Přejít na výpis diskuzí
Technologická alfa verze českého RPG Kingdom Come: Deliverance je venku
23.10.2014 | Ladislav Loukota
359 příspěvků
-
LordBlob: vygoogli si mě, mainframe krom mě nikdo jiný nepřednáší, externisti jsou pasé.
-
Rozumna rec. +1
-
A co mas za sebou ty, ze tomu vsemu rozumis?
-
To je staré, o vydání alfy napsal akorát Vávra na twitteru a tím to haslo.
-
pane Blobe, ta konkretni kancelar by nahodou nebola?
-
To můžu potvrdit z vlastní zkušenosti.
-
Ty si tady zhoubou, jednou za to zaplatíš... pak budeš litovat že si vůbec něco kdy zplodil. Na to člověk nemusí věřit v boha to je pravda. Mimochodem tu otravuješ jen ty tak padej zpátky odkud si přišel.
Statistiky na guglu mluví jasně - Veskoslav nejvíce příspěvků a každým gnem ještě více a více, je čas tomu udělat pžítrž a nastolit nový řád. Který bude bez Veskoslava. Kdo je se mnou, kdo je pro? -
Psát si sám se sebou je docela smutné.
-
unreale, prestan sem tahat tyhle narodnostni kokotiny, tady je to o hrach a ne o tom ze cesi jsou pepici a slovaci cobolove. ja jsem napul cech a napul slovak, tak me ne*er, vim jak to je:)
-
No kamo, podle me spis nevis ty. Jako dle screenu je ta hra graficky uplne v pohode. Byt ja vydani Alfy nechapu, nebudu ju kritizovat, na to je cas do Bety, kdy uz bude kritika na miste.
-
On by stačil Ban každý tu dostává ban tak proč by nemohl i Veskoslav? včem je lepší co, veskoslav přece není hlavním důvodem návštěvnosti Tiscali nebo ano? pokud ano tak je to ještě více smutné. *7*
-
Kdyžtak video update spojený s vydáním alfy https://www.youtube.com/watch?v=M6_02n5K9JQ
-
Pod to se můžu podpsat, ten člověk vůbec neví, která bije a všechny jenom omezuje.
-
Moje příspěvky tady tvoří 5% z celkového počtu příspěvků. Takže klidni hormon a neotravuj;)
-
Veskoslav: Ne, jsem o moc dál, kdyby nebylo mě, místo klávesnice bys měl klacek, místo myši kladivo a Cryengine by se programoval na děrovacích štítcích.
-
Veskoslave neříkal si něco o tom že už nebudeš reagovat na trotly? už to děláš zas a znovu. Zase bobtná diskuze tím směrem tedy Veskoslav 80% příspěvků. Dej si bacha jo? nebo si zas mlel tehdy sračkky žes byl naloženej v perníku či co. Chápeš že některé lidi ty vůbec nezajímáš, já už nechci o Veskoslavovy tolik číst kdo nechce taky... navhruji sepsat petici aby Veskoslav byl zde omezený max určité množství příspěvků. Dal bych to schválit vedení Tiscali... takhle to už kur*a dál nejde a musí se s tím něco udělat! Herl švec.
-
Takhle si tě představuju pane Lorde Blobe: https://www.youtube.com/watch?v=qqyf1jTjahk
-
No nevím, ale nejvíce nenávisti produkovali během kampaně bratři Slováci;)
-
A učíš programování v CryEnginu. Jasně.
-
musíš pochopit že oni nedokážou nasimulovat všechny situace a paradoxy co vtý hře vzniknou, tak dokonalý to po všech stránkách prostě není.. proto je tadle možnost early accesu na alphu, kde máš otevřený feedback založený na fanoušcích a nehnou ani brvou, co si přát víc?