Přejít na výpis diskuzí
Technologická alfa verze českého RPG Kingdom Come: Deliverance je venku
23.10.2014 | Ladislav Loukota
359 příspěvků
-
To neeee. Jenom bych se netesil na ukazku kde budou lidi litat vzduchem, nepujdou otevirat dvere ,budou mizet textury atd. Asi to neni chyba tvurcu ze tohle hraci chcou a tesi se nato, ale ja to proste nechapu.
-
tak já se těším v podstatě až na plnou verzi, hraní alfy mi nic nepřináší (maximálně bych otestoval, jak to šlape - zjistil jsem, že to ani nespustím :) ), ale vizuálně to vypadá parádně, takže když se jim podrží docílit toho, aby ten svět působil živě (ten pohyb NPC zatím nic moc), bude to bomba.
-
Ty nebudeš staromilec, ty budeš prostě kus deb*la.
-
Vzdělání nemá s důstojností nic společného.
-
Ano.
-
Hm...
„...Milá levná pracovní sílo z východu, v Praze tě nikdy nebudou mít rádi...“
To opravdu vypadá na vzdělance :-D -
Bez urazky, ale divam se na gameplay, a prijde me ze hrani teto Alfy je dost frustrujici zalezitost. Na tohle ste se fakt tesili?
-
Boj proti blbosti se řídí 3 termodynamickým zákonem. Nedá se vyhrát, prohrát, remizovat, ale nesmí se z boje odejít.
-
Jeden hlupák se potkal s druhým hlupákem a dali se do řeči, protože jenom hlupák s hlupákem si může notovat.
-
To mu nemůžeš vyčítat, Veskoslav má mentalitu dítěte, inteligenci automatické převodovky a sociální dovednosti bezzubého tuleně.
-
Asi takhle: Dvě hodiny hraní, 10/10, dále hrát netřeba.
-
Milá levná pracovní sílo z východu, v Praze tě nikdy nebudou mít rádi, na MFF jsem učil ještě, když ty jsi tahal kačera, emeritní výsady spojené s mým současným statutem v databázi neobjevíš, musel bys zapátrat po fyzických statcích. Jediný kloudný odkaz, který mohu poskytnout na tak již ztraceného studenta je na kolegu Johanise. A Dan Vávra v zastoupení WH má ve spolupráci s MFF co dohánět, stáže, kde se studentům hážou klacky pod nohy jsou zneužitím.
-
Do dvou hodin by měl být crack, počítej, že kolem půlnoci budeš hrát.
-
Ahoj panove/damy
MFF UK ziadneho Lorda Bloba neregistruje na Troji ako ucitela v oblasti mainframe. Tento predmet sa uz roky nevyucuje.
Aby tu nebolo pospinovane dobre meno fakulty uvadzam veci na pravu mieru.
Faktom je ze na KC:D sa MFF UK na vyvoji podielala formou konzultaci v oblasti hernej AI a neskor formou priamej technolgoickej spoluprace. Ludia z MFF casom presli do vyvojoveho teamu u WH a fakulta v spolupraci s WH publikuje medzinarodne prijimane clanky v oblasti hernej AI. Doktorandi a studenti MFF UK (informatika) stazuju vo WH alebo vyskumne s WH spolupracuju.
viz: http://artemis.ms.mff.cuni.cz/main/tiki-publications.php
(u WH medzi programatori su zastupeny ako absolventi MFF UK tak absolventi CVUT - to len preferovost :) )
Tom -
tahle featura tu byla už pred 20 lety, tos ješte nebyl na svete
-
Ale nejvíc mě stejně dostalo to, že když člověk proběhne prádlem, tak se prádlo hýbe:)
-
Byl by link na Vasi disertaci? Dekuji
-
Ne, ale najdeš tam svou mámu, hledej "ugly bitch"
-
je to už na torentech?
-
CUNI a MIT, disertace se specializací na mainframe.