Přejít na výpis diskuzí
Technologická alfa verze českého RPG Kingdom Come: Deliverance je venku
23.10.2014 | Ladislav Loukota
359 příspěvků
-
Veskoslav: Klidně se za mnou zastav, mám kabinet v Praze na Troji, učím na MFF programování se specializací na mainframe. Dám ti pár lekcí zdarma.
-
Vidiet, ako sa na Ceskom webe hodnoti Ceska hra Cechmi vacsinou negativymi nazormi a zaroven mi po pravej strane vyskoci reklama "Z lasky k Cesku" ...je velice vtipne *1*
-
Naprogramuješ sám? Nechci se nějak chlubit, ale v CryEnginu jsem dělal tři mapy do původního Crysis. A trvalo mi skoro dva měsíce než jsem se vůbec naučil programovat a další půl rok udělat 3 pitomé mapy. Věřím, že ty naprosto netušíš, jak se programuje atd. Tyhle kecy o tom, jak si to naprogramuješ sám, to bych fakt chtěl vidět. Fakt že jo. A jak tady zvracíš, tak jsi absolutní špička v programování a celý CryTek se k tobě chodí radit, jak že to mají udělat. Dokonce i celý vývojářský tým SC chodí na přednášky k tobě.
-
Morraw: v Cryteku dělají stejní pitomci jako ty a já, z 99% lidi co v roce 2007 a 2008 bastilili doma na koleni uživatelský obsah, ti lepší jsou ted v Cryteku.
-
Veskoslav: inovace ve tvém podání je recyklace staré kadiboudy novou, ze stejného materiálu, natřenou jiným odstínem, ale splachovat pořád neumí, ale tobě to vyhovuje, protože to, co od ní očekáváš ti splní. Já takový nejsem, já chci splachovat! A jestli se Vávra nezačne snažit, tak si to raději naprogramuju sám.
-
Na to podle mě ani nemá Warhorse prostředky a těmi prostředky myslím lidi. Nebo si myslíš, že tam jsou všichni experti přes CryEngine? Takoví lidi by už dávno dělali v Cryteku za úplně jiné peníze. Cílem Kingdom Come rozhodně není posunout grafické hranice dál než předvedla série Crysis.
-
Evidentně to první. Žádat o vrácení peněz, když je teprve alfa může jenom blb...
-
Tak si vem to letadlo a skoč z něho...ale nezapomeň - padák nech v letadle!
-
Jasně. A ještě tu o Karkulce. Nevím jestli jsi blbý, hloupý nebo jenom trotluješ.
-
Naopak at zavitá a vidí co tady za kretény kritizuje "hru" kterou ani nezkusily. Nejlépe aby šel nějakému tomu kryplíkovy napravit ciferník zdá se že by tady pár ichtýlků potřebovali provětrat. Sezení u kompu dennodenní plevelení na diskuzích jim evidentně moc dobře nedělá.
Ps: Vávry bych se být jimi bál... já osobně bych se bál. -
Cokoliv, co zveřejní musí reprezentovat kvalitu a důstojnost jejich práce, to, že jde o alfu nikoho neomlouvá, výsledky nejsou vidět. Už jsem požádal o vrácení peněz.
-
Ano, jinak zůstaneme stát na místě a nebudu hrát hru, kterou jsem už hrál, to je jako by mě někdo lákal koupit si úplně stejné auto, jako už mám. Raději si vezmu letadlo, než žlutý autobus místo bílého.
-
Jak říkám, absolutně netušíš která bije.
-
Dan tady byl na začátku. Jednoho z trolů cituje na svém FB:)
-
Ty jseš srandista. Vem si jakoukoli dnešní AAA hru a můžem debatovat o grafice. Každá vyniká v něčem jiném, ale rozhodně žádná není ideální nebo alespoň pro mě dechberoucí. Co se změnilo za třeba 4roky.. max. nasvícení a v tom si KC zrovna vede velice dobře. Porovnej si třeba skoro finálního Zaklínače 3(venkovní oblast). Je v tom takovej rozdíl? Navíc opětovně konzole tlumějí rozlet v grafice, tak o co jde.
-
Jdu tam, já je naučím jak má vypadat herní vývoj důstojný dnešní doby a dostupných technologií, jenom budou muset poslat Sony a MS omluvný dopis, že si ty své dvě krabičky musí strčit za límec, protože vzhledem k jejich hře můžou fungovat tak akorát jako popelník.
-
A ty z toho chceš grafický Crysis 4, posunující hranice enginu až za hranu nebo co ?
-
už ho mám *3*
-
Tvůj nazor je tady na mě. Je čistě, irelevantní. *3*
-
"graficky je na úrovni Crysis z roku 2007" ..si doufám děláš srandu ne? A nebo nemáš moc silné grafické cítění, což je taky možné..
Každopádně doufám, že sem Dan nezavítá, páč bych se opravdu styděl.