Přejít na výpis diskuzí
Tankové bitvy pro všechny - War Thunder: Ground Forces je v otevřené betě
16.5.2014 | Adam Homola
225 příspěvků
-
Samozrejme, ale nejdriv si utri ten hnedej nos.
-
Jestli někdo nad boty kvíčí tak jsi to zřejmě ty vzhledem k tomu, že to tady vytahuješ :))))))
S tebou je sranda *5* ...Klidně něco ještě přídej *3* -
Ano, to dava smysl. Muj argument je demence a vase vygindit potom je stejny jak koupit ted je ok. Chtel bych mit vasi sebeduveru a umet si nalhavat jak nekdo druhej je lama. *15* Btw, kdyz nekdo v jiny hre pouziva bota aby neco vyexpil tak kvicite jak pichly prasata, tak si ty moudra a "argumenty" nechte pro kamarady ze zakladky. *7*
-
Rozdíl mezi tvojí demencí s P2W a mým vymyšleným příkladem není žadný.
Teď už je to dokonce cheat.Co tam ještě máš .) -
Já třeba posádky netrénoval skoro vůbec. Není to totiž žádné terno, to jen protože ty jsi lama, tak si myslíš, že tě všichni dávaj kvůli tomu, že maj vytrénované posádky... Ovšem divil by ses, kolik hráčů vůbec o tom tréninku neví nebo sním neztrácí čas.. Jakmile si trochu vylepšíš vitalitu a rychlost přebíjení, popř opravování, tak už nemusíš nic řešit.
-
Ano, to cos napsal je velmi dementni, zkus se zamyslet proc. A jaky je rozdil mezi nekym kdo prisel driv a nekym kdo zaplatil za cheat. *5*
-
Jestli tohle bereš takto tak už jen čekám, kdy si začnou stěžovat jiní co to žačli hrát o půl roku později a byli se svými neugradovanými letadly a nezkušenou posádkou sestřelovani full upgradovanými letadly s lvl 600 posádkou.Oni jsou taky přece znevýhodněni že.
Stejně dementní argument jako tvůj :) -
A pointa? Ja rikam, ze ten kdo vysoli prachy hned, tak proste tu posadku naklika hned a od pristi hry ma vyhodu, na tom ze mozna nekdy o vikendu byva akce taky nic nemeni. Koukam ze chapani je dneska tezke a lozit do zadele firmam co si nechaj platit za nedodelanou betu oblibene. *15*
-
Mily Ehehe, zlaťáky si nemusíš kupovat, o víkendech bývají akce, ve kterých jdou bez problémů získat... Já už jsem si dvakrát odnesk 300GE a to jsem se ani moc nesnažil.
-
Mily Z, ten rozdil je ze ten kdo si to koupi ten cas nevenuje a proto to ma hned a proto ma vyhodu, doporucuju se nad tim zamyslet, pokud to pro tebe neni prilis tezke.
-
To ze ty neco neberes nehraje zadnou roli. Kdo kupuje lepsi posadku, kupuje vyhodu a o tom p2w je, to ze si jednou mozna nekdy na to vygrinduje i platici hrac na veci nic nemeni.
-
On myslí možná kvalifikaci posádky."Ace" můžeš být jen když si koupíš zlatou měnu.On ale ten rozdíl pozná člověk možná nazačatku.Později kdy si vycvičíš HRANÍM tak ten rozdíl je pak už minimalní.
Není to nějaký P2W prostě proto, že rozdíl mezi platícím hráčem a neplatícím, je ten , že buď si to koupíš nebo tomu věnuješ čas.Ve finale na tom pak budou stejně. -
V CBT to fungovalo u realistic a simulator nastaveni, ted v open bete to nicmene zatim nejde, letadla jsou skutecne boti, stejne jako nektere tanky (ktere jsou neuveritele otravne a doufam ze je brzo odstrani).
-
Takže když to shrnu: Nějaká dylina, která tu hru nepochopila tu vyblije pár lží a druhá dylina, která tu hru ani nehrála a dokonce by ji ani nechtěla hrát, už má jasno *7*
-
Mel jsem namysli BF4 , cim P2W? tim co tu ctu, vzhledem k tomu ze jsem nezkusil tak jediny obrazek mam ze zdejsi diskuze. Tady to je cerne na bilem. Tak nevim jak co a jak brat. *7*
-
Do posádky jsme za celou dobu neinvestoval ani gold (zatím). Mám level posádek kolem 600 a necítím se nijak znevýhodněný, ani nemám pocit, že bych prohrával.
Lítám i s novou posádkou a po dokoupení specializace je rozdíl zanedbatelný. Bez goldů se nedostaneš pouze na vyšší specializaci.
Sherman je broken, jistě. Ale poukazuje to jen na tvůj oportunismus. Prémiových letadel/tanků je tam mnohem víc, a jeden z nich je, po vydání GF, přesílený... tomu říkám tonoucí se stébla chytá. -
a ostatně ten Sherman bez goldů taky nedostaneš, a teď prosím uznej že jsem měl pravdu a jdi brečet do kouta *1*
-
Funguje tam už to, že tam létají hráči spolu s hráčema na zemi? Viděl jsem tam různé letadla ve vzduchu, ale přišlo mi, že to jsou boti.
-
za to tvůj příspěvek je taková ukázka dokonalé logiky že ani nevím kde začít, posádku na plno bez goldů nevycvičíš, že vycvičení posádky velkou roli nehraje je pouze tvůj (mylný) názor, ber si to jak chceš, ale to že za reálné peníze získáš něco k čemu se jinak nejde dostat je p2w, to je prostě fakt
-
To je logika jak bagr.... posádku si můžeš i vycvičit, takže žádný P2W. Mavic to po koupení specializace už takovou roli nehraje.
Urychlení vývoje jako P2W neberu.
P. S. :To už můžeš říct, že vůbe celý hraní je P2W, protože na lepším PC se ti bude hrát líp...