Přejít na výpis diskuzí
Tankové bitvy pro všechny - War Thunder: Ground Forces je v otevřené betě
16.5.2014 | Adam Homola
225 příspěvků
-
Rusáci jsou OP jako prase (nečekaně) a ti co hrají za Němce prostě chtějí jezdit v hezkých tancích a ne těch hnusných ludrách, that´s all... Ti, co hráli letadla za Rusáky taky nikdy nechtěli přiznat, jak moc jsou OP *3*
-
No to vieš.. to už neni len o tom dúfať že ti protihráč nasvieti nepriatela a ty len nanho klikneš
-
Zaujímavé že keď hrám ja zo ZIS-30 tak tá balistická krivka je úplne normálna a to hrajem na Kursku kde sa striela len na dlhé vzdialenosti...
Toto mi tiež príde ako prehisterizované pretože ten pocit nemám... Tank trafím a vždy mu niečo buď lahko alebo ťažko poškodím...
Rusáci sú OP a preto všetci hrajú za Nemcov...
Nútiš ma dať ti Like... -
Díky, to je pěkně blbý takhle to dělat, asi bych to bez rady hledal pěkně dlouho, když to takhle plácnou jen nahoru do rohu
-
Protoze ve WoT staci nasadit gold munici, autoaim a mackat tlacitko. To zde fakt neni.
-
Hratelní jsou jen Němci a Rusové. Když klikneš na Research (asi „Výzkum“ v Češtině), tak tam nahoře, v levém horním rohu té tabulky bude aviation / army (nebo Český ekvivalent)... tak klikni na army a zařaď si tanky k posádkám, místo letadel.
-
Lidi, prosímvás jak mám spustit ty tanky. V garáži to prostě nemůžu najít. Díky
-
Prej..."ser na mechaniku WoT" a vzápětí mu poradíš "miř na průzory"...co to tu je proboha za lidi? *2*
-
T-50 je nepříjemná, ano, ale T-34 je velice zabitelná tier 1 němcem
-
Že nikdo nezmínil zařazení neexistujících tanku, jako Tiger s 105 mmm kanónem a Panther II.... to mě trochu zamrzelo :-/
-
Jo tohle... není to zas tak směrodatný. Dřív se zasvítila zasažená kritická zona přímo na tanku :-) Mě to všechnu vegetaci vyplo jen v prvních verzích. Později mi to vždy něco nechalo - ale dlouho jsem to už nezkusil, pravda.
Ten křížek hardcore hráče nenadchne, jasný... ale pro lidi, co nejsou zvyklý je to jedinná šance si občas zahrát. Proto je tu víc modů.
S tím posledním souhlasím. A bohužel asi ani WT nikdy nebude zaměřenej na simulaci jako na primární mod... Kdyby bylo víc takových her, věřím, že by se mapdesign i herni mechanismy dostali na vyšší úroveň. Snad se do toho pustí i někdo ze západu. -
Eh..KV1 do druhovalecny hry s tanky patri stejne jako do ni patri Stug nebo Tiger..
-
Tak co se tyce pripadu tier I vs. tier II. tak ze dvaceti her se mi to stalo jednou. Vyjel na nas pzkpfw IV. Ale stacilo aby jeden odlakal jeho pozornost a dalsi dva mu ji poslali do motoru a bylo po panzeru IV..
-
Hrál jsem CBT skoro od začátku a je to výrazný posun k lepšímu. Bugy se tam občas objeví, a po startu jich pár přibylo, ale rozhodně ne nějak výrazně. Žádný ty nejhorší jsem tam už neviděl.
-
Jestli jsem to dobře pochopil, tak označení kritických zón tam pořád je (v arkáda) - křížek v zaměřovači totiž na určitém místě zezelená. Ze srandy jsem si vypnul trávu a dal vykreslování stromů na minimum a najednou jsem si připadal jako king. Stačilo si na spawnu stoupnout na vyvýšené místo a všechny jsem kropil skrz stromy přes celou mapu. Vůbec jsem neviděl, po kom střílím, ale stačilo, abych zamířil tak, aby byl křížek zelený. Nic horšího jsem asi nikdy po multiplayeru nehrál.
Simulace je jiné kafe,ale nebaví mě hrát Kursk pořád dokola, ta mapa se mi vzhledově nelíbí, nemá hlavu ani patu, jsou to jen náhodně rozházené stromy a křáče - Galijin by potřeboval lepší map designéry. -
Jenze letadla jsou venku vic jak rok..tanky jsou verejne dostupne jak dlouho? Dva dny?
-
A co se teda těch X měsíců testovalo? Navíc closed beta test nebyl zdaleka tak zabugovaný jako to, co nám teď naservírovali... Nikdo netvrdí, že je to hotová hra, nic to ale nemění na tom, že v nynější podobě to není nic moc.
-
Pokud vím, tak od prvních fází CBT už zony kritických zásahů zvýrazněný nejsou. Ovšem souhlasím, že ty červený světýlůka jsou trochu otrava... wallhack to ale zas není. Nejčastěji kill dostanu právě kdžy někoho překvapím. Fraghunt? Na stejné úrovní jak letadla - prostě arkáda.
Zkoušel jsem vypnout vegetaci, ale úplně všechno mi to nevyplo (jinak hraju ji mám na max). Nemyslím, že to je zas taková výhoda není.
Simulace mě fat baví, ale těch lidí je málo :-( Snad až lidi budou mít výšší tier (v CBT byla docela oblíbená)
Dělestřelectvo je jedna z věcí, co mě tam štve - a nejen kvůli tomu rozhlížení. Hlášení souřadnic pomocí mapy (al Vietcong) by bylo lepší... ale asi zas moc přesné (a rozptylem se to řešit nedá).
Tak je to beta - snad se ještě zmnění. Ta hra má fakt velkej potenciál - snad ho využije. -
I tak ho nemám rád. Ale dá se to přejít.
-
Jenže tohle teď vyšlo... ano tohle je open beta v tom nejpůvodnějším smyslu toho výrazu.