Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 2x? To co nemas zabezpecene?
  • konečně, poté co mi ukradli Steam acc s TF2 2x už jsem se na to vykašlal,,, jedna z nejlepších taktických fps co existuje,, a hodlám se tvrdit že nejlepší
  • Hej.. hlavne, ze ty si bol hned totalny davac ked si to prvy krat zapol a zabijal si vsetko ako na beziacom pase. Kazdy ta obdivoval a skladal ti poklonu.

Nebud smiesny.
  • Lížeš koule koňovi a ješte se tím chválíš!
  • Tady u nás jo no, tady je to bída. Člověk si holt musí najít nějakej server, kde to trošku někdo řídí a ty lidi to baví. Odpoledne jsem hrál a že bychom tam měli nějakou převahu nováčků jsem si nevšiml... stejný jako vždycky :)
  • Furt mám radši flamovaci nervaky, než nový kretény kteří neumijou hrát a podporovat se navzájem .. stačí se teď připojit na jakejkoliv server a je to plný neschopných hňupů, kteří si to stáhli protože je to free ...
  • Amim
    Čekal jsem, co všechno dostanu, za to, že jsem "platící hráč" a ona jen jedna hatka? Tak to teda nic moc.

Je mi jedno, jestli se mnou bude hrát pár nováčku, nicméně vraťte starej crafting systém. Ten novej se nedá vystát.
  • Hanzales
    A já Peteho při tom budu supportit medikem a kličkovat u toho jako ztěklý zajíc :oP
  • Protože Nově trvá týden, než si zjistí skutečná fakta...
  • no tak nějak jsem to myslel...
  • http://tn.nova.cz/magazin/hry/hry-zdarma/popularni-online-strilecka-team-fortress-2-je-na-tyden-zdarma.html tady píšou že je to týden
  • Já hraju celý 4 roky s tím základním. Ani neumím sestavovat ty nový serepetičky nebo něco prodat. A dá se to naprosto v pohodě.
  • Takže já mám premium účet jo? Hned to jdu vyzkoušet *3*
  • Pete.palis
    sundám si tě i s mým nultým levelem...
  • dobre urobis, aspon nebudeme musiet trpiet nejakeho flamovacieho nervaka
  • nekdy sou lepsi i ty zakladni :D akorat vzhled je horsi potom
  • takovou hovadinu ani zadarmo ty jo
  • Tady je nutno podotknout, že ačkoli je v TFku dost hodně itemů, tak je to dobře vybalancované. V podstatě si úplně v pohodě vystačíte se základními zbraněmi, ty co se kupujou nebo padají jsou jen lehce obměněné verze těch základních.
  • ach jo, to bude zasa neewbikov, este teraz si pametam na posledny freeweekend to som to vypol po 5 minutach. no nic, este mi chyba v CSS asi 50 archi. takze sa presuniem tam.
  • de vám to někomu nainstalovat ? mě to nejde na steamu stáhnout :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit