Přejít na výpis diskuzí
Tankové bitvy pro všechny - War Thunder: Ground Forces je v otevřené betě
16.5.2014 | Adam Homola
225 příspěvků
-
Ten Tier je ještě rozdělen, každé vozidlo má ještě svůj rank, takže rezervní má čistě 1.0, neměl bys potkat nic moc jiného. Další tanky ač také Tier I už mají 1.3 a 1.7 tzn. můžou občas vidět 2.0. Problém je, že třeba sovětský Tier I tank má 2.3 tzn. tzn. jdeš rovnou v 2.0 - 3.0 poud ho máš v aktivní skupině. Takže naříkat, že s Tier I potkáváš Tier II je trochu tvoje chyba - složení skupin tanků. Pokud si máš jeden silnější tank, tak budeš jezdit podle MM nejsilnějšího vozidla co máš.
-
Owlman: Nechápu, co řešíš. Jestliže na obloze vidíš letadlo, které tam podle tebe nemá co dělat, tak s ním prostě nebojuj. To samé se dá uplatnit u ground forces. Mimochodem, taky jsem si myslel, že tam potkávám o tier vyšší tanky, ale když jsem se podíval do tabulky, tak jsem zjistil, že jsme na společném tieru... Podle mě je to ok, ale matchmaker jinak má své mouchy.
-
Můžeš potkat o jeden tier vyšší letadlo, než máš ty. Moc často se mi to ale nestává a nikdy to není nějaký přehnaný super zabiják. To hraju denně. Otázka je, jestli nepopíráš relitu ty :-) (např. že ti to prostě moc nejde)
-
je úplně jedno jestli tomu říkáš tier nebo battle rank, důležité je že ve výsledku potkáváš pravidelně o třídu lepší stroje než máš ty, asi začnu kvůli vám popíračům reality dělat screenshoty kdykoliv potkám letadlo/tank co tam nemá co dělat *4*
-
tak si to dmnti z WoTka predstavuji... ze budou strilet do kukatka od velitele a tank pak chcipne :D
-
tak určitě, koupíš prémiový Sherman, posádku na plno a pak se budeš jen smát při přejíždení mrtvol tvých nepřátel *1*
-
kecate tu sracky, proti zadny vyssim tierum nehrajete nikdy, a nejde ani tak o tiery jako o battlerank...
-
To ale nic neznamena
-
A vzhledem k tomu, ze posadka jde cvicit za zlaty a bez omezeni => P2W *3*
-
Jen tak mě napadlo, jestli ti co tu brečí vůbec školí posádku. Je hezký, že mířím tam a tam, ale posádka musí být vycvičená, čím více vycvičíte, tím lepší výsledky. Ti co hrají arkádu, tak ti mají dlouhou cestu, ti co hrají real jezdí jen na jednom slotu a posádka se krásně cvičí.
-
Čím je to P2W? O skillu to rozhodně je. Nejvíc o odhadu protivníka a ovládání vlastního tanku... Tiery to rozhazuje správně, ovšem některý tanky by se asi měli přesunout trochu výš ratingem (M4, KV-1, PzIII...).
Arty není vůbec frustrující (i když ji nemám rád) a zasáhnout tank bombou je pěkně těžký - tam problém nevidím.
Tank bylo možné zničit jedním zásahem - co je na tom divného? Navíc je to i v letadlech a WT si kolem tohohle realističtějšího pojetí buduje značku. Mě to vyhovuje víc, než health-bar.
Premium mám, a zásadní rozdíl jsem nepoznal (snad jen, že už po dvou dnech zkoumám Tigera). BF 3 jsou koupil, zahrál a smazal. Tohle je holt věcí vkusu. -
nesmysl, od vydání 1.37 se mi to stává prakticky v každé hře, když už nehraješ proti vyšším tierům, určitě bude mít někdo ze soupeřu nižší, to že se rozhodneš před problémem zavírat oči ho neodstraní mladý padawane *3*
-
Spíš máš ty hodně velkou smůlu, nebo jsi to asi ani nehrál.
-
Moc dobře to udělané není, ale snad se to časem změní a udělají to přehlednější.Chce to jim dát ten čas.
-
Zcela určitě každý, kdo má v něco v hlavě, narozdíl o tohoto individua pochopí, že má jeho příspěvek nulovou hodnotu :)
Na druhou stranu je fajn, když to pako něco napíše ne.Člověk se pobaví :)) -
tak buď hraješ hodně málo, nebo jsi největší klikař na světě, mě se to stává furt, v letadlech i tancích, aneb ten pocit když se s rezervním dvouplošníkem pokoušíš sundat Spitfire *1*
-
t obude asi tým, že za rusov čaká v que 10 ľudí a za nemcov 150
-
zaujímavé, že mne sa to nestáva, aby som hral proti vyšším tierom
-
úplná symfonie :)
-
A jak dlouho ti ještě bude trvat, než si uvědomíš, že ty tvoje "úvahy" nikoho nezají?