Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kukam, ze dnes to zo steamu asi nestiahnem :D 2Kb/s - 10Kb/s a kazdu chvilu sa to vypina...
  • Výborný *1*
  • Ethy
    Tam jsou vtipný ty hitboxy kolikrát, to je fakt :D
  • Ale nejvtipnější je counter-strike: source..
  • Spíš mi šlo o to že dávaj zadarmo hru co už mám koupenou. Kdybych L4D nějak extra chtěl tak jsem si to dávno koupil. *3*
  • Další dobrej joke! Tleskám a těm, co jej nepochopili, (ironicky) také *1*
  • Za 4 eura minuly tyden :).
  • A co Meet the Medic, na to jste zapoměli?
    http://www.youtube.com/watch?v=36lSzUMBJnc&feature=feedf
  • ucho
    L4D prodávali už za nějakých 90,- druhý díl za stejně směšnou cenu...
  • Souhlasím, eště že sis koupil CoD. Aspoň nebudeš oxidovat v TFku.
  • No hele, ono se sice dá nakupovat plno předražených pí*ovin, ale zase zbraně se časem dostaví samy(kdo je nedočkavej ať platí) a přece je jich jen pár fakt lepších než jsou základní kousky(já požívám aktivně jen jednu).
  • Tak celkem logickej krok. TF2 je tu 4 roky, takže už nemaj moc potenciálních zákazníků, kteří by si tu hru koupili. No a když do tý hry zavedly mikrotransakce, tak už to byla jen otázka času, kdy z toho udělaj Free2play. A navíc se teď nový hráči budou chtít vyrovnat veteránům, tak budou nakupovat a nakupovat a Valve na tom vydělá víc než kdyby to nechali při starým.
  • Portal, Alien Swarm, TF2...to všechno už lidem zpřístupnili zadarmo. Je mi jedno, jestli jen chtějí chytře přinutit lidi dostat Steam do jejich počítačů. Protože takové hry dávat zadarmo, to je teda nářez! Berte lidi, TF2 za to stojí!

Jen je škoda že nedají něco co není v oranžové krabici, páč ji mám koupenou už dlouho a takový L4D zadarmo bych třeba mnohem raději. *1*
  • hm super... co je to za napad dat hru zadarmo...
  • Ethy
    Tak ty musíš bejt asi dobrá pí*a :))
  • Ethy
    Hrál jsem kolik let (i klanově) a mohu říct, že je to jedna z nejlepších MP týmových FPS vůbec, stahovat a hrát, všichni !!! :)
  • To je zase fail novinka :D
    Nejenom ze blbe odkaz, ale ani to video nefunguje s hlaskou, ze k nemu neni pristup :D
  • Jasně, chápu jak to myslíš. Ale mě osobně to vůbec nevadí. Alespoň bude koho připichovat šípem ke zdi *1*
  • tak ja sem si to taky uzil koupil sme to jako orange box hned jak to vyslo a hraju to do dnes je to uzasna hra a skoro jedinouj multiplayer kterej me bavil a bavi ale tohle je trosku moc zmenit to na free to play dnes se da samotny TF2 sehnat levne i tak to vim ale byl ybch radsi kdyby to bylo furt stejny
  • No aspoň se zase zaplní servery.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit