Přejít na výpis diskuzí
Technologická alfa verze českého RPG Kingdom Come: Deliverance je venku
23.10.2014 | Ladislav Loukota
359 příspěvků
-
Když mají hotový engine, což oni mají, a neposunuli jej teda o moc dál, hra se dělá sama, jako když stavíš figurky na stůl a maluješ je štětcem, na všechno mají hotové nástroje, je to jako si zavázat boty, to co předvádí v alfa verzi je hodno roku 2007, stejný výsledek v té době dělalo desítky nezávislých vývojářů a to na tom makali sami v garáži! Viz odkaz http://youtu.be/ozy-hDQjmMk
Tohle není výsledek roční práce týmu padesáti lidí, co makaj na hře za 40 talířů měsíčně, ale hanba. -
-
Hmm další troll.
"Tohle není výsledek roční práce týmu padesáti lidí" Však není. To píšeš správně. Většinu lidí nabrali až po úspěšné kampani. Ty si snad myslíš, že to je vše co mají ? L-O-L -
Hmm odborník ...
-
-
Měl by sis sundat růžové brýle, rozvést se svou černošskou manželkou, přestat volit ČSSD a přestat podporovat ženské herní postavy.
-
-
Hmm deb*l ...
-
-
-
-
a kdy to ma byt kompletne hotové i s questy?
-
-
Prosinec 2015
-
-
Tak to je tezky scifi, kdyz vidim tu alfu
-
-
Je to víc jak rok. Bezne zadnou hru tak brzy pred vydanim nikdo nevidi, tkaze tezko rict.
-
-
-
-
Jen ve zkratce, at to mame rychle hotove. Vratit se do diskuze mne neprimel nikdo jiny nez arogantni Vavra, jenz se na svem fb opet nechal slyset, ze se mu tuze nelibi, kdyz se nekdo odvazi Paskvildom kritizovat. Jak alfu shrnout? Lze na jejim zaklade predem vyloucit, ze Paskvildom bude bomba, hra stoleti a dostane pet filmovych Oskaru? Zcela jiste ne. Ovsem jedine tehdy, bude-li vypadat uplne jinak, nez jak zatim vypada. Tedy jako zubugovany pseudointeraktivni medieval mod Google Earth. Libi se mi, jak mnou kritizovani fanaticti fandove Paskvildomu nadale potvrzuji svoji zaostalost, naprostou neobjektivitu a urputnou snahu odvracet zrak od tvrde reality. Usuzovat totiz z poskytnute prealphy, ze to "vypada skvele" a Undeliverance "teda bude bomba a super a diky Dave vole ses borec", muze opravdu jen blazen nebo osoba se zcela vymytym mozkem. Prirovnal bych to k situaci, kdy mne jakozto Vavrova investora tento zavola s tim, ze by mi rad ukazal slibne se rozvijejici, mnou draze zadotovany projekt, at hned dorazim a po mem prijezdu mi ukazal tri radky cecka s include stflib, math a stdio rka, ze to vypada slibne, co? Za to bych jej skutecne nevyhodil dvermi, jak zde jiz drive kdosi vtipne poznamenal, nybrz minimalne zachodovym svetlikem... Opet zduraznuji, ze bych si uprimne pral, aby KCD uspel a byla to nejlepsi hra, bohuzel Vavrovo studio uspesne pokracuje v devastaci mych ocekavani a nadeji na kvalitni produkt. Rad bych se napriklad konecne dozvedel vice o implementaci soubojoveho systemu, dynamickych questech a systemu vlastnosti, skillu, perku a atributech predmetu a vyzbroje v ramci zachovani realisticnosti i hratelnosti. To jsou totiz zasadni veci a po vice nez roce vyvoje uz by mely byt dostatecne rozpracovany a vytecny vzvojar jakym Vavra udajne je, by to mel vedet. To je dulezitejsi nez nekolik kurat a ovce pobihajicich mezi stredovekymi chalupami.. Ruku na srdce, divi se jeste nekdo, ze vydavatele s Vavrou vyrazili dvere??
-
-
Mohl bys rict konkretne proc ti to prijde tak strasny? Nejak jsem to v tom nenasel. Bohuzel je pravda ze jediny co na ty hre je zatim hezky je pravdepodobne jenom grafika. Nevim proc se tomu castokrat nekde rika ''technological'' alpha, kdyz technologicky je to v podstate priserny, od letajicich bab k strasnejm animacim. Tenkrat jsem nemohl pochopit proc je nektery vydavatele nechteli, ale kdyz jim to ukazovali s takovymhle zpracovanim, neni se moc cemu divit. Nemuzes proste rict ,,animace a pohyb vseho bude vypadat vyborne, jenom jsem na to do ted nemel cas'', to je neco co proste nekdo jen tak neumi, a oni to chteli videt. Vavra se snazi mozna az moc o opak tech ''pí ár keců'', ma k tomu dost takovej selskej pristup, no.
-
-
Strasny je jednak Vavruv pristup,alergicky na jakoukoli kritiku. Na to,ze mu hru zaplatili fanousci,v tuto chvili vubec nebere ohled. Prostě Vavra je guru ,neomylny,bohem vyvoleny a nikdo mu do toho nebude kecat. Presne takhle působí. Druha věc je, jak se k tomu stavi samotni predplatitele. Prijde mi pokrytecke a hloupe kazdy Vavruv krok glorifikovat a zbozstovat,kdyz v jeho projektu jsou nase penize. Kritika zvnejsku je důležitá, Vavra jede jako buldozer,ktery sam ridi a nekouka nalevo napravo a divim se,ze tohle producentum,tj.backerum,nevadí a jeste Vavru slepe podporuji. To je takove strasne...nepodnikatelske.Nechci aby me ekonomove chytali za slovo,samozřejmě, ze komunitni financování neni totez jako podnikatelska investice. Nicmene i jako drobni podporovatele by meli zadat viditelné vysledky,namisto toho se jim dostava pouze slibu a zcela absurdne nafouknutych predbeznych prohlaseni. Ta preview alpha je v podstatě jedna stredoveka vesnice v Cryenginu bez niceho... Je mozne, ze hra uz je ve skutecnosti dal,je mozne,ze je uz nyni skvělá,je mozna takrka cokoli,ale realne jsme zatim nevideli nic. Prostě to chce trochu racionalniho odstupu a reflexe.
-
-
Jeho sebevedomi je podle me urcite to spravny. Kreativni reditel proste musi mit nejakou vizi a ty se drzet, a ne poslouchat svoje programatory nebo 14 lety fanousky. Jednou rikal, jak kdyz tenkrat nekomu dal zahrat prvni Mafii, od kazdyho slysel ,,to si delas srandu s temahle nudnejma scenkama, ja chci strilet!''. Vime ted ze bez nich by to byla asi tak o 50 procent horsi hra. Nekolikrat v ruzejch podcastech nebo prednaskach rikal, jak je dulezity nezblaznit se z nazoru a ''rad'' druhejch, ale zaroven poslouchat a pripadne uznat svoji chybu a predelat to.
Ja osobne souhlasim v drtivy vetsine jeho nazoru o jinejch hrach. On proste jenom tupe nehraje, ale vidi ze ty hry sice jsou dobra zabava pro normalni lidi, ale pritom by sly udelat milionkrat lip snad ve vsem, jenom kdyby ty vyvojari nebyli tak pitomy, a nebo to nedelali na zakazku tem nad nima, ktery tomu vubec nerozumej a chtej jenom prachy. Nechapu jak ho nekdo muze nenavidet za Skyrim, protoze vsechny veci co tenkrat vypsal si zrejme nevymyslel, ty veci v ty hre proste jsou, a i kdyz ta hra cloveka muze jakkoliv bavit, tak musi uznat ze to je udelany proste hrozne, jinak lze.
Jeho fanousci momentalne pisou jakej je buh u kazdyho novyho screenshotu Kingdom Come, ale urcite je potreba tu hru maximalne podporovat. Ja doufam ze konecne zacne delat nejaky to zpracovani a co nejdriv to updatnout do ty alphy, protoze to jak koukam dost hru ponoruje, lidi vsude jenom pisou ze to ma strasny animace, a obecne je ta hra neskutecne malo znama, viz treba na youtube, kde jejich prvni, hodinu dlouhej live gameplay presahl asi jenom neco malo pres 100k shlednuti za celou dobu.
-
-
-
Ruku na srdce, pár odstavců by ti nezaškodilo. *4*
-
-
doporučuji navlect na sebe stary pytel a vyjit ven do prirody, mate to zadarmo. a jako bonus udelate taky neco pro svoje zdravi sedet porad za kompem se nevyplaci *7*
-
-
tobě taky doporučuji si na sebe navlíct pytel ale bez dírek a drž ho pořádně u krku aby tam nešel žádný vzduch :)
-
Zajímavý je, že tahle hra přitahuje neobvyklé množství larperů a historických šermířů = lidí, kteří v tý přírodě tráví docela dost času. *3*
-
-
lidí? *7*
-
-
A co mám psát? Vyšších primátů? *7*
-
-
ano to zní dobře, podlidi bych ti taky uznal *1*
-
-
Takže se o tobě můžu nyní vyjadřovat jako o vyšším primátu Frantovi? *5*
-
-
-
-
-
-
Veskoslave neříkal si něco o tom že už nebudeš reagovat na trotly? už to děláš zas a znovu. Zase bobtná diskuze tím směrem tedy Veskoslav 80% příspěvků. Dej si bacha jo? nebo si zas mlel tehdy sračkky žes byl naloženej v perníku či co. Chápeš že některé lidi ty vůbec nezajímáš, já už nechci o Veskoslavovy tolik číst kdo nechce taky... navhruji sepsat petici aby Veskoslav byl zde omezený max určité množství příspěvků. Dal bych to schválit vedení Tiscali... takhle to už kur*a dál nejde a musí se s tím něco udělat! Herl švec.
-
-
On by stačil Ban každý tu dostává ban tak proč by nemohl i Veskoslav? včem je lepší co, veskoslav přece není hlavním důvodem návštěvnosti Tiscali nebo ano? pokud ano tak je to ještě více smutné. *7*
-
-
s tvím názorem nesouhlasím
-
-
souhlasím s tebou houska
-
-
děkuji houska
-
-
-
Psát si sám se sebou je docela smutné.
-
-
To můžu potvrdit z vlastní zkušenosti.
-
-
-
Pod to se můžu podpsat, ten člověk vůbec neví, která bije a všechny jenom omezuje.
-
-
No kamo, podle me spis nevis ty. Jako dle screenu je ta hra graficky uplne v pohode. Byt ja vydani Alfy nechapu, nebudu ju kritizovat, na to je cas do Bety, kdy uz bude kritika na miste.
-
-
Moje příspěvky tady tvoří 5% z celkového počtu příspěvků. Takže klidni hormon a neotravuj;)
-
-
Ty si tady zhoubou, jednou za to zaplatíš... pak budeš litovat že si vůbec něco kdy zplodil. Na to člověk nemusí věřit v boha to je pravda. Mimochodem tu otravuješ jen ty tak padej zpátky odkud si přišel.
Statistiky na guglu mluví jasně - Veskoslav nejvíce příspěvků a každým gnem ještě více a více, je čas tomu udělat pžítrž a nastolit nový řád. Který bude bez Veskoslava. Kdo je se mnou, kdo je pro?
-
-
-
Omlouvám se za offtopic, ale potřebuji poradit. Je mi 12 let a včera jsem si poprvé zkoušel hladit svůj ocas. Hodně se mi přitom zvětšil, ale byl to krásný pocit, tak jsem pokračoval a nakonec na mě přišel takový nádherný pocit, který trval několik sekund a z penisu mi přitom létala nějaká lepkavá bílá tekutina. Bylo to moc příjemné a zopakoval jsem si to pak postupně ještě třikrát. Je to normální? Má z ocasu vždy cákat ta tekutina? Mohu to dělat často a neuškodím si tím?
-
-
to je samohana, kdyz toho nenechas narostou ti na dlani chlupy a taky prijdes do pekla, mozna ti i upadne ocas a nejsi jesterka takze uz ti nedoroste
-
-
Ani to není moc náročné, dá se to zapařit i na průměrném netbooku :) https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=VYLHN_SoJRA
-
jó to je ten propadák, co dělá buran Vávra...nezajímá
-
je to už na torentech?
-
-
Do dvou hodin by měl být crack, počítej, že kolem půlnoci budeš hrát.
-
Ne, ale najdeš tam svou mámu, hledej "ugly bitch"
-
-
je tam jen část herní mapy nebo je tam už celá? a kolik tech herních mechanizmu chybí? jsou tam už treba questy, minihry jako remesla a pod?
-
-
je to očesané, určené na otestování, ne na hraní.
-