Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ze si zaplacenej trapak aby si vychvaloval blbou hru a nalakal lidi na tu pay2win zrudnost
  • To bude proto ze tohle je pay2win hra a podobne jak ve wotku s premiakem mas pro tebe vhodnejsi matchmaking.

Na Tier II se moc nespolihej, pac pak tam urcite natebe vybehnou tier III. A dokola to same.

Ale naprosto souhlasim se vsim.
  • Musim s tebou celkem souhlasit. Arkada u letadel me bavi hodne, u tanku opravdu zmatene strileni prez stromy a kere, lidi jen rushujou.

Me bavi nejvice simulatorova bitva, cekacky jsem mel zatim snesitelne, ALE ten matchmaking.
    Proc proboha neustale narazim na T-34 se svym tier 1 nemeckym tankem? To se ze zapasu stava peklo na zemi. Na 1 T-34 jsme museli byt prakticky 2-3 nemci,abychom ho zdolali. Premiovy T-34 prototyp je taky tier 2 tank zakoupitelny pro tier 1, wtf?

Co jsem cetl, tak za nemce si to clovek asi musi pretrpet do pozdniho tieru 2,aby to bylo lepsi.
    Tier 3 mi zase za rusy prave v T-34 prisel celkem spatny, ze me to nutilo pouzivat tezke tanky.
  • Hral jsem Closed Betu, protoze jsem si koupil balik za 20 EUR. Tzn mel jsem premiovy ucet na 2 tydny. Closed betu jsem si uzival, i kdyz jsem prohral, dostal jsem dost research bodu a celkove vsecko celkem odsypalo.

Premium mi skoncilo a prisla Opet Beta. S radosti jsem se do ni vrhnul a hned za nemce. Co me sokovalo bylo,ze jsem temer NEUSTALE bojoval proti Tier 2 T-34, na ktere jsem se s Tier 1 nemeckymi tanky moc nechytal. Ze hry se stalo utrpeni, z 20x simulator bitev jsem mel 1-2 vyhry. Kdyz celim T-34kam, tak je obrovsky problem cokoliv znicit, kdezto me casto daji na 1 ranu. Za prohru mam tak 300 vyzkumnych bodu,za vyhru tak tisicovku (trochu zobecnuju). Oproti uzavrene bete, kde mi pripadalo ze match making funguje 10x lepe a bez premium uctu,je muj herni zazitek opravdu katastroficky. Snad se to trochu zlepsi prechodem na Tier 2. Jo a hraju jen Simulatorove bitvy, arkada mi pripada dost spatna.
  • Jack1947
    Mensi poznamka je to OBT. (CBT jiz bylo).
  • Walldstein
    K tomu šimpanzovi se docela hodí hláška z nejmenovaného seriálu: " ... jsem sám ve vesmíru s chlapem, který má mozek jako vycpaný leguán." odpověď: "Co je to leguán?"
  • A co jako? Pokud ho snad budeš pořád dokola střílet do motorového prostoru, to mu jako maji dojit HPčka a umře?
  • rusaci jsou op do lvl2, pak jsou op zase nemci. Asi tak jako v realu kdy ze zacatku valky nemecke pz2 si proti ruskym strojum ani neskrtly a pozdeji se situace obratila...
  • No já jsem tedy Ground Forces hodně zklamaný. Pod masivní bublinou komunity jsem si to představoval jako hrozně moc "Awesome" hru.
    Vydržel jsem u toho dvě hodiny s těžkým přemlouváním sebe sama, že tomu přijdu na chuť.
    Nicméně mi ta hra nepřinesla žádnou výzvu prostě nic. Grafika? No zpívali se písně a skládali básně jaká je to bomba a pastva pro oči. Skutečnost? Řekl bych lepší průměr. Hratelnost? Dávám 6/10 a chytat lepší spoluhráče, kteří aspoň trefí soupeře, tak možná bych dal 7/10. Weak spoty jsou u některých tanku problém. No spíš bych řekl u většiny pro většinu hráčů. Hraje to totiž obrovské množství "lamiček", co střílí kamkoliv to jde. Ale rozhodně né do weak spotu. Tím pádem, když chytnete stádo "lamiček", tak je to konec. Jediný hratelný mod je simulace. A naprosto otřesná je arkáda. Tanky tam litájí jak kdyby byli z papundeklu a občas jsem měl pocit, že hraju nějaký "drift race" z Need for speed.
    Ano je to teprve CBT, takže to snad doladí, nicméně do té doby WT rozhodně nepustím.
    Kdybych měl hodnotit tak 6/10 víc si to zatím nezaslouží.
    PS: WoTko už nějakou dobu nehraji. I když občas dám s kámoši "četu" a musím konstatovat, že je to pořád větší zábava než současný WT: Ground Forces. Časem to snad bude lepší.
  • Zálěží jaké další tanky máš zrovna v "garáži" aktivní. Podle toho se to páruje. Nicméně všechny Tier I tanky mají 1.0 , 1.3 , 1.7 max. 2.0 TD rank, KV má 3.0, takže máš patrně v garáži něco s 2.0+. Celý den jsem dnes jezdil střídavě němce a rusi, nikam jsem to v tech stromu nehnal, takže jsem držel rank 1.3 max 1.7 a KV jsem potkal asi jednou za několik desítek bitev a sundal ho někdo od nás, protože logicky pokud to dá nepříteli tank 3.0, tak máte nějaké i vy (minimálně několik 2.0+)... jinak ani se stugem (rank 2.0) jsem KV nepotakal, tak neví kde hraješ. Zapnit WoT a pak mi řekni jak často uvidíš KV s tier III tankem, který ho ani neškrábne,
  • Přijde mi, že spíš z východu poslední dobou chodí lepší (zajímavější) kousky. Sice většinou trpí bugy a horším ovládáním/přehledností, ale až do nich člověk pronikne, tak je to paráda.
    Západ se naučil dělat líbivě zjednodušené kousky, aby to pěkne vypadalo, pohodlně se hrálo a zvládl to i šimpanz po lobotomii (kupovaly masy), takže herní mechaniky jdou do ******.
  • Potvrdil, že neumí mířit na průzory. *1*
  • No hlavně ať tam nedávají GOLD ammo, jako u jedné nejmenovaný hry pro děti, kde zlatý náboje degradují všechny armory a stala se z toho bezduchá střílečka *3* Tohle se hraje moc dobře.
  • Nejsou OP já zase říkám že german jsou OP od levelu 1 :) ....ale je to OBT, tak bude ještě hodně změn.
  • Přesně tohle už se musí umět trošku hrát. Takže všechny fanboye WoT to nepotěší *3*
  • klídek fanboyi, vem si prášky...
  • Poradlepsi new WoT, kde je tech smyslenuch tanku tak 40%...
  • Nikdo tu nebrečí a hraju i za Rusko. Raději ale hrávám za ty hodnější.
  • No tak hraj aj ty za rusko a neplač tu stále :D
  • Stále lepšie ako Japonský lietadlový strom od wargaming kde boli reálne lietádlá asi 3 z 12 *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší