Přejít na výpis diskuzí
Tankové bitvy pro všechny - War Thunder: Ground Forces je v otevřené betě
16.5.2014 | Adam Homola
225 příspěvků
-
At pocitam jak pocitam "War thundere" wot si hral 11 a 1/2 roku cistyho casu. Si fakt cool mazak.
-
Tady to někdo neumí tak rozhlašuje, že je to s*ačka
-
Je to total ale total uber sra*ka.
Kdyz to budete hrat tak rovnou zapomente na nakou zabavu. Stane se to ze vy si valite ve svem tier 1 tanku a najednou narazite na KV-1.
5 lidi v tier 1 tanku vs tahle tier 2 KV1.
Vite jak to dopadne ? ROFLUJE vas a se svojim Stalin Stalinium uber tankem vas znici uplne vsetchny.
A tohle se deje kazdou hru.
Prosim pekne, kdyz mi bude nekto tvrdit ze tohle je dobra hra tak se mu vysmeju. 5 Strel do zadu na "weak" spoty s pene munici. Nic, jen se vam smeje a vynda vas vsecky.
Ale tak co sem celak. Vymastenej ruskej dveloper zustane vymastenej ruskej developer.
Rozdil oproti WoT .. nula.
Uninstall. -
Základní tři sloty jsou málo, ale další dva Tě vyjdou na 60 000 a 6. Tě vyjde na myslím 200 zlatých, což se dá získat herně během eventů, takže budeš mít 3+3.
-
Tak jako ale musíš počítat s tim, že je to pořád jenom beta, kdežto WOT je venku už hodně dlouho. Tak je jasný, že tam ještě neni všechno dotažený do maximální kvality. Stim prostě musí každej počítat.
-
Tak jsem hrál před tím WOT, ten přechod k WT je těžký a parádní zároveň. Tady tank je tank. Těžký neohrabaný monstrum. Tady cítíte tu ohromnou váhu. Je to parádní.
-
dmce tohle, fakt
-
vadit Ti to nemusí, protože jak jednou nějaký stroj koupíš, tak ho vlastníš. Garáž slouží jen pro to, které stroje nasadíš do následující bitvy. Jednoduše řečeno o stroj nepříjdeš, když ho v garáži nahradíš za jiný.
-
Mě zrovna u toho, že jsou letadla a tanky v jednom vadí i společná garáž... mám jeden tank (zatím zálohu) a už nemám místo
-
Eh? Pardon, ale mě se bez čárek ve větách fakt blbě čte. Co tím chtěl básník říct?
-
Tak to, že to nenaDchlo tebe neznamená, že se jedná o "hovadskej" režim. Pro mě jakožto člověka sloužícího dvanáctihodinové směny a to ještě jak denní tak noční je tenhle režim oddechová záležitost. Pokud bych totiž chtěl 5 minut letět k cíli, tam vystřelit pár dávek na soupeře a zase harcovat zpět na základnu tak si zapnu IL-2 1946 (ne že to občas neudělám) a střihnu si v multiplayeru bitku na full real. Takže jediné co je tu "hovadské" je tvůj komentář..
-
pusťte me tam :) já bych si rád zkusil hraní za AA vozidla. Jsem zvědavý jak si poradí s letadly, jestli nejsou jen na okrasu.
-
Dokud tohle WOT nevezme v potas z5 ani nahodou!!!
http://www.petice24.com/chci_zpt_hratelne_wot -
Co dodat u WOT nahrano pres 100 000 H a War Thunder 10 000 a tanky +- 300 H beta open
WOT Plus
:CW :Historicke boje :komunita gilda klan
minus
:Semafor lagi :stereotyp map a to jich je 40 :patch 9.0 omalovanky :stale co patch horsi kvalita :kazdym patchem vetsi nesmyslne naroky na PC :Drahe premium tanky coz by nevadilo pokud by zustaly statove tak jak si je poridim !!!! :nerfovani tanku kazdy patch as na uroven co tank to stejny skoro parametr skoro zadny rozdil : mam pokracovat???
War Thunder
minus
:zatim malo map :kapove zony u tanku bych rekl nesmysl ..... : dost bugu jeste ale je to cerstva open beta :zatim nevim dal ...
Plus
:poskozovaci lamavy model bozi :grafika uzas :engine vs WOT 100% optimalizovan :realne valecne stroje :palba zvuky pastva pro usi :kazdy tank jiny pozitek z jizdy :letadla a tanky dohromady krasny moc moc :kreativita map nadhera jsem zvedavej na mesta jak se stim poperou.... :dalsi srovnani neni potreba ...... : myslim ze jasna paka ne letadla uz davno vyhrala a tanky vypada ze asi jasna paka as zprovozni world war neboli budouci CW ..... -
Anebo jednoduše máme aspoň nějakou sílu vůle
-
Pokud vím, tak toto je poněkud modernější a mnohem těžší tank než ty, co se vyskytují ve WT. Teda pokud mi něco neuniklo.
-
ja tyhle hry hrat nemuzu ze nemusite do toho vrazit ani korunu ale driv nebo pozdej to stejne udelate a pak znova a znova az ze z toho stane zavislost
-
Takový panzerkampfwagen IV, kerým jezdím ve WT já (a nesundávám stromy) váží 25 tun s maximální rychlostí 16 km/h (mimo silnice).
Abrams váží zhruba 65 tun s maximální rychlostí 40km/h (taky mimo silnice).
Takže ta kinetická energie bude u druhého jmenovaného podstatně vyšśí a proto bych nepoužíval tohle video jak důkaž -
http://youtu.be/2wimFnubzrQ
-
Pak nejsi moc chápavý člověk.