Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Grafiku to ma uzasnou, nicmene bych to ma podle me zbytecne hnusny zabarveni. Ty scenerie myslim delali podle fotek, ale bohuzel meli fotak asi nastavenej na vyvazeni bile ''auto'' nebo tak neco. Vzdycky kdyz takhle fotim tak jsou pak ty fotky hnusne namodraly, a ne jenom ze to je na oko hnusny ale vubec to toriz ani neni realny. Auto AWB se proste jenom hodi akorat tak nekam do zpravodajstvi. Vetsinou rezim ''zatazeno'' venku udela barvy realny, tak jak v zivote jsou.
    U typu takovyhle hry to plati dvojnasob, kdyby ty barvy udelali teplejsi, vypadalo by to podle me mnohem lip.
  • Ne, kdybys dělal něco jinýho než tady stupidní trolling, tak bys věděl že Dan několikrát říkal že prakticky všechno co je tam vidět bude vylepšený, nebo doslova udělaný znova. Animací je tam dost málo, taky zřejmě motion capture obličejů.
  • Je vidět, jak alpha Warhorse strašlivě poškodila. Za včerejšek vybrali tolik peněz, kolik obvykle vyberou cca za týden a pokořili další stretch goal. *1*
  • Hudbu doporučuju vypnout. Alpha má skvělé zvukové atmosféry a hudba myslím jen zbytečně ruší. Na dveře se dá zvyknout / počítám, že o tom Warhorse ví a vyřeší. Crosshair u luku chybí asi schválně, ale je pravda, že při hraní zbytečně překáží. Obecně UI bych vyřešil jako mistr Gopher ve hrách Bethesdy. *4* *9*
  • Nojo nakrnout Vávru není žádná sranda. Vtrhne k tobě komando s červeným VH na zádech, hoděj ti pytel na hlavu a za chvilku se potápíš na dno Orlické přehrady s betonovými polobotkami na nohách. Proč si myslíš, že je Mafie v našich končinách tak dobře hodnocená? Protože každý komu se nelíbila skončil jako žrádlo pro prasata. Zdejší hateři mohou být rádi,že Vávra odešel z 2K czech po neschodách s vedením, kdy chtěl odpůrce Mafie 2 podrobovat právu útrpnému. Protože jen pramálo zubožených kreatůr může vyprávět o bestiální krutosti, jež dohnala Vávru k znetvoření jejich těl do nelidských podob, aby ukojil svou touhu po lidském utrpení. Vážně nevíte vůbec nic. *16*
  • Není po proudu nějaká chemička? :D
  • Malleth
    Ok, je to nádherný, o tom žádná. Úplně jinej level oproti jiným open world hrám, díky smyslu pro detail, kterej sem jinde do teď neviděl. Skvělý jsou i rutiny lidí, když pominu mistra lučištníka co tam mlátí do plotu.
    Na druhou stranu hraju hry zhruba 18 let a ještě sem v žádný hře neměl takovej problém s otevíráním dveří.
    Quest s lukem je extrémě frustrující, ale počítám že to není reprezentativní vzorek a proto si nejsem jistej jestli ho tam měli vůbec dávat.
    Taky je celkem paradox že celou hru je tam crosshair, dokud neequipnu luk :)
    Hudba je na můj vkus hlasitá a epická na to že tam jen honim ovci po návsi.

Celkově tam ale potenciál vidět je a těšim se až přidaj combat
  • ale vazne je to dost podobne serii Elder Scrolls, nie len Skyrimu *1*
    Hlavne, co sa interface tyka, tam je podobnost viac nez len nahodna, ale ja som zato rad, vyzera to prehladne a prijemne.
  • to je samohana, kdyz toho nenechas narostou ti na dlani chlupy a taky prijdes do pekla, mozna ti i upadne ocas a nejsi jesterka takze uz ti nedoroste
  • Omlouvám se za offtopic, ale potřebuji poradit. Je mi 12 let a včera jsem si poprvé zkoušel hladit svůj ocas. Hodně se mi přitom zvětšil, ale byl to krásný pocit, tak jsem pokračoval a nakonec na mě přišel takový nádherný pocit, který trval několik sekund a z penisu mi přitom létala nějaká lepkavá bílá tekutina. Bylo to moc příjemné a zopakoval jsem si to pak postupně ještě třikrát. Je to normální? Má z ocasu vždy cákat ta tekutina? Mohu to dělat často a neuškodím si tím?
  • pekne drahy! Za to ze investuju svoje penize do firmy co bude na mnou sponzorovanem vyvoji "vyrobku" vydelavat docela velky prachy, dostanu jen finalni produkt a z pripadneho zisku nic, zato se vubec nemusim finalniho vyrobku dockat, nebo nebude mit predpokladanou kvalitu... Ale je tu bonus, ZDARMO jim mohu delat Alfa testra a to se vyplati *11*
  • wenceslaus
    Hlavně že to víš ty, lol.
  • Nejvic me fascinujou podobny zvanilove, ktery ani nevedi, co ma byt v jaky fazi hotovy. Pokud toto ma byt ukazka technologie, tak v tom ma ta technologie zatracene dobre fungovat, byt v tom nemusi byt vubec zadny obsah. Kdyby mi tohle nekdo predved jako potencielnimu investorovi, tak ho nevyhodim dverma...

Ukazka nezvlada ani zcela trivialni veci, a prave po technologicky strance je zabugovana jak svina. Je to dokonce mnohem horsi, nez to co bylo prezentovany uz nekdy pred 3/4 rokem. Njn, udelat v roce 2014 vesnicana, kterej se nepropadne nekam do textur, to vyzaduje nekolik let vyvoje.
  • Ani ne, to spis ty mas sklerozu.
  • Fauna je manželka od Fauna
  • Danovi tedy musí pěkně stoupat pára z uší, jak všichni zmiňují podobnost se Skyrimem *1*
  • jó to je ten propadák, co dělá buran Vávra...nezajímá
  • Mně nejvíce vyhovoval RealVision ENB, každopádně máš samozřejmě pravdu, ovšem předmětem diskuze byly hlavně tři výše zmiňované screenshoty, které jsou prostě tragické. Navíc postoj mám k tomu zhruba podobný jako ty, nebudu až tolik lpět na grafice, kterou i tak očekávám na vynikající úrovni. Teď už jsem jen modlím, aby se to Vávrovi povedlo.
  • mirekdusinojc
    Jo já s tebou naštěstí taky ne a neboj, Hoši od Bobří řeky patří k mojí oblíbené próze, i když tam žádný Mirek Dušín nefiguruje.
  • XXDarthVaderXX
    Je to ALFA verze proboha. Pokud si někdy, nějakou kdy hrál ba třeba i betu, která by měla být už jinde, tak víš, že beta měla povětšinou hordu chyb, nedodělků a často to někomu ani nešlo. U Alfa verzí často není ani pořádně odladěnej engine(nehrál jsem, ale tak odhad mi říká, že o 30 - 50% by měl jít nahoru...snad). Vlasy, oblečení atd. To asi jetě chvíli potrvá. Pokud jde třeba o kameru je myslím, tak schválně...od toho je alfa verze, aby se vyzkoušely různé pohledy na věc. Když si člověk vzpomene co vyváděl Relic u bety k Company of Heroes 2...člověk třeba ani neviděl na jednotky, protože ty ikonky nad ztracenejma věcma byly taaaaaak velký, že když se to nahromadilo na jednom místě, tak byl zmatek. O pádech, grafických chybách ani nemluvě...a to šlo o betu. U Alfi bych z toho takovou vědu nedělal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit