Přejít na výpis diskuzí
Team Fortress 2 PC lze ode dneška hrát zdarma
24.6.2011 | levis
91 příspěvků
-
2x? To co nemas zabezpecene?
-
konečně, poté co mi ukradli Steam acc s TF2 2x už jsem se na to vykašlal,,, jedna z nejlepších taktických fps co existuje,, a hodlám se tvrdit že nejlepší
-
Hej.. hlavne, ze ty si bol hned totalny davac ked si to prvy krat zapol a zabijal si vsetko ako na beziacom pase. Kazdy ta obdivoval a skladal ti poklonu.
Nebud smiesny. -
Lížeš koule koňovi a ješte se tím chválíš!
-
Tady u nás jo no, tady je to bída. Člověk si holt musí najít nějakej server, kde to trošku někdo řídí a ty lidi to baví. Odpoledne jsem hrál a že bychom tam měli nějakou převahu nováčků jsem si nevšiml... stejný jako vždycky :)
-
Furt mám radši flamovaci nervaky, než nový kretény kteří neumijou hrát a podporovat se navzájem .. stačí se teď připojit na jakejkoliv server a je to plný neschopných hňupů, kteří si to stáhli protože je to free ...
-
Čekal jsem, co všechno dostanu, za to, že jsem "platící hráč" a ona jen jedna hatka? Tak to teda nic moc.
Je mi jedno, jestli se mnou bude hrát pár nováčku, nicméně vraťte starej crafting systém. Ten novej se nedá vystát. -
A já Peteho při tom budu supportit medikem a kličkovat u toho jako ztěklý zajíc :oP
-
Protože Nově trvá týden, než si zjistí skutečná fakta...
-
no tak nějak jsem to myslel...
-
http://tn.nova.cz/magazin/hry/hry-zdarma/popularni-online-strilecka-team-fortress-2-je-na-tyden-zdarma.html tady píšou že je to týden
-
Já hraju celý 4 roky s tím základním. Ani neumím sestavovat ty nový serepetičky nebo něco prodat. A dá se to naprosto v pohodě.
-
Takže já mám premium účet jo? Hned to jdu vyzkoušet *3*
-
sundám si tě i s mým nultým levelem...
-
dobre urobis, aspon nebudeme musiet trpiet nejakeho flamovacieho nervaka
-
nekdy sou lepsi i ty zakladni :D akorat vzhled je horsi potom
-
takovou hovadinu ani zadarmo ty jo
-
Tady je nutno podotknout, že ačkoli je v TFku dost hodně itemů, tak je to dobře vybalancované. V podstatě si úplně v pohodě vystačíte se základními zbraněmi, ty co se kupujou nebo padají jsou jen lehce obměněné verze těch základních.
-
ach jo, to bude zasa neewbikov, este teraz si pametam na posledny freeweekend to som to vypol po 5 minutach. no nic, este mi chyba v CSS asi 50 archi. takze sa presuniem tam.
-
de vám to někomu nainstalovat ? mě to nejde na steamu stáhnout :D