Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty jsi v*l :-D
  • WoT a WT jsou přece jiný hry, jak to můžete porovnávat?
  • takže ty říkáš hře ve které jsou 4 mapy a 2 národy plná hra?
  • Co to meleš? Letadla jsou taky beta a to už jsou prakticky hotové. Ono je fajn něčemu oficiálně říkat beta, protože máš pak argument pro fanboye na jakoukoliv chybu *3*
  • Spíš potvrdil, jaká hovadina to opravdu je.
  • Tak si právě hezky potvrdil, žes to maximálně zapl, ale nehrál anebo, že to těžce neumíš
  • A teď mi přelož aby tomu rozuměli všichni, ne jenom ty, protože já tam nevidím jakoukoliv návaznost na to, cos říkal předtím
  • Ona je to beta, ne plná hra, tak je jasné, že to bude mět chyby.... Strašný pŕístup dneska: "Dostal jsem se do bety, takže ta beta je vlastně demo a za každou chybu tomu strhnu 20% z recenze"
  • Mimochodem, před chvílí jsem se StuGem zezadu načapal T-60 zezadu v "simulaci", dal jsem mu pět přesný ran do zadku a pak dalších 5 z boku a nic se nestalo. Opravdu neskutečně realistická hra. Předpokládám, že to byl jeden z cca osmi milionů bugů, které tam teď jsou. Divím se, že Galijin něco takového pustil ven.
  • brigada od gayinu vynasi ?
  • Reálné? Já taky preferuji reálné hry, ale tanky ve WT jsou sci-fi i na simulaci... Balistická křivka je úplně postavená na hlavu, člověk musí hlaveň zvednout až do svislé polohy, aby dostřelil 500m. Tanky jdou zničit pouze zásahem do jednoho, popř dvou kritických míst, všechno ostatní = nezničitelnost, což je taky pěkná ptákovina, stejně tak vizuálně vůbec nejde vidět, jestli se střela od tanku odrazila nebo ne, takže se člověk jen musí soustředit na hlášky "target undamaged" apod. Někoho to může bavit, ale s realitou to nemá nic společného. A aby toho nebylo málo, tak je to zatím fakt nechutně zabugované a Rusáci jsou (překvapivě lol) zase OP jako prase...
  • nemel

KV1 vubec nemam mit ve hre, ale ruskej matchmaking potrebuje boostovat rusaky tak je strka do her kde 5 tanku ho nemuze zabit

trapackej fanboy, ta hra je naprosta katastrofa

T-50 to same Nezabitelne s tier 1 nemcem
    T-34 to same nezabitelne s tier 1 nemcem

Tyhlety placeny brigadnici z gayinu.
  • Je to blbost, choticke, porad vam nekdo trefuje ammo rack. Proste chujovina nejvyssiho kalibru, zlate WOTko
  • Decká tu plačú aké je to hrozne reálne až to neni zábavné. Hrávam len simulátory a vždy keď sa dostanem do takej poriadnej prestrelky tak je to adrenalín jak sviňa *4*
  • No aby si to pak děcka nevybrečela..
  • To byl odhad WOT hraju od bety snad uz 4 roky ??? mam 40 tanku v garazi 10 desitek a vsechny tanky mam i s doplnkama vybaveny takze pocitam nakejch 100 mega tam mam?
    asi 10 premiaku 2x 8 tier lowe T34...

Bavi me ted uz rok vic War Thunder jenom me schazi komunita a klan....
  • Co se týče dělostřelectva: Ber to jako spůsob, jak vyhnat toho kempera za šutrem *3*
  • na to že je zadarmo je ta hra neskutečnej nářez *4*
  • No nevím, mně teda Ground Forces docela zklamalo. Všichni uchcávaj nadšením z toho, že to vypadá líp než WoT a že se i lépe chovají vozidla, ovšem gameplay jako takový podle mě dost selhává. Vyzkoušel jsem všechny tři herní módy dost důkladně už během uzavřené bety a...

Arkáda je imho příšerná (narozdíl od letadel). Opravdu nechápu, koho může bavit střílet na sebe přes stromy a trávu jak ocas, mít tučně vyznačené všechny nepřátele a ještě i zóny pro kritické zásahy. Hrát arkádu je zhruba stejná zábava jako hrát Counter-Strike, kde mají všichni wallhack. Naprosto žádná výzva, spíš naprosto zmatený fraghunt.

Realistické bitvy jsou lepší v tom, že vám nepřátelé nesvítí jako vánoční stromeček, ale pořád jsou tam mapy (hlavně Jungle), kde se prostě někdo zakempí za šutrem a všechny ostřeluje skr stromy, protože týpek si nejspíš úplně vypnul veškerou vegetaci *7*

Simulace je podle mě jediný režim, u kterého se dá celkem taktizovat, nepřátelé už nejsou označeni a určitě je tento mod největší výzva, přitom není vůbec nějak těžký. Ovšem stejně jako u letadel trpí delší čekací lhůtou před připojením, všichni totiž hrají arkádu...

Co se ostatních věcí týče, nelíbí se mi dělostřelectvo, které působí spíš jako cheat, u kterého se můžete hezky rozhlížet po bojišti. Tato věc tam podle mě nemá co dělat, gameplay to nezlepšuje, spíš naopak... Celkově jsem zvědav, jak se WT bude dál vyvíjet, ale i přestože jsem velký fanda tanků, tak letadla mi momentálně příjdou mnohem zábavnější. Tanky jsou zatím strašně nedopečené a předpokládám, že se ještě budou dost měnit.
  • Hm koukam WOT co :)
    Co takhle tu KV utocit nebo presneji jak muzes s tierem 1 nevyndat KV1???
    Snadny vyser se na mechaniku WOT a mir trosku a pouzivej mozek KV1 ma pancire jak na srano co utocit na slabinu a to jsou pruzory? Jakej koli tank jde znicit jakym koli strojem ve hre i tier 1 vs tier 5!
    Nebo strilej na stejne misto obcas jsou tam pancire co musis srazita a pak teprve jde sundat!!!!!!

Co dodat mazej z5 do WOT tam premyslet nemusite ......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit