Přejít na výpis diskuzí
Tankové bitvy pro všechny - War Thunder: Ground Forces je v otevřené betě
16.5.2014 | Adam Homola
225 příspěvků
-
WoT a WT jsou přece jiný hry, jak to můžete porovnávat?
-
Ty tanky jsem zkusil a zatím mě to nějak nenatchlo, uvidíme, dám tomu čas.
Asi po třičtvrtě roce sem pustil mod ARCADE a málem jsem se pochcal
smíchy :-D jak tenhle hovadskej mod muže někoho bavit nepochopim.
Už by něco mohli udělat s tim šílenym lámánim křídel u Meteora F.4 LW.
V historical battles z mejch cca 150 smrtí půlka připadá na zabugovaný křídla,
který si občas v klidu odletěj už při 800km ve vodorovnym letu -
-
Tak to, že to nenaDchlo tebe neznamená, že se jedná o "hovadskej" režim. Pro mě jakožto člověka sloužícího dvanáctihodinové směny a to ještě jak denní tak noční je tenhle režim oddechová záležitost. Pokud bych totiž chtěl 5 minut letět k cíli, tam vystřelit pár dávek na soupeře a zase harcovat zpět na základnu tak si zapnu IL-2 1946 (ne že to občas neudělám) a střihnu si v multiplayeru bitku na full real. Takže jediné co je tu "hovadské" je tvůj komentář..
-
Pak nejsi moc chápavý člověk.
-
A nebude to tím, že je konstruován na maximální rychlost 768 km/h?
-
-
? možná F.3......F.4 LW má maximál někde na 950km
-
-
-
Je to total ale total uber sra*ka.
Kdyz to budete hrat tak rovnou zapomente na nakou zabavu. Stane se to ze vy si valite ve svem tier 1 tanku a najednou narazite na KV-1.
5 lidi v tier 1 tanku vs tahle tier 2 KV1.
Vite jak to dopadne ? ROFLUJE vas a se svojim Stalin Stalinium uber tankem vas znici uplne vsetchny.
A tohle se deje kazdou hru.
Prosim pekne, kdyz mi bude nekto tvrdit ze tohle je dobra hra tak se mu vysmeju. 5 Strel do zadu na "weak" spoty s pene munici. Nic, jen se vam smeje a vynda vas vsecky.
Ale tak co sem celak. Vymastenej ruskej dveloper zustane vymastenej ruskej developer.
Rozdil oproti WoT .. nula.
Uninstall. -
-
Jsi legracni a neschopnej.
-
Zálěží jaké další tanky máš zrovna v "garáži" aktivní. Podle toho se to páruje. Nicméně všechny Tier I tanky mají 1.0 , 1.3 , 1.7 max. 2.0 TD rank, KV má 3.0, takže máš patrně v garáži něco s 2.0+. Celý den jsem dnes jezdil střídavě němce a rusi, nikam jsem to v tech stromu nehnal, takže jsem držel rank 1.3 max 1.7 a KV jsem potkal asi jednou za několik desítek bitev a sundal ho někdo od nás, protože logicky pokud to dá nepříteli tank 3.0, tak máte nějaké i vy (minimálně několik 2.0+)... jinak ani se stugem (rank 2.0) jsem KV nepotakal, tak neví kde hraješ. Zapnit WoT a pak mi řekni jak často uvidíš KV s tier III tankem, který ho ani neškrábne,
-
-
případně jsi na US serveru a je tam noc, takže málo lidí pro MM
-
-
Tak co se tyce pripadu tier I vs. tier II. tak ze dvaceti her se mi to stalo jednou. Vyjel na nas pzkpfw IV. Ale stacilo aby jeden odlakal jeho pozornost a dalsi dva mu ji poslali do motoru a bylo po panzeru IV..
-
ty jsi v*l :-D
-
Hm koukam WOT co :)
Co takhle tu KV utocit nebo presneji jak muzes s tierem 1 nevyndat KV1???
Snadny vyser se na mechaniku WOT a mir trosku a pouzivej mozek KV1 ma pancire jak na srano co utocit na slabinu a to jsou pruzory? Jakej koli tank jde znicit jakym koli strojem ve hre i tier 1 vs tier 5!
Nebo strilej na stejne misto obcas jsou tam pancire co musis srazita a pak teprve jde sundat!!!!!!
Co dodat mazej z5 do WOT tam premyslet nemusite ...... -
-
Prej..."ser na mechaniku WoT" a vzápětí mu poradíš "miř na průzory"...co to tu je proboha za lidi? *2*
-
-
Protoze ve WoT staci nasadit gold munici, autoaim a mackat tlacitko. To zde fakt neni.
-
-
Tady si staci sednout do ruskeho tanku a dzret tlackto v pred.
-
-
-
nemel
KV1 vubec nemam mit ve hre, ale ruskej matchmaking potrebuje boostovat rusaky tak je strka do her kde 5 tanku ho nemuze zabit
trapackej fanboy, ta hra je naprosta katastrofa
T-50 to same Nezabitelne s tier 1 nemcem
T-34 to same nezabitelne s tier 1 nemcem
Tyhlety placeny brigadnici z gayinu. -
-
Eh..KV1 do druhovalecny hry s tanky patri stejne jako do ni patri Stug nebo Tiger..
-
-
Kdy bys nebyl uplne mimo, tak by si pochopil ze tyhle tanky bojovali v urcitem casovem horziontu, kdy proti nim na bojste nasazovali trochu jine veci nez panzer 2 a 3 !
Tyhle tanky bojovali na franzouske pude, ne na ruske ! Na rusaky se valilo s panzer 4, ktere meli v prubehu valky neustale vylepseni, a prvej Pz4 se ani nepodoba na verzi z konce valky.
Sem zvedavej az budu sedet v Tigru jestli proti mne ta hra nasadi T34 ktera tigrovy nemohla proste nic. A to je realna situace, ne ze ja se svoji panzer 2/3 valim na KV ! Jenze dobre vime co se stane. Si budu valit v tygru a vybehne na mne IS3/4 ktera tam nema co hledat. -
-
Ty ses totalny trotl ... KV-1 je tank z toku 1939 ... vis ty demente, kdy nemci na rusko zautocili? Nj 1941 ... takze KV-1 zcela standardne potkavali ... a ano, byla pro ne defakto NEZNICITELNA. A vis proc rusaci ustoupili az k moskve? Protoze tomu nemel kdo velet. Dtto T-34-76, ten tank meli rusaci v 41' ve vyzbroji, a nemci nemeli NIC, co by se mu mohlo postavit.
I tahle T-34 samozreme tygra z blizka znici, navic v dobe tygru uz se bezne na fronte vyskytovala spis T-34-85. Tak si tygra da na nejakych 600m. Ano, tygr ji muze znicit na daleko vetsi vzdalenost, jenze na vetsi vzdalenosti se v realu nevalcilo. -
hezkej stěr *1*
-
Panzer III a IV bojovali na východním frontu, KV-1 taky byly ve službé už od roku 1939. Panzer IV byla prvně určena na podporu pěchoty, Panzer III byla vyrobena přímo na ničení nepřátelských obrněnců. Takže si o tom něco zjisti, než tady začneš prskat.
Ale počkat, já vlastně mluvím na trolla, tak o co se snažím
-
-
-
Tak si právě hezky potvrdil, žes to maximálně zapl, ale nehrál anebo, že to těžce neumíš
-
-
Potvrdil, že neumí mířit na průzory. *1*
-
-
Ano na 500 metru me tyhle ruske ufa vydnavaj kamkoli me trefi, ale ja musim mirit na pruzor, jj z 500 metru mimo arkady, tak urcite !
Tyhle ty fanboys omg.
-
-
Spíš potvrdil, jaká hovadina to opravdu je.
-
-
T-50 je nepříjemná, ano, ale T-34 je velice zabitelná tier 1 němcem
-
-
-
-
-
Tady to někdo neumí tak rozhlašuje, že je to s*ačka
-
-
brigada od gayinu vynasi ?
-
-
A teď mi přelož aby tomu rozuměli všichni, ne jenom ty, protože já tam nevidím jakoukoliv návaznost na to, cos říkal předtím
-
-
ze si zaplacenej trapak aby si vychvaloval blbou hru a nalakal lidi na tu pay2win zrudnost
-
-
gaijin platí za to že jejich hru vychvaluješ v bezvýznamné internetové diskusi? kde si můžu podat přihlášku? *1*
jako trochu toho pay2win to je, ale řekl bych že jen z dost malý části, mnohem víc to záleží na týmu jakej dostaneš (což neovlivníš) a na skillu (kterej evidentně nemáš) -
Aha, dobře, a nějaký logický důvod pro to máš, anebo jsi jenom paranoidní, popřípadě trolluješ? Já bych se vsadil, že je to ta poslední možnost
-
-
-
-
-
-
radši mírněte to nadšení protože je na tom opravdu dost znát že je to jen beta
-
-
Z toho co jsem mel moznost zkusit (coz bylo asi 2 hodiny hrani vcera v noci) jsem zatim opravdu spokojen. Jsem jenom zvedav kdyz se tam budou moct konecne proletet letadla.
-
Furt je to lepší než X letá beta od WoT...
-
-
V čem je WT (tanky) horší jak WOT?
1/ Pouze 4 mapy pro tanky.
2/ Žádný end-game ve formě klanových válek a podobně
3/ Divný systém posádek, ten ve WOT mě prostě přijde přirozenější.
4/ Některé stromy nejdou kácet.
V čem je lepší?
Ve všem ostatním, jízdní model, model poškození, grafika, zvuky, balistika střel..... -
-
Tak jako ale musíš počítat s tim, že je to pořád jenom beta, kdežto WOT je venku už hodně dlouho. Tak je jasný, že tam ještě neni všechno dotažený do maximální kvality. Stim prostě musí každej počítat.
-
-
Je a neni, wotko vyslo taky jako beta ... a v minimalne jedny veci bylo nekde jinde - protivniky si videl (pomijim problemy se spotem) tady je nevidis, ani kdyz je "vidis", takze se cela bitka meni v hledani mezi travou a krovim ... tohle radne podelali.
-
-
No normálním tankem taky nesundáš strom jako ve WoT;) Aspoň ne bez poškození a v takové míře jako ve WoT. Jinak každý týden má přibýt nová mapa pro tanky. Celkově 16 map.
-
-
http://youtu.be/2wimFnubzrQ
-
-
Pokud vím, tak toto je poněkud modernější a mnohem těžší tank než ty, co se vyskytují ve WT. Teda pokud mi něco neuniklo.
-
Takový panzerkampfwagen IV, kerým jezdím ve WT já (a nesundávám stromy) váží 25 tun s maximální rychlostí 16 km/h (mimo silnice).
Abrams váží zhruba 65 tun s maximální rychlostí 40km/h (taky mimo silnice).
Takže ta kinetická energie bude u druhého jmenovaného podstatně vyšśí a proto bych nepoužíval tohle video jak důkaž
-
-
-
-
No já jsem tedy Ground Forces hodně zklamaný. Pod masivní bublinou komunity jsem si to představoval jako hrozně moc "Awesome" hru.
Vydržel jsem u toho dvě hodiny s těžkým přemlouváním sebe sama, že tomu přijdu na chuť.
Nicméně mi ta hra nepřinesla žádnou výzvu prostě nic. Grafika? No zpívali se písně a skládali básně jaká je to bomba a pastva pro oči. Skutečnost? Řekl bych lepší průměr. Hratelnost? Dávám 6/10 a chytat lepší spoluhráče, kteří aspoň trefí soupeře, tak možná bych dal 7/10. Weak spoty jsou u některých tanku problém. No spíš bych řekl u většiny pro většinu hráčů. Hraje to totiž obrovské množství "lamiček", co střílí kamkoliv to jde. Ale rozhodně né do weak spotu. Tím pádem, když chytnete stádo "lamiček", tak je to konec. Jediný hratelný mod je simulace. A naprosto otřesná je arkáda. Tanky tam litájí jak kdyby byli z papundeklu a občas jsem měl pocit, že hraju nějaký "drift race" z Need for speed.
Ano je to teprve CBT, takže to snad doladí, nicméně do té doby WT rozhodně nepustím.
Kdybych měl hodnotit tak 6/10 víc si to zatím nezaslouží.
PS: WoTko už nějakou dobu nehraji. I když občas dám s kámoši "četu" a musím konstatovat, že je to pořád větší zábava než současný WT: Ground Forces. Časem to snad bude lepší. -
-
No vidíš, já se třeba za lamu považuju, není výjimka, že mi tančík zničí krátce po začátku bitvy a přesto si to užívám. Weak spot? Co to je? Vidím tank, střílím. Sundají mě? Ok nas. ere mě to ale je to hra. Zprávy v chatu jako "noob team" apod mám u zádele. A "vysloužilý" WoTkaři, co to ukrutně hrotí a v diskuzích častují ostatní hráče jako lamičky, mám ještě dál... ;-) Ale abych to nehrotil zase já, taky mě občas štve, když si v letadlech v domination necháme zabrat všechny letiště. Ale co, je to hra, někdy se daří, někdy ne.
-
Mensi poznamka je to OBT. (CBT jiz bylo).
-
-
barevně přeplácané
-
Funguje tam už to, že tam létají hráči spolu s hráčema na zemi? Viděl jsem tam různé letadla ve vzduchu, ale přišlo mi, že to jsou boti.
-
-
Niekde som čítal že to pripája až pri vyšších tieroch ale v hre som to ešte nevidel...
-
V CBT to fungovalo u realistic a simulator nastaveni, ted v open bete to nicmene zatim nejde, letadla jsou skutecne boti, stejne jako nektere tanky (ktere jsou neuveritele otravne a doufam ze je brzo odstrani).
-
-
Pro ty co čekají na letadla+tanky dohromady v jedný bitvě tak ty budou přístupný až hráči dosáhnou vyšších tierů u pozemních jednotek. Bylo to v tiskový zprávě na DEVblogu *3*
-
Hral jsem Closed Betu, protoze jsem si koupil balik za 20 EUR. Tzn mel jsem premiovy ucet na 2 tydny. Closed betu jsem si uzival, i kdyz jsem prohral, dostal jsem dost research bodu a celkove vsecko celkem odsypalo.
Premium mi skoncilo a prisla Opet Beta. S radosti jsem se do ni vrhnul a hned za nemce. Co me sokovalo bylo,ze jsem temer NEUSTALE bojoval proti Tier 2 T-34, na ktere jsem se s Tier 1 nemeckymi tanky moc nechytal. Ze hry se stalo utrpeni, z 20x simulator bitev jsem mel 1-2 vyhry. Kdyz celim T-34kam, tak je obrovsky problem cokoliv znicit, kdezto me casto daji na 1 ranu. Za prohru mam tak 300 vyzkumnych bodu,za vyhru tak tisicovku (trochu zobecnuju). Oproti uzavrene bete, kde mi pripadalo ze match making funguje 10x lepe a bez premium uctu,je muj herni zazitek opravdu katastroficky. Snad se to trochu zlepsi prechodem na Tier 2. Jo a hraju jen Simulatorove bitvy, arkada mi pripada dost spatna. -
-
t obude asi tým, že za rusov čaká v que 10 ľudí a za nemcov 150
-
hele mě přišlo hrozný utrpení hrát s tou rerezvní Pz II od Němců, ale jakmile odemkneš ty první Pz III a IV (cože je tak na půl hodinky s prémiovkou za zlaťáky co ti daj za tutorial) tak se karta obrací a vraždíš zas pro změnu ty
-
-
Otacet se to zacina az s Pz III L... tier 1 je za nemce docela utrpeni. Nerikam ze to nejde ale ty pomery vyhranejch a prohranejch her jsou proste pro nemce moc spatny.
-
-
To bude proto ze tohle je pay2win hra a podobne jak ve wotku s premiakem mas pro tebe vhodnejsi matchmaking.
Na Tier II se moc nespolihej, pac pak tam urcite natebe vybehnou tier III. A dokola to same.
Ale naprosto souhlasim se vsim. -
-
Jedinné, co je přehnané premium, je ten Sherman z 1944 na II tieru... Když si k němu dá člověk nějaký nízký lvl tanky (battle rating 1.0-1.7 a počítá se ze tří nevyšších) tak se dostane do bitev, kde prostě kraluje... což není zrovna dobře.
-
-
Tak on Tier 1 T-34 prototyp taky neni uplne kosher. Je to defacto Tier 2 T-34 jen legalne na Tieru 1, takze to tam dost valcuje.
WT se mi libi,ale ma to dost chyb. -
-
Má, bohužel. Pořád je to ale skvělá zábava.
-
-
-
Mně zas naopak připadá, že s premium účtem to člověka záměrně hází do slabého týmu, aby si těch bodů moc nevydělal a měl nutkání si ten účet zaplatit zase. Je to asi kravina, ale podle mě na tom něco bude, premium účet jsem měl 2x a vždy jsem u toho strávil dost času. Poprvé jsem lítal jen letadla a z cca 80 bitev bylo 65 drtivých proher (naprosto zoufalý team). Včera jsem si dal na den premium účet a hrál jsem jen ground forces. Z cca 60 bitev jsme vyhráli jen 5, tady už podle mě něco smrdí. Nechce se mi věřit, že je to jen náhoda, protože team byl vždycky složený z úplných zoufalců a bylo jedno, jestli hraju za Němce nebo za Rusy.
Myslím si, že kdyby tohle chtěl Galijin nějak přečůrat, tak na tom není nic těžkého, udělají skript do matchmakingu, který povybírá hráče podle statistik a je to. -
-
musím jenom souhlasit WT už hrají delší dobu a když sem si zapnul premiak tak sem najednou začal prohrávat až mě to celkem hodně flustrovalo, bavím se teda o HB v letadlech a jak sem neměl premiák tak zas najednou skoro samé vyhry...takže je možné že na tom něco bude !!
-
-
-