Přejít na výpis diskuzí
Technologická alfa verze českého RPG Kingdom Come: Deliverance je venku
23.10.2014 | Ladislav Loukota
359 příspěvků
-
Teselace a pár dalších detailů navrch viditelnou změnu a inovaci nepřináší, to je hlemýždí tempo a nestojí za zmínku, ale za to všechno můžou konzole a nenažranost investorů.
-
Co to zase meleš? Po přečtení tvých blábolů tady jsi největší expert na CryEngine široko daleko. A pochop, že tohle je úplně první verze hry. Chápeš to? Veze 0,1...
-
konečně příspěvek... který umí i pobavit :)
-
Jezis, tak bez do Warhorse ať tě najmou. Ty jim to tam ukážeš, jak se to má dělat. Myslím, že by z tvojích rad mohli těžit. Tady je jich škoda.
-
Lord Blob nebo tldr? Už se v tom ztrácím.
-
Ty tomu vůbec nerozumíš, s kritkou se musí začít hned při tvorbě, jinak z toho bude paskvil, nemůžeš jim dát volný prostor, jinak udělají akorát recyklát, což se jim zatím daří, místo pandrláka z Crysis udělali Honzu z venkovna 13. století a místo palmy tam narvali jehličnan.
-
Je fakt vidět, že naprosto netušíš, jaký je rozdíl mezi CryEnginem z roku 2007 a CryEnginem, který využívá Star Citizen či KC.... *7*
-
Není řeč o oficiálním Crysis z roku 2007, ale o uživatelských modifikacích Crysis, které posunuli engine už v roce 2007 o míle dál na úroven současného KC, který z jejich práce těží, ti nejlepší u Cryteku pracují ještě dodnes. Vávra přidal pár funkcí a drobností navíc, zatím to jsou ale detaily.
-
S tím, že tohle je technologická alpha, tedy to není ani alpha jaké známe z EA. Nejvíce se to podobá struktuře Star Citizen. Hlavní rozdíl je, že pokud by se mělo dělat těch 100 důvodů, tak až po vydání. Předtím je to naprostý nesmysl, obzvlášť u technologické vesničky.
-
tak prave sa zobrazil uplne sam od seba *1*
-
Engine už se podstatně nezmění, akorát odstraní bugy, přbudou questy a funkce jako jízda na koni a šermování, je to hotová hra, víc už s tím nehnou, graficky je na úrovni Crysis z roku 2007, vzhledem k tomu, že plánují vydání na rok 2016 jsou o 9 let pozadu, to se nemůžeš divit, že se to spoustě lidí, kteří ví, to co já, nelíbí a spoustě lidí, co to neví, jako ty, líbí.
-
CryEngine v roce 2007? Když už bereš drogy, tak to omez. Tohle je maximálně tech Demo Crysis 3 a ačkoliv je Crysis nádherný, tak už nemá na poslední verze CryEnginu. Tyhle pseudekecy se fakt daly čekat. A pár hodin v editoru? No vidím, že vševědoucí grafici a programátoři nevymřeli, ty jsi zářným příkladem. Když jsi takový "machr" a znáš lidi, co umí za pár hodin udělat něco, co někteří dělají měsíce, proč nevytvoříš něco takového? CryEngine se licencuje za pár drobných. Ale to by jsi dokázal, že jsi jenom další z trolích nul, co o programování a herních designu ví jenom to, co si přečetli na nějakém blogu.
-
Hmm..zkritizovat by toho dalo plno, dokonce by to i stacilo na 100 duvodu proc nemam rad Kingdom Come ok..zatim Alfa, tak mlcim.....(ty postavy jsou otresny, hehe..aspoň něco)
Krajina je moc hezka a uveritelna..asi jediny co k tomu muzu rict. -
No když vyšla v srpnu BETA na Pillars of Eternity, tak to byl taky pořádnej bugfest. Ale stačilo mi to, abych ochutnal atmosferu té hry.
Stejně tak tady. Nejde o ty bugy. 10 000 lidí se chtělo tou hrou co nejdřív projít. A je to něco jiného než čumět na videa. Upřímně, mám z toho zatím velmi pozitivní dojem. Svět, krajina na mě působí uveřitelně a měl jsem chuť se vydat někam na cestu a objevovat. Až ty města budou plná lidí a žít si svým životem, tak to bude paráda. -
Ja nemam potrebu nadavat, jak pisu su fanda hry i Dana. Ale pro me Alfa rozhodne nijak ocekavana nebyla, naopak nechapu lidi co si vedome kazi zazitek z plne verze, a nechapiu co je na zabugovane ukazce tak ocekavanyho. Neber me jako hatera, jenom mam v tomhle oldschool mysleni. Ne kazde musi byt snad povine z Alfy nadsene ne?
-
Tak to nevim kde je chyba, mě to normálně jede.
-
+1!!!
-
Souhlasím, ale uvědom si, že ty jsi rok tady cíleně mlel nesmysli a taky jsme to vydrželi. Nebo to byl tvůj mladší re....... brácha? bez urážky
-
Vávra by se měl v první řadě snažit minimálně o to, aby hra nevypadala jako tech demo Cryenginu z roku 2007, jinak to bude recyklát jako všechno ostatní, akorát místo ostrova v 21. století bude les a vesnice ve středověku a pár zbrojnošů s hráběma a lukem a za to nikdo rozumný nemůže zaplatit, to je práce v editoru Cryenginu na pár stovek hodin pro jednoho člověka, ne pro tým 50 lidí s rozpočtem 100 milionů.
Je mi jasné, že Vávra dělá hře image, scénář a tu správnou atmosféru, sám neumí naprogramovat ani hello world a za většinu technologických inovací může někdo jiný, ale měl by prográmátory minimálně pořádně zmlátit, at se vzpamatují a dostanou ze sebe výsledek hodný roku 2016. -
Graficky je ta hra opravdu fantastická! *14* Jen tak dál Warhorse, držím vám palce!
Opravdu ale nechápu některé negativní komentáře tady.. Proboha vždyť to zatím není ani plnohodnotná alfa! "TECH" Alpha verze "0.1" chápete? ...