky kraj!). Zkratka hrac pozna, ze mapa dava smysl a neni to jen par stromu a keru nahazenych do nejakych koridoru/kanonu. Potom je to teprve to prave orechove.
    Jinak hry z vychodu mozna maji vice bugu, ale i tak to podle me stoji za to. V posledni dobe Ceske (Arma,Space engineers), Polske (Dead Island, Witcher) a rusko/ukrajinske hry (Stalker, Metro, WT,WoT) jsou hodne kvalitni kousky, podle kterych by se zatuchly zapad se svymi neustale stejnymi CODy a Battlefieldy mel inspirovat.
  • Tak on Tier 1 T-34 prototyp taky neni uplne kosher. Je to defacto Tier 2 T-34 jen legalne na Tieru 1, takze to tam dost valcuje.
    WT se mi libi,ale ma to dost chyb.
  • No vidíš, já se třeba za lamu považuju, není výjimka, že mi tančík zničí krátce po začátku bitvy a přesto si to užívám. Weak spot? Co to je? Vidím tank, střílím. Sundají mě? Ok nas. ere mě to ale je to hra. Zprávy v chatu jako "noob team" apod mám u zádele. A "vysloužilý" WoTkaři, co to ukrutně hrotí a v diskuzích častují ostatní hráče jako lamičky, mám ještě dál... ;-) Ale abych to nehrotil zase já, taky mě občas štve, když si v letadlech v domination necháme zabrat všechny letiště. Ale co, je to hra, někdy se daří, někdy ne.
  • Niekde som čítal že to pripája až pri vyšších tieroch ale v hre som to ešte nevidel...
  • Mno tak ted jsi mi to nandal, a ted sup do postele, uz je po vecernicku.
  • Ten středoškolský humor mi po těch letech nic už neříká.To spíš píš takovým jako 11doctor atp. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit