Přejít na výpis diskuzí
Tankové bitvy pro všechny - War Thunder: Ground Forces je v otevřené betě
16.5.2014 | Adam Homola
225 příspěvků
-
No normálním tankem taky nesundáš strom jako ve WoT;) Aspoň ne bez poškození a v takové míře jako ve WoT. Jinak každý týden má přibýt nová mapa pro tanky. Celkově 16 map.
-
V čem je WT (tanky) horší jak WOT?
1/ Pouze 4 mapy pro tanky.
2/ Žádný end-game ve formě klanových válek a podobně
3/ Divný systém posádek, ten ve WOT mě prostě přijde přirozenější.
4/ Některé stromy nejdou kácet.
V čem je lepší?
Ve všem ostatním, jízdní model, model poškození, grafika, zvuky, balistika střel..... -
Dlouho jsem teda WoTko nehrál, ale přijde mi tempo lepší ve WT, protože tam všichni nekempí a dost se to tam pohybuje.
Ale je možné, že ten kempící přístup se ve WoTku změnil -
? možná F.3......F.4 LW má maximál někde na 950km
-
A nebude to tím, že je konstruován na maximální rychlost 768 km/h?
-
Polemiku o "příhrnech" nových hráčů" bych zde opravdu nerozebíral. Za prvé nemáme dostatek informací a za druhé to vždy skončí u " já si myslím". Navíc mě to je opravdu úplně jedno, pokud nemusím čekat na bitvu 10 minut.
Spíše mi jde o to, že nepotřebuji reálné proporce u hry tohoto typu, když se v reálu stejně takto v tancích nebojovalo a někdy mě dost otráví, když se nemůžu otočit na místě, kvůli špatně zařazenému kvaltu či nemožnosti otočit věž na projíždějícího enemáka ve T-50. Nicméně mluvím za sebe, jsem si jist, že obě hry budou mít svoje hráče. Mě osobně vyhovuje plynulejší tempo WoTka. -
Ty tanky jsem zkusil a zatím mě to nějak nenatchlo, uvidíme, dám tomu čas.
Asi po třičtvrtě roce sem pustil mod ARCADE a málem jsem se pochcal
smíchy :-D jak tenhle hovadskej mod muže někoho bavit nepochopim.
Už by něco mohli udělat s tim šílenym lámánim křídel u Meteora F.4 LW.
V historical battles z mejch cca 150 smrtí půlka připadá na zabugovaný křídla,
který si občas v klidu odletěj už při 800km ve vodorovnym letu -
tak sem to zkusil tank vypada jak tank do detailu zpracovane kam se hrabe wot i kdyz je ten ted vymakany co se tyce hratelnosti. wot sem zacal hrat abych zkratil cas na cekani thunderu letadla uz tam mam a pres milion na ucte
-
Já dneska utopil minimálně 3 tanky, takže asi tak:)
-
No protože ve WoT se ti nestane, že při nárazu do stromu odrovnáš částečně tank, kopec či voda, sviští to skoro furt stejně, smyk jsem ve WoT nikdy nedostal a o střelbě ani nemluvím. Jako jo arkáda je WoT dobrá a na slabší pc asi ideál, ale nemyslím si, že by se jim teď hrnuli noví hráči. Obzvlášť když ani téměř po 5 letech nejsou schopni hru vydat.
-
Este dodam, ze zatial je to vo velmi ranom stadiu, pre mna nie moc hratelnom, uvidime co bude o taky rok.
-
Grafika, detaily tanků, ozvučení, realismus ve všem je WT o celou generaci napřed ale popravdě po krátkém testování ( po delší době možná změním názor) mě ale stejně asi baví víc WOT protože na ten hodně realistický styl WT si nemůžu moc zvyknout fakt se mi to blbě řídí natož ještě bojovat *1* ale uvidím jak se to vyvine *4*
-
Asi tě zklamu, ale ač je War Thunder kvalitní hra, tak mě i přes všechny jeho kvality baví WOT více. Hrál jsem closed betu a teď i open betu. Asi jsem spíše arkádovější typ hráče, co se týče tanků, což je zvláštní, protože jinak mám realismus ve hrách velmi rád. Ve WT mě, ale někdy, strašně otravuje.
-
Dle oficiálního prohlášení na Warthunder foru prý ne.
-
Další důkaz že i přes některé stálé přetrvávající problémy Warthunder vyřazuje WOT z boje protože je v každém aspektu lepší vypracovanější a lépe optimalizováný. Zahrajte si a přesvěčte se sami!
-
Bude vipe z open bety do plné?
-
asi jako CoD (WoT) a Battlefield2(WT)
-
Pro ty co čekají na letadla+tanky dohromady v jedný bitvě tak ty budou přístupný až hráči dosáhnou vyšších tierů u pozemních jednotek. Bylo to v tiskový zprávě na DEVblogu *3*
-
reknu to jednoduse, jsou tam tanky, to je tak vsechno co maji ty hry spolecny, herni mechanismy se lisi prakticky ve vsem
-
Z toho co jsem mel moznost zkusit (coz bylo asi 2 hodiny hrani vcera v noci) jsem zatim opravdu spokojen. Jsem jenom zvedav kdyz se tam budou moct konecne proletet letadla.