Přejít na výpis diskuzí
Team Fortress 2 PC lze ode dneška hrát zdarma
24.6.2011 | levis
91 příspěvků
-
vcera me taky nesli ale dneska je to ok
-
Před měsícem jsem si to koupil. No co, alespoň budu mít nějaké ty výhody, ale jinak FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
-
Stah sem Team fortress 2 free to play... tesim se na to jako blazen ale kdyz to pustim (pres steam) tak mi to nenajde zadyn servery... sem zoufalej prosim moc poradte..
-
a ten kůň mi říkal, že má nabíječe jménem Zajo....
-
Ono sa to nakonec po 20% zacalo stahovat rychl, takze som uz hral vcera :)
-
Asi ma vsade rovnake heslo :D
-
Jediná věc z které mám strach jsou cheatery... když dostanou VAC Ban tak si prostě udělají novej účet :/
-
Protože to teď stahuje každej :D.... přepni si na server někde v indii a půjde ti to rychle :D
-
Uvidíme, za jak dlouho to bude jasné těm zprávařům z Nova TV... *3*
-
noo kvuli tomu ze kdyz jsem mel na steamu region nastaveny na CR tak se mi TF 2 stahoval neuveritelne pomalu, tka jsem dal na US a to jelo rychleji, zkusim zmenit zpet na CR a vyzkousim vase rady :) ... diky moc vsem za radu
-
jednoducha rada, treba povolit vo FW aby sa mohla hra pripojit na siet. a potom len pockat obcas to trva dlhsie ale vetsinou nie dlhsie ako 20s.
-
co je to za blbost? to by musel dat nielen heslo ale aj heslo na email, snad nikdo nieje tak blby aby dal niekomu heslo na acc aj email s heslom.
-
neboj sa za par mesiacov sa pripojim tak dufam ze sa dovtedy naucite aspon pointu hry. dalsie grify vas potom naucim ja *5*
-
a este mi povedz o ktorej hre to hovoris kedze ani v TF2 ani CSS ziadne lvl niesu je fakt ze hram borderland ale pochybujem ze sa napojis ked hram len single :)
-
Az na to, ze povodne bolo TF2 propagovane v ramci "free week".
Ked som na tiscali videl nadpis, ze TF2 je zdarma, tak som si najprv myslel, ze o tej akcii len neskoro informuju... ale po rozkliku mi to uz bolo jasne. -
Mam rovnaky problem aj s CS 1.6 aj s TF2 ... proste si vygoogli nejaky CZ/SK server a pridaj si IP do oblubenych a pojde to.
-
JO. Taky jsem na to hleděl jak tele na nový vrata. Je to sice nepřehledné, na druhou stranu už člověk nemusí hledat recepty na netu
-
nenaslo? To je divné. Kdyžtak dej browse servers a pak refresh. Nebo můžeš v nastavení steamu změnit region.
-
To je tim, ze dava heslo kazdymu debilovi a nebo leze na fake steam stranky *12*
-
Mám dotaz prosim... ohedne Steamu a TF2 jsem naprostej novacek... samozrejme jsem si to nainstaloval a spustil, chtel jsem hrat MP a nenaslo to nejaky servery,... nemuze nekdo poradit co to bylo, pripadne jak na to? predem moc diky :)