Přejít na výpis diskuzí
Tankové bitvy pro všechny - War Thunder: Ground Forces je v otevřené betě
16.5.2014 | Adam Homola
225 příspěvků
-
Tak tolik casu zas ne ( nepocitam li tech par sekund).
Defakto, jsou to jen uvahy z nudy, jen spatne formulovane... spravne melo byt - "Kdybych byl mel zajem, tak bych to byl asi stejne nevyzkousel- nebo jo ale nejspise byl bych dost zklaman". -
Čeština ne, ale inteligence jo. Nechápu, že můžeš marnit tolik času psaním o něčem, o čem jednak nemáš ani páru a druhak tě to vlastně ani nezajímá... Mimochodem, WT ground forces trpí mouchama, ale ty se vychytají, i v nynějším stavu je to mnohem lepší, než WoT
-
Tak proč se k ní vyjadřuješ, když o ni nemáš zájem ?
-
Cestina nedlazdi svet takze zas tak uplne ne no. *3*
-
ty to musíš mít v životě těžký
-
Škoda, že až se hráč k těmto tankům dostane, tak zjistí, že jim chybí charakteristický a krásný zvuk jejich dvanáctiválcového Maybachu a místo toho tam Galijin dal zvuky z nějakého anonymního RC traktoru *9* Chápu, že třeba při nahrávání neměli tyto tanky k dispozici, ale prostě je to stejný úlet, jakoby zvuk pro Spitfira nahráli z Čmeláka Z-37 *1*
Takhle to má znít... Ten zvuk je prostě lahůdka pro uši https://www.youtube.com/watch?v=26cSk60Aj3Y -
to tam je tak cca od Vánoc, dobré ráno *4*
-
O hru nedejboze zajem opravdu nemam, ale po precteni mistni diskuze vidim ze to stoji jeste vice za kulove nez WOT... ze se hraci otravuji s prohravanim, hazi je to proti vyssim levelum (tier) a celkove je to vice P2W nez F2P, toto se mi tuze nelibi neni to o zadnem skillu je to o lepsi technice a hrani nekonecne dlouhych hodin. (mozna tam skill je)
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/69128-ground-forces-the-good-the-bad/
No co naplat tady to je shrnute... jo a jeste krom delostrelectva ta frustracni 1 zasahova zona kdy je tank vyrazen jednim zasahem.
Jako no, zkusit a byt zklaman tim ze vlastne nemam sanci no... to radsi ne. (ctu ze ani s premium coz je uplne mimo - to je snad jeste horsi). Jo a chapu beta beta ale to byl BF3,5 taky a jak dopadl he. *4*
(Tak nic no... mel bych prestat psat ze nemam o neco zajem a pak o tom psat, zbytecne mlaceni slamy no). -
Takze jsme x let nadavali na WoT, ze ma retardovany MM a prakticky celou dobu clovek hraje proti vyssim tierum, modlili se za to, aby WT bylo dobry a dostali jsme MM co nas hazi proti vyssim tierum. Olololol. *15*
-
No jo vlastne :D
-
Proč? Tigery a Panthery
-
Otacet se to zacina az s Pz III L... tier 1 je za nemce docela utrpeni. Nerikam ze to nejde ale ty pomery vyhranejch a prohranejch her jsou proste pro nemce moc spatny.
-
Ja jsem vylozene nadsenej. Za nemce je sice docela frusrujici prostrilet se pres prvni rank diky lepsim ruskym kanonum a sikmemu panciri ale uz od druheho tieru se je situace uplne jina.
Vlastne vubec nechapu proc vsichni jak blazni hrajou nemce. Kdyz v tieru 1 vidim pomer 90 cekajicich nemcu na 12 cekajicich rusu tak mi to prijde jak fronta na smrt... -
a platíš za ně stříbrňákama a ne goldama
-
Mno chtěl jsem jen říci, pár lidí tu píš jak s premium účtem začali prohrávat, není to pravda já prohrávám 90% her i bez premium účtu *1* jinak z mého pohledu jsem si z prvu říkal, že ve wot jsem více vydržel, nicméně na wt se mi líbí míření, že nemusím čekat jako ce wot u každého tanku jinak, samozřejmě grafika je ultra i celkově fyzika tam funguje narozdíl od wot, zvuky super no prostě za mě i když je to ranné stádium bety o 1000% lepší než wot :) a hlavně jako + je že neustále do mě nestřílí neviditelní jak to bylo ve wot, v arkádě myslim. Samozřejmě nemusíte semnou souhlasit.
-
Vsadím se že hraješ s německým tankem s krátkou hlavní...
-
To je moc dobře že se to tupcům z WOT nelíbí... čím míň WOT hráčů v WT, tím líp
-
Gold neboli APCR nebo HEAT střely tam samozřejmě jsou... mají ale vlastnosti skutečných střel a ne jenom zvýšenou penetraci
-
případně jsi na US serveru a je tam noc, takže málo lidí pro MM
-
přidej. To že tam jsou stroje, které nikdy nebojovaly bych ještě zkousnul, ale to množství prototypů, které jsou zaznamenány jen na ubrousku konstruktéra, když se nudil při cestě vlakem je strašně moc a popravdě se mi ani nelíbí.