Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne vazne nijak to nehejtuju, su fanousek Dana a na KC se tesim jak blazen, ale jake ma vyznam vydat takove bugfest? Jako ze jim hraci napisou mate tam bugy, to snad musi vedet sami ne,
    • Morraw
      No když vyšla v srpnu BETA na Pillars of Eternity, tak to byl taky pořádnej bugfest. Ale stačilo mi to, abych ochutnal atmosferu té hry.
      Stejně tak tady. Nejde o ty bugy. 10 000 lidí se chtělo tou hrou co nejdřív projít. A je to něco jiného než čumět na videa. Upřímně, mám z toho zatím velmi pozitivní dojem. Svět, krajina na mě působí uveřitelně a měl jsem chuť se vydat někam na cestu a objevovat. Až ty města budou plná lidí a žít si svým životem, tak to bude paráda.
    • To je dneska normalni, takhle se vydavaj i "plny" gamesky, ve stavu, ze ti ani nejdou spustit === nikdo z vyvojaru to ani nezkusil. A nejen gamesky samo.
      • flash789
        co to jsou gamesky?..nejaky bonbony?
    • wenceslaus
      Jde i o to dát něco konkrétního backerům a umožnit jim nahlédnout do vývoje hry.
    • http://forum.kingdomcomerpg.com/t/downsampled-screenies/19682
      *3*
      • Co se me tim snazis rict?
        • musíš pochopit že oni nedokážou nasimulovat všechny situace a paradoxy co vtý hře vzniknou, tak dokonalý to po všech stránkách prostě není.. proto je tadle možnost early accesu na alphu, kde máš otevřený feedback založený na fanoušcích a nehnou ani brvou, co si přát víc?
        • Hráči o alfu stáli a mají z ní radost. Samozřejmě, je zřejmě hodně zabugovaná. Od toho je to alfa, aby vývojáři potřebují co nejvíc informací o tom, co nefunguje, na jaké sestavě apod., aby to mohli opravit. Myslím že jsme všichni věděli, do čeho jdeme.
  • Tak jsem si uz zahral a mam par slov k alfe:

Prijde mi to moc vyumelkovane, ty postavy pusobi hodne umele, nejsou dostazene textury, vlasy vypadaji jak mokry hadr na nadobi, lesknou se, hybou se stejne jako v Crysis, jinak prostredi, kyticky, stromecky, hlina, ovce, slepky a tak, pekne, to jo, ale ty postavy, katastrofa, na tech modelech by meli fakt zapracovat. Jinak se to hybe moc rychle, normalne se tak rychle nebeha, toci se ta kamera, ze by si normalne zalomil vaz, hlavu o 360° neotocis, na to zapomneli, jinak to jde.
    • XXDarthVaderXX
      Je to ALFA verze proboha. Pokud si někdy, nějakou kdy hrál ba třeba i betu, která by měla být už jinde, tak víš, že beta měla povětšinou hordu chyb, nedodělků a často to někomu ani nešlo. U Alfa verzí často není ani pořádně odladěnej engine(nehrál jsem, ale tak odhad mi říká, že o 30 - 50% by měl jít nahoru...snad). Vlasy, oblečení atd. To asi jetě chvíli potrvá. Pokud jde třeba o kameru je myslím, tak schválně...od toho je alfa verze, aby se vyzkoušely různé pohledy na věc. Když si člověk vzpomene co vyváděl Relic u bety k Company of Heroes 2...člověk třeba ani neviděl na jednotky, protože ty ikonky nad ztracenejma věcma byly taaaaaak velký, že když se to nahromadilo na jednom místě, tak byl zmatek. O pádech, grafických chybách ani nemluvě...a to šlo o betu. U Alfi bych z toho takovou vědu nedělal.
      • Nejvic me fascinujou podobny zvanilove, ktery ani nevedi, co ma byt v jaky fazi hotovy. Pokud toto ma byt ukazka technologie, tak v tom ma ta technologie zatracene dobre fungovat, byt v tom nemusi byt vubec zadny obsah. Kdyby mi tohle nekdo predved jako potencielnimu investorovi, tak ho nevyhodim dverma...

Ukazka nezvlada ani zcela trivialni veci, a prave po technologicky strance je zabugovana jak svina. Je to dokonce mnohem horsi, nez to co bylo prezentovany uz nekdy pred 3/4 rokem. Njn, udelat v roce 2014 vesnicana, kterej se nepropadne nekam do textur, to vyzaduje nekolik let vyvoje.
        • Jj. Souhlas.
        • wenceslaus
          Hlavně že to víš ty, lol.
  • Uz niekto prisiel nato, ako zobrazit ten Steam kod vo svojom profile?
    Mne po kliknuti na tlacitko "show code" len proste zmizne a nezobrazi sa nic.
    Aj by som to rad uz zacal stahovat, nech to mozem skusit.
    • Klikni na "Show All" a potom dej vlevo dole šipku pod "Aquire Instant Data", musíš ale vypnout download manager, jinak to nebude fungovat a zkontrolovat volný port :8080.
      • Ano, takto nejak si to asi predsavovali aj samotny vyvojari *1*
        • Tak to nevim kde je chyba, mě to normálně jede.
          • tak prave sa zobrazil uplne sam od seba *1*
  • já z té hry nijak zvlášť uneseny nejsem, problem ale bude u recenzí neboť všichni čeští recenzenti ji budou dávat lepší hodnocení už jen z principu
    • Asharak
      Jakože The Keep měl dostat 6/10 nebo tak něco? :O lol *4*
      • Mato1987
        Presne tak aj prvá mafia dostala 9/10 len preto, že to robil Vávra :D Srandujem samozrejme.
        • Jdi uz do hajzlu, cobole. Nevzpominam si, kdy slovaci udelali dobrou hru. Umite hovno, jenom porad picujete a roztahujete se tady. Jo a Madari umej lepsi hry nez vy, treba Reunion byl bozi ;)
          • je fakt, ze slovaci jsou u nas peceni vareni a doted jsem nepochopil proc. Nemyslim to vezlym, jen prece maji svoje weby. Slovenskej net je divnej, proste asi tam neco chybi. Mytam chodime akorat provokovat. kdyz je hokej jsem si vsimnul.
          • Je pravda, ze Slovaci ako narod stoji za prd. Sikovni jedinci sa u nas, ale najdu. Dokonca aj v game development industry. Polku levelov v Alien Isolation napriklad nasvietil Slovak, ini robia na Space Engineers, dalsi vo Warhorse, dalsi po celom svete na top projektoch atd.
          • faitheater
            Spellcross, Chaser... a tym to asi konci :-) Njn, sme prilis mala krajina na robenie velkych hier :-)
          • solomon.short
            Spellcross, Quadrax, Battle Isle IV

nehlede na spoustu slovenskych vyvojaru v korporacich.

obcas to chce si vyndat hlavu z prdele, praotce Cechu
            • solomon.short
              @praotec Cech - no vidis :)
            • Tak ted jsem trosku jsem vytahl headku z anusu, zhruba tak po usi tam ale porad zustava. Spellcros me desne bavil, netusil jsem, ze byl vyroben udery valasek do klavesnice a skoky pres vatru. Sry ;)
            • solomon.short
              @Mato1987 - jasne, to nemel byt vycet vsech :) jen me proste nastval, takze jsem napsal prvni tri hry co me napadly
            • Mato1987
              Nielen tie hry ktoré si spomenul ale aj mutantion of J.B., chaser, SOF: Payback a mnoho iných.
          • Mato1987
            Ďakujem, už len takýto chorobomyselný a cholerický český nacionalista tu chýbal.
      • maros.goc
        tak to mohol..ta hra nie je ziaden zazrak
  • wow Tech demo za 900,- ještě před pár lety vycházela dema zdarma a betatest si vývojáři platili, nikoliv dělali hráči za peníze.
    • walltar
      Tech demo =/= demo ... Před pár lety by se ti do ruky hra v tomhle stavu nikdy nedostala. Tohle není Demo, které ukazuje plnou hru, ale ukázka několika mechanik v rozpracovaném stavu. Něco co se dřív dávalo publisherovi jako ukázka toho v jaké fázi vývoje se hra nachází.

A vzhledem k tomu, že se jedná o částečně Crowdfundovanou hru, tak prostě takové tech domo dostanou jen lidi co přispěli a u kterých se dá očekávat, že si aspoň zjistí o co se jedná.

Protože kdyby to pustili volně do světa tak zase půlka lidí vůbec nepochopí, že to je Alpha verze se zlomkem obsahu a funkčnosti.
    • Troll nebo idlot? Alfa je dárek hráčům od vývojářů za důvěru v projekt a zafinancování na KS nebo Early Access. Ano, slouží i jako zdroj masivní a různorodé odezvy. Jestli nechápeš rozdíl mezi komunitním financováním a vydáním dema od finančně zabezpečené společnosti, která na vývoj nemusela získávat peníze od hráčů, pak jsi ten druhý případ, pokud jen trollíš, tak zmizni.

Ještě jednodušeji - za 900 si kupuješ plnou hru, ale vývojáři ti dávají ochutnávku předem, nikdo tě ale nenutí ochutnávat (testovat).
    • Magister_Peditum
      Ehm? Za těch 900 mají i plnou hru. Ta alpha je naopak bonus.
      • Plnou hru? A kde?
    • Vždyť dobře víte, za jakých okolností tato hra vzniká. Proč taková hloupá poznámka tedy?
  • Mato1987
    Tak si počkám na nejaké videá, ktoré to budú prezentovať, platiť 35 euro za niečo čo je nedokončené nemienim.
  • Kdo pozdě chodí, autory nepodpoří *4*
  • Jen tam mimochodem, ejstli toto ma vyjit 3015 ... tak bych i veril, ze to vyjde. V opacnym pripade ... to bude Mafia 2 ve druhem vydani - tedy nalestena pusta mapa, ve ktere nepujde delat nic jineho, nez ji linearne za par jednotek hodin (s radnym obedem a veceri o nekolika chodech) probehnout.

Pokud se totiz budem bavit o techdemu, videl sem stovky demicek vyrabenych jako one man show, za kratsi dobu a v radove vyssi kvalite po vsech strankach. Protoze pokud nemaji rozchozeno ani to, co engine umi, jak chteji probuh delat veci, ktery si musi delat sami?

BTW: kdopak si pamatuje, jak v M2 budete moct navstivit libovolnou budovu na mape? Vybirat vypalny, obsazovat ctvrti? Rabovat neplaticum kramy, vyhazovat je do vzduchu, vypalovat? A vysledek? Po kolika letech vyvoje?
    • Poslední část sis spletl s Godfatherem 2 ne?
      • Ani ne, to spis ty mas sklerozu.
  • Hru jsem nepodpořil, ani nepodpořím, ale určitě si ji stáhnu a dohraji. A bude mě hřát pocit, kolik jsem zase ušetřil peněz.
    • Souhlas. Kam nacpou těch 100 milionů na vývoj? Do pronájmu kanceláří v centru Prahy a nočních klubů? Podobnou mapu v Cryenginu jsem si stáhl už stokrát, je toho na internetu mnoho a zadarmo, zatím hra nic víc nenabízí.
      • wenceslaus
        Dáš odkaz? Stačí jeden, nemusíš všech sto :-D
        • http://www.crydev.net/downloads.php?cat=60
          • ty vole to sou nějaký pralesy, žádnej českej středověk tam nevidim
        • dal bych 10, to musí být hračka vybrat z těch stovek map české středověké krajiny co se na internetu povalují *1*
      • 100 milionů je na vývoj AAA hry sakra málo. Podívej se, co za podobný peníze vyrobili InXile. A karlín bych teda centrem Prahy rozhodně nenazval, do WW1 nebyl ani součástí prahy. *3*
    • Dej si pozor, trolly prej oheň zabíjí, tak aby tě ten pocit nehřál až příliš. *1*
      • Že je člověk upřímný ještě neznamená, že je troll. Já také nenazývám každého, kdo platí nehorázné peníze za pitomé hry volem...
  • sevastopol
    Hudba vubec neladi k prostredi male vesnicky, krajina vypada jako Oblivion v HD
    Katastrofalni UI pro dialogy, health bar, inventar, quest line katastrofalni, fonty katastrofalni
    Atmosfera lesa vynikajici, atmosfera vesnice prumer, svetla a stiny vynikajici
    Teren desing vynikajici, house desing vynikajici, kostymy a vyprava prumer, zvuky prumer
    Pseudo-realisticka fauna (kytky vsude), nerealisticky vitr, vsechno neustale plapola a vlaje
    Katastrofalni facial hair u vsech NPC, vcetne hrace
    Animace NPC, pohyb, system luku katastrofalni, system staminy katastrofalni
    Detaily katastrofalni (staticke louze, nehybne kameni, neohebna trava)

Celkove davam 3/10 a tesim se na dalsi update!
    • Nehybné kamení, slovo desing, faunu si plete s florou, luk nedržel v životě v ruce...
      Tím jsi u mě skončil a tvůj komentář nemůže brát někdo vážně. *1*

Možná zkus zalézt zpátky do svého sklepa, tam snad budeš mít realistický vítr.
    • lol pseudo-realisticka fauna (kytky vsude). asi by ti někdo měl vysvětlit rozdíl mezi faunou a florou.. *3*
      • Mas recht. Flora je zastavka metra, fauna je buhvi co :P
        • Fauna je manželka od Fauna
    • Katastrofální... to bude asi tvoje hláška že ?
    • Mato1987
      Nechceš napísať nejakú obsiahlejšiu recenziu tejto technologickej alfa verzie?
    • Magister_Peditum
      Všechno je katastrofální. Čéče, ta hra je v alfě. *1*
      • Alpha
        Alpha is the stage when key gameplay functionality is implemented, and assets are partially finished. A game in alpha is feature complete, that is, game is playable and contains all the major features. These features may be further revised based on testing and feedback. Additional small, new features may be added, similarly planned, but unimplemented features may be dropped. Programmers focus mainly on finishing the codebase, rather than implementing additions. Alpha occurs eight to ten months before code release.
        • nekromant33
          Tak takovou alfu jsem neviděl už hodně dlouho, nehledě na to, že tohle je technologická alfa, ne alfa verze samotný hry.
          • Bohuzel. Je to bezna praxe. Bugy, testy, focus testy se delaji na alphu, kde jsou vsechny mechanismy. Uz par jsem jich videl.
        • Magister_Peditum
          To je popis hesla z Encyclopedia Britannica? *15*
    • Absolutně souhlasím a doufám, že tvůrci budou do práce alespoň týden chodit kanálama! :D Katastrofální!
    • Morraw
      Komentář nade mnou katastrofalni *1*

sry nemohl jsem odolat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit